URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
21 Mai 2015, 11:01

Mădălina Ghenea, în ie la Cannes (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Mădălina Ghenea a purtat o ie, miercuri, la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes, în timpul unei şedinţe foto care a precedat premiera lungmetrajului "La giovinezza/ Youth", de Paolo Sorrentino. Pozând alături de actori precum Michael Caine, Jane Fonda şi Harvey Keitel, actriţa din România a îmbrăcat o ie creată de designerul Valentina Vidraşcu.

Publicaţia The Hollywood Reporter scria, marţi, că Mădălina Ghenea a atras atenţia la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes cu posteriorul său, care apare pe afişul lungmetrajului "Youth", aflat în competiţia oficială a evenimentului cinematografic.

Ghenea a declarat pentru prestigioasa publicaţie că are pe agenda ei alte trei proiecte - două roluri principale şi unul secundar. Ea va filma pentru cele trei pelicule până la sfârşitul lunii octombrie. Mădălina Ghenea va juca, printre altele, rolul principal în "Condemned to Love", debutul regizoral al scenaristului premiat cu Oscar Barry Morrow, un film pe care îl descrie ca fiind "o poveste magică de dragoste".

De asemenea, Ghenea a precizat că nu o deranjează atenţia acordată afişului filmului "Youth". "Nu cred că este vulgar, mi se pare frumos", a spus ea, adăugând că speră ca pe viitor prestaţia sa actoricească să fie în centrul atenţiei.

Mădălina Ghenea a filmat alături de legendarul actor britanic Michael Caine pentru pelicula "La giovinezza/ Youth", în regia lui Paolo Sorrentino. Tabloidul britanic Daily Mail prezenta, în iulie 2014, fotografii de pe platourile de filmare ale peliculei, în care Mădălina Ghenea apare defilând în ipostază de Miss Universe pe un podium, în timp ce este admirată de actorul Michael Caine.

Mădălina Ghenea, în vârstă de 26 de ani, şi Michael Caine, în vârstă de 82 de ani, fac parte din distribuţia filmului "La giovinezza", alături de alţi actori cunoscuţi, precum Rachel Weisz, Harvey Keitel, Jane Fonda şi Paul Dano.

Filmul spune povestea a doi bătrâni prieteni - un dirijor şi compozitor, pe de o parte, şi un regizor, pe de altă parte -, care se gândesc la cât timp le-a mai rămas de trăit, în timp ce îşi petrec vacanţa în Munţii Alpi. Filmul urmăreşte eforturile celor doi de a se întoarce la cariera lor, precum şi relaţiile pe care le au cu copiii lor, dar şi modul în care aceştia interacţionează cu ceilalţi oaspeţi ai hotelului la care sunt cazaţi.

Pelicula ar urma să fie lansată pe 21 mai, în Italia. Filmările au avut loc în Italia, Elveţia şi Marea Britanie. Paolo Sorrentino este cunoscut pentru pelicula "La Grande Bellezza/ The Great Beauty", care a câştigat anul trecut premiul Oscar pentru cel mai bun film străin.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON