URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
16 August 2015, 10:22

Sharon Stone a pozat nud la 57 de ani. Vezi cum arată!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

În vârstă de 57 de ani, Sharon Stone a dovedit că are un trup de invidiat. Celebra actriţă a pozat nud pentru numărul din luna septembrie al ediţiei americane a revistei Harper's Bazaar. În pictorialul alb negru, realizat de fotograful Mark Abrahams, actriţa apare complet dezbrăcată.

Potrivit Mediafax, în interviul care însoţeşte pictorialul, ea vorbeşte deschis despre gravele probleme de sănătate cu care s-a confruntat în anul 2001, când a fost la un pas de a-şi pierde viaţa, şi despre modul cum şi-a reconstruit ulterior viaţa şi cariera.  În 2001, Sharon Stone a fost spitalizată din cauza unui anevrism cerebral - o hemoragie în creier, care poate să provoace un accident vascular cerebral -, după ce acuzase o serie de migrene puternice.

Actriţa a povestit că începuse să se simtă rău cu trei zile înainte să meargă la spital, în 2001, şi, după ce a suferit un accident vascular cerebral, şi-a pierdut cunoştinţa. "Când mi-am revenit, doctorul stătea aplecat deasupra mea. L-am întrebat: 'Voi muri?'. Şi el mi-a spus: 'Ai o hemoragie în creier'. Am spus: 'Ar trebui să o sun pe mama' şi el mi-a răspuns: 'Ai dreptate. Ai putea să îţi pierzi curând abilitatea de a vorbi'", şi-a amintit Sharon Stone, potrivit harpersbazaar.com.

A avut nevoie de doi ani pentru a se reface. "Am simţit că întregul meu ADN s-a schimbat", a mai spus actriţa, precizând că inteligenţa sa emoţională a devenit mai bine conturată. "Am ales să muncesc din greu pentru a deschide alte părţi din mintea mea. Acum sunt mai puternică. Şi pot să fiu extrem de directă. Acest lucru sperie oamenii, dar cred că asta nu este problema mea", a spus actriţa.

Legat de pictorialele nud pe care le-a realizat de-a lungul timpului, înainte de prima apariţie, în Playboy, 1990, toată lumea îi spunea că nu este suficient de atractivă pentru a primi roluri importante. Imediat după apariţia în Playboy, Sharon Stone a fost căutată de regizorul Paul Verhoeven, care a distribuit-o în celebrul film "Instinct primar/ Basic Instinct", din 1992, iar actriţa a devenit celebră pe plan internaţional.

În interviul acordat revistei, actriţa a afirmat că este conştientă de faptul că perfecţiunea este o iluzie la orice vârstă. Însă, actriţa precizează că îi este mult mai uşor să pozeze nud în prezent, decât atunci când a realizat seria de fotografii pentru Playboy.

Ea a mai spus că îşi dă seama şi de faptul că fundul său nu arată aşa cum ar trebui şi a precizat că nu încearcă să aibă cel mai grozav aspect din lume. "La un anumit moment începi să te întrebi: 'Ce este cu adevărat sexy?' Nu este vorba numai despre cât de fermi îţi sunt sânii. Este vorba despre a fi conştientă de propria persoană şi de a te distra şi de a te simţi bine cu tine însăţi", a mai spus Sharon Stone.

Cât priveşte cariera sa, în această toamnă, Sharon Stone va juca în serialul de televiziune "Agent X", un show TV inspirat din activitatea agenţilor din serviciile secrete americane, ce va fi produs şi difuzat de televiziunea TNT. Sharon Stone va fi şi producător executiv al acestui serial, în care va interpreta rolul vicepreşedintelui Statelor Unite, Natalie Maccabee, mai scrie Mediafax.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON