URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
30 Martie 2015, 17:58

Turneul de copii de la Sântandrei a fost adjudecat de Luceafărul Cluj I

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Sala de sport din Sântandrei a fost gazdă sâmbătă, de dimineaţă şi până seară, a întrecerilor turneului de fotbal pentru copii organizat de clubul FC Bihor pentru echipele cu jucători născuţi în anul 2006.

Turneul, dotat cu Trofeul FC Bihor 2006, a reunit la start echipe bune, care au avut participări la turneele finale ale Campionatului Naţional, cum ar fi Luceafărul Cluj sau Kinder Carei. În total au fost zece formaţii, care au reprezentat şase cluburi, Luceafărul Cluj, Viitorul Arad, Şoimii Oradea şi FC Bihor, toate patru aliniind câte două echipe, Kinder Carei şi Viitorul Zalău, cu câteo formaţie.

În urma desfăşurării jocurilor din grupe, clasamentele celor două serii au arătat astfel:

Grupa A:

  1. Luceafărul Cluj I
  2. Kinder Carei
  3. Viitorul Arad II
  4. Şoimii Oradea roşu
  5. FC Bihor albastru

Grupa B:

  1. Viitorul Arad I
  2. FC Bihor roşu
  3. Viitorul Zalău
  4. Luceafărul Cluj II
  5. Şoimii Oradea galben

Echipa FC Bihor roşu, care s-a clasat pe locul II în grupa B, a obţinut trei victorii, 5-0 cu Şoimii galben (marcatori: un autogol, Lucas Ciuciu 3 şi Andi Matea), 3-0 cu Viitorul Zalău (toate golurile înscrise de Andrei Moga) şi 3-1 cu Luceafărul Cluj II (Lucas Ciuciu, Denis Sala şi Andrei Moga) şi a suferit o înfrângere, 0-1 cu Viitorul Arad I.

În semifinale s-au întâlnit echipele de pe primul loc cu cele de pe poziţia secundă ale grupelor. Astfel, FC Bihor roşu a întâlnit Luceafărul Cluj I, în faţa căreia a cedat cu 0-5, iar Kinder Carei a dispus cu 2-0 de Viitorul Arad I.

În finala mică, FC Bihor roşu s-a duelat din nou cu Viitorul Arad I. După timpul regulamentar de joc scorul a fost egal 1-1 (golul orădenilor fiind marcat de A. Moga din lovitură liberă), dar după executarea loviturilor de departajare, arădenii s-au impus cu scorul de 3-2.

În finala mare, Luceafărul Cluj I a depăşit cu scorul de 3-0 echipa Kinder Carei şi şi-a adjudecat trofeul.

Astfel, în clasamentul final al turneului, Luceafărul Cluj I s-a situat pe primul loc, Kinder Carei pe poziţia a II-a, Viitorul Arad I pe locul III, iar FC Bihor roşu pe poziţia a IV-a.

De precizat că jucătorii de la FC Bihor sunt pregătiţi de antrenorul Gheorghe Silaghi, iar cei de la Şoimii Oradea, de Sorin Simuţ.

La final, fiecare echipă şi jucător au primit diplome şi medalii, iar echipele de pe primele trei locuri şi cupe.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON