URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
28 Septembrie 2014, 11:44

George Clooney s-a însurat: Maraton de petreceri, în Veneţia

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Maraton de petreceri pentru nunta lui George Clooney, care are loc în acest week-end în Veneţia. Actorul s-a căsătorit sâmbătă seară cu avocata Amal Alamuddin, sărbătoarea întinzându-se pe parcursul a 4 zile.

Sâmbătă seară, cei doi miri şi-au rostit jurămintele. Potrivit Digi24.ro, George Clooney a sosit la petrecerea de nuntă într-un vaporetto, o ambarcaţiune taxi în stil veneţian, botezată "Amore". În plimbarea pe Grand Canale, principalul canal al oraşului italian, l-au însoţit familia şi cei mai apropiaţi prieteni, dar şi un alai de jurnalişti dornici să-l surprindă.

Decorul ales pentru ceremonia religioasă, dar şi pentru recepţia de nuntă, este la fel de romantic, mai scrie sursa citată: singurul hotel de 7 stele din Veneţia deschis în Palatul Papadopoli. În grădina interioară a castelului, cei doi îndrăgostiţi au făcut schimb de jurăminte, departe de ochii curioşi ai jurnaliştilor, dar înconjuraţi de peste 150 de prieteni, care mai de care mai celebru. Fostul fotomodel Cindy Crawford, actriţa Ellen Barkin, actorii Bill Murray şi Matt Damon, dar şi Anna Wintour, redactorul-şef al ediţiei americane a revistei "Vogue", care a lăsat Săptămâna Modei de la Paris, pentru a fi alături de Clooney în ziua cea mare, au fost câţiva dintre invitaţi.

Potrivit presei, căsătoria civilă a celor doi va avea loc luni, la primăria din Veneţia, şi va fi oficiată de fostul primar al Romei, Walter Veltroni.

Petrecerile au început încă de vineri seară, când, scrie Mediafax citând Daily Mail, mirii au participat la cina de repetiţie pentru nuntă, care a avut loc la hotelul Cipriani, de pe insula veneţiană Giudecca. Atunci, iubita actorului a strălucit într-o rochie asimetrică de culoare roşie, o creaţie a casei Alexander McQueen, care i-a pus în evidenţă chipul exotic, luminat de un permanent zâmbet. Alături de ea au stat în permanenţă mama sa, Baria, şi sora, Tala, dar şi numeroase prietene, mai scrie sursa citată. La rândul său, viitorul mire a purtat un costum bleumarin închis, la care a asortat o cămaşă albă descheiată.

Nunta actorului este principalul subiect de discuţie al locuitorilor din Veneţia, dar restricţiile impuse pe Grand Canale cu ocazia ceremoniei şi a petrecerilor au stârnit nemulţumirea unora. "Nu Clooney ne pune mâncare pe masă. Faptul că se va însura nu ne rezolvă nouă problemele", s-a revoltat Viviana, o italiancă în vârstă de 16 ani care îi reproşează actorului american că "vine aici cu toţi banii lui, în timp ce noi nu ne găsim un loc de muncă".

În schimb, acest eveniment nu părea să deranjeze miile de turişti care se plimbau vineri, pe o vreme frumoasă, prin faţa primăriei oraşului, unde Clooney şi Alamuddin se vor căsători civil luni. În plus, cei care au locuinţe în zonă au închiriat locuri de observaţie la ferestrele apartamentelor lor fanilor care speră să îi poată vedea pe cei doi miri.

Potrivit presei, George Clooney, în vârstă de 53 de ani, va purta un costum creat de casa Armani, iar mireasa va avea o rochie marca Alexander McQueen, creată de Sarah Burton, care a creat şi rochia de mireasă a ducesei Kate Middleton în 2011.

Clooney şi mireasa sa sunt de mai puţin de un an împreună. Evenimentul este îndelung comentat şi datorită diferenţei de vârstă între cei doi. În timp ce actorul are 53 de ani, soţia sa are 36.

George Clooney a avut numeroase relaţii de-a lungul anilor. Însă el nu a dat niciodată impresia că şi-ar fi dorit să se mai implice într-o relaţie pe termen lung, după divorţul de actriţa Talia Balsam, cu care a fost căsătorit între 1989 şi 1993.

Acesta a mai avut relaţii pasagere cu top-modelul britanic Lisa Snowdon, cu actriţa italiană Elisabetta Canalis şi cu actriţa din serialul "Salvamarii/ Baywatch" Krista Allen.

În schimb, Amal Alamuddin nu a mai fost niciodată căsătorită, conform relatărilor din presa internaţională. Amal Alamuddin este o avocată britanică specializată în drept internaţional şi drepturile omului. Ea a fost votată "cea mai sexy avocată din Londra" în 2013. Printre clienţii acesteia s-a numărat şi Julian Assange, fondatorul Wikileaks, mai scrie Mediafax.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON