Cei care au pus la punct prototipul Le Whif, care pulverizeaza particule de ciocolata neagra in cavitatea bucala, spun ca satisfactia e maxima, fara vreo mustrare de constiinta legata de numarul de calorii, relateaza Daily Mail.
Un astfel de spray costa doar 1,99 de lire sterline, iar cei care l-au conceput spun ca are capacitatea de a anula alte pofte. Potrivit inventatorului ciocolatei sub forma de spray, David Edwards, profesor la Harvard, produsul este disponibil in 3 arome: ciocolata pura, zmeura si menta.
Edwards explica faptul ca particulele sunt indeajuns de mici pentru a fi pulverizate, fara a fi nevoie de a mesteca, insa indeajuns de mari pentru a nu ajunge in plamani. Un flacon este suficient pentru 8 pana la 10 pulverizari.
Criticii se intreaba insa daca pulverizarea ciocolatei va oferi aceleasi satisfactii si daca produsul va aduce aceleasi beneficii pentru sanatate ca si ciocolata traditionala.
Profesorul Edwards a pus la punct si cafeaua Le Whif, lucrand in prezent la crearea unor condimente sub forma de aerosol, a branzei ce poate fi pulverizata si chiar a bauturilor alcoolice sub aceeasi forma.
Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.