URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
04 Ianuarie 2011, 11:44

Slobozi la gură: cele mai tari perle de politicieni

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Sorin Oprescu, Corneliu Vadim Tudor, Elena Udrea, Traian Băsescu, Victor Ponta sau Emil Boc sunt doar câţiva politicieni care au oferit în 2010 declaraţii ce au stârnit râsul şi uneori mirarea tuturor. Ele au fost adunate într-un top făcut de jurnaliştii Realitatea TV:

Mircea Geoană: "Domnul Videanu e brevetat, e campion mondial la sifonarea banilor"/ Teodor Baconschi către Udrea: "Trebuie să fac eforturi monumentale să nu cad sub farmecul tău"/ Victor Ponta: "Băsescu şi Voronin sunt la fel, cântau şi se ţineau de gât prin cârciumi"/ Nicu Bănicioiu: "Domnul Videanu e un Harry Potter al energiei"/ Mircea Geoană: "Sunt atât de disciplinat încât am votat cu mine‎"/ Radu Mazăre, despre scandalul prostituatelor de lux: "Decât să mă prindeţi cu vreun bărbat..."/ Adrian Năstase: "PSD este sub o presiune enormă din partea lui Băsescu, care doreşte PSD ca o pisică mică, domesticită, sau cel mult ca un Chihuahua. Eu doresc un PSD ca un Doberman".

Marian Vanghelie: "Am devenit normal, am apucat să vă spun?"/ Victor Ponta: "Eu şi Crin Antonescu suntem ca Fidel Castro şi Che Guevara, dar dictatorul este încă la Palat"/ Lia Olguţa Vasilescu: "Dacă Senatul ar trebui să decidă dacă sunt bărbat sau femeie, probabil PDL ar vota invers"/ Theodor Paleologu: "Mamele sunt nişte persoane foarte ataşante/ Radu Mazăre: "Băsescu e un bezmetic. Un miting e singura metodă de a-l fugări de la Cotroceni"/ Lucian Bolcaş: "Nu mă credeţi o fecioară, nici măcar din punct de vedere intelectual"/ Cătălin Voicu: "Cu cât dosarul e mai gros, cu atât e mai subţire".

Radu Mazăre: "Toate curvele s-au apucat de guvernat. Sunt multe al dracului, din păcate"/ Mircea Geoană: "Brânza e pe bani şi interesul mişcă fesul"/ Dinu Patriciu: "Statul este o văcuţă ciudată, cu multe ţâţe pe ceafă, supte de politicienii care o călăresc"/ Aura Vasile: "Umflatul în pene nu e bun, se ştie că aerul care umflă, mai devreme sau mai târziu, va avea un orificiu pe unde se va pierde în timp"/ Adrian Năstase: "Băsescu va rămâne o paranteză în istoria României"/ Crin Antonescu: "Da, sunt Albă ca Zăpada şi suntem mai multe albe..."/ Adrian Năstase către Udrea: "Elena... mă tulburi!"/ Mihail Dumitru: "Mi s-a reproşat că din cauza ploii albinele nu mai pot căpăci fagurii"/ Mădălin Voicu: "PDL are mai curând un cântec de labădă decât de lebădă"/ Radu Berceanu: "Suntem ca un bolnav de diabet care are bomboanele pe masă, dar nu poate să le mănânce".

Elena Udrea: "De câţiva ani, toamna vine fix la 1 septembrie"/ Adriean Videanu: "În UE, România este cea mai mică ţară între cele mari şi cea mai mare între cele mici"
Marian Vanghelie: "Eu sunt puţin mai fioros aşa şi e mai complicat cu botniţa la mine"/ Traian Băsescu: "Eu nu stau prost cu presa, presa stă rău cu mine"/ Silviu Prigoană: "Eu nu am fost niciodată la prostituate! Unde am fost eu erau doar femei cinstite"/ Traian Băsescu: "Toată ţara asta a devenit o ţară de mămicuţe şi bebeluşi"/
Corneliu Vadim Tudor: "La urma urmei, pot să mă duc în Cişmigiu şi vin ca muştele oamenii"/ Mădălin Voicu: "Băi, Fondul ăsta să ne pupe-n fund!".

Robert Negoiţă: "Îmi plac fetele şi fac dragoste cu ele, nu cu minore şi nu le plătesc"/ Marko Bela: "Nu vrem să facem parte dintr-o minoritate cu o aparentă majoritate"/ Traian Băsescu: "Guvernul ăsta, cu doar 15 oameni, s-a aşezat pe burtă şi a lăsat un popor întreg să treacă peste el, călcându-l în picioare"/ Laszlo Borbely: "Deci apa va fi comestibilă, apa nu trebuie adusă din altă parte"/ Liviu Dragnea: "Guvernul Boc seamănă foarte mult cu pamperşii: trebuie schimbat des şi din acelaşi motiv"/ Aura Vasile: "Oprea este un cuc şi conduce un partid de cuci".

Corneliu Vadim Tudor: "Eu când zic că mor pentru poporul român, chiar pot să mă dizolv, să mă dezintegrez în clipa asta!"/ Radu Berceanu: "UNPR este o adunătură de găini venite din toate coteţele, cu un cocoş care nu le poate satisface"/ Elena Udrea: "Cu cât tăiem mai multe panglici, cu atât mai puţine vor fi tăierile de salarii"/ Emil Boc: "Este exact ca la medic: când ai o boală trebuie să intervii cu un medicament care, de cele mai multe ori, nu are un gust bun, dar îţi asigură sănătatea pe termen mediu şi lung"/ Emil Boc: "Persoanele fizice au vile şi Masterati în curte. Cum e corect, Maserati? Nu am Maserati, deci nu ştiu cum se pronunţă"/ Emil Boc: "Nu mă înfrică nimeni".

Teodor Meleşcanu: "Va fi nevoie să clarificăm foarte clar lucrurile"/ Adrian Năstase: "Mă uimeşte în fiecare zi cât de puternică, de frumoasă şi de serenă e soţia mea"
Vasile Blaga: "S-a surpat un mal cu un om în vârstă în Bacău"/ Emil Boc: "Dumneavoastră mă întrebaţi ce doriţi, eu răspund ce cred de cuviinţă"/ Ioan Oltean: "Cât e ea de Teo, şi cât e ea de Trandafir, dacă ar fi candidat ca independent nu ar fi pupat Parlamentul României niciodată"/ Adriean Videanu: "Drama mioritică se răsfrânge în mod dramatic asupra României. Efectul psihologic amână şansa revenirii economice"/ Silviu Prigoană: "Eu am avut o părere personală, exprimată şi public, şi între sânii partidului".

Sorin Oprescu: "Se încearcă a se strivi ariciul cu fundul meu"/ Corneliu Vadim Tudor: "Eu am la partid numai câini bolnavi"/ Adrian Năstase: "Nimic nu spune mai bine Hristos a înviat decât primul sunet de ouă ciocnite"/ Emil Boc: "...la 31 martie se vor da primele permisuri pentru micul trafic de frontieră"/ Traian Băsescu către jurnalişti: "Sunt mai sănătos decât toţi patronii voştri la un loc, şi la minte, şi la corp"/ Crin Antonescu: "Nu vreau să fiu preşedintele unui partid care, să spun aşa, are vreun sex incert pe scena politică".

Sorin Oprescu: "Vrei, nu vrei, pe Ion Iliescu şi dacă-l ţii în debara conduce"/ Roberta Anastase: "Emil Boc e un om elegant, dar să ştiţi că nu e moale"/ Dan Voiculescu: "Nu mă afectează când Traian Băsescu îmi spune Felix"/ Victor Ponta: "România este în mâinile lui dracu Băsescu"/ Corneliu Vadim Tudor: "Preşedintele Chinei nu l-a primit pe Băsescu din cauza lui Dalai Lama"/ Corneliu Vadim Tudor: "CNA e ca un cimitir al elefanţilor, de unde apar nişte zombi, teleghidaţi politic"/ Corneliu Vadim Tudor: "Cine e Udrea? Am înţeles că dă cu mopul"/ Aura Vasile către Anastase: "Trebuie să învăţaţi şi citirea, nu doar aritmetica".

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON