URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
17 August 2011, 15:16

Lady Di se logodise în secret cu Dodi Al-Fayed, cu câteva zile înainte de a muri

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Prinţesa Diana s-a logodit în secret cu Dodi Al-Fayed, cu doar câteva zile înainte de a muri într-un accident de automobil la Paris, în august 1997.  O jurnalistă germană a făcut această dezvăluire, afirmând că se afla la Monte Carlo în aceeaşi perioadă cu celebrul cuplu, cu doar şapte zile înainte de producerea accidentului de automobil care le-a fost fatal, la Paris, în august 1997, citată de express.co.uk.

Trixi Chall, care a lucrat pentru tabloidul german Bild timp de peste două decenii, susţine că a văzut-o pe Diana arătând cu degetul şi apoi probând un inel cu diamante aflat în vitrina unui magazin de bijuterii.

Ulterior, Dodi Al-Fayed a făcut aranjamentele necesare pentru ca acel inel - valorând 11.500 de lire sterline (13.000 de euro) - să fie trimis din magazinul Repossi din Monte Carlo la filiala sa pariziană. Inelul i-a fost livrat apoi la hotelul Ritz din Paris, cu doar câteva ore înainte ca prinţesa Diana şi Dodi Al-Fayed să moară în acel accident de automobil.

Afirmaţiile jurnalistei Trixi Chall vin în sprijinul acuzaţiilor formulate de magnatul Mohamed Al-Fayed, tatăl lui Dodi, care a spus de mai multe ori că fiul său şi Diana au fost asasinaţi în urma unui complot care avea scopul de a o împiedica pe prinţesa britanică să se căsătorească cu un bărbat musulman.

Trixi Chall făcea o plimbare prin Monte Carlo, în dimineaţa zilei de sâmbătă, 23 august 1997. În acel moment, ea se pensionase şi locuia la Monte Carlo. În momentul în care ieşea dintr-un magazin de produse electrice, fosta jurnalistă germană a văzut-o pe prinţesa Diana plimbându-se, ţinându-se de mână, cu iubitul ei Dodi Al-Fayed.

"Era uimitor, pentru că nu aveau gărzi de corp. Eram uluită, căci arătau ca un cuplu normal de îndrăgostiţi. Am rămas pe marginea străzii, iar ei au mers prin faţa mea", a declarat jurnalista germană, care a decis să-i urmărească pe cei doi.

"Nimănui nu-i păsa de ei, iar lor nu le păsa de nimeni, ca şi cum erau singuri pe lume. Nu se grăbeau, vorbeau cu multă bucurie. S-au oprit la magazinul din stânga hotelului Hermitage. Au privit în vitrină şi Diana a arătat cu degetul spre ceva. I-am văzut intrând în hotel", a adăugat Chall.

Presa internaţională a făcut multe speculaţii asupra faptului că Diana avea pe deget un inel de logodnă atunci când a murit şi a afirmat că mama moştenitorilor coroanei britanice se logodise în secret cu Dodi Al-Fayed.

În timpul unei anchete asupra morţii cuplului, în 2007, poliţiştii au ascultat şi mărturia lui Albert Repossi, proprietarul magazinului de bijuterii citat, care a confirmat faptul că prinţesa britanică probase acel inel.

Claude Roulet, directorul executiv al hotelului Ritz din Paris, a confirmat faptul că Dodi Al-Fayed i-a oferit Dianei acel inel, cu doar câteva ore înainte de producerea accidentului fatal.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON