URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
13 August 2010, 14:11

Cristi Tabără ar fi fost acuzat de abuz sexual din răzbunare

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Potrivit unor surse judiciare, citate de click.ro, Alina Bodnaru ar fi negat în cadrul anchetei că orădeanul Cristi Tabără a profitat de fiica ei şi a pus totul pe seama fabulaţiei minorei.

Se pare că întreaga poveste ar fi pornit la jumătatea lunii iulie, de la o ceartă pe tema situaţiei şcolare, dintre Alexandra, fetiţa de 12 ani, care l-a acuzat pe Tabără de abuz sexual, şi mama ei, fosta iubită a omului de televiziune.

După cearta cu mama, micuţa a mers la Secţia 9 de Poliţie, secţie situată în apropierea apartamentului în care locuieşte cu mama ei, şi le-a spus poliţiştilor că a venit să îl reclame pe fostul iubit al femeii, care, în luna mai a anului trecut, i-a pus mâna pe sân.

Fosta vedetă a Pro TV a recunoscut că le cunoaşte pe cele două, însă a negat faptul că i-ar fi făcut vreun rău minorei.

Pe de altă parte, Tabără a declarat că Alina Bodnaru l-a sunat cu câteva zile înainte să se căsătorească cu orădeanca Loredana Lascu şi l-a ameninţat că va avea grijă să-şi aducă aminte de ea în fiecare zi.

Dosarul în cazul Tabără a fost trimis la Parchetul General unde vor fi continuate cercetările până la soluţionare.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
Prostii de Bihoreanul
Atâta vreme cât Tabără a recunoscut singur că are probleme de virilitate şi este parţial impotent, acuma hai să povestim ce bărbat este Cristi în casă şi cum a ajuns fosta nevastă să devină frigidă şi imună la sex ... bravo Bihorene, că deştept de făcuşi ... la câtă inteligenţă se revarsă di articole ca acesta ... pe curând vă văd membri ai partidului DDD.
Postat 16 August 2010, 17:40 de able
gramatica anca, gramatica!
Anca, mai pune si tu un punct in fraza ca dai impresia de isterica care vrea sa-si spuna punctul de vedere cu orice pret. Defapt la ce sa ma astept de la o matura care nu are terminat nici liceul?
Postat 15 August 2010, 14:11 de Cypress
CIP... unde este creierul tau? il mai ai....sau aleaga dupa pitipoanaca.....ha, ha, ha
da bine ar fi sa crezi opusul...anca nu a fost abuzata in copilarie sa vad ce concluzii mai tragi!!!! trebuie sa fi abuzat ca sa sti ca ce permis si ce nu este permis m as bucura enorm ca voi de acum inainte sa aveti parte de atingerile ului CRISTIAN TABARA asa de curioazitate si ca comparatie cu anatomia lui , cine stie...viata e lunga.
Postat 15 August 2010, 11:14 de anca
eu cred
eu cred ca anca a fost abuzata sexual in copilarie
Postat 14 August 2010, 10:57 de oradeanul
doamna
Anca, vezi ca iar te comporti ca o "doamna" :)) Pitzipoanca ce esti.
Postat 14 August 2010, 08:47 de Cypress
am inteles, sa traiti!
am inteles ti s au prajit TESTICULELEtele ...am spus tara ARDE asa ca arzi si tu ca chiar nu mai conteaza, nu simti! esti chiar asa de ne sim tit!
Postat 13 August 2010, 23:45 de anca
anca, anca...
Anca, vezi ca iarasi miroase pe-aici a creier prajit.
Postat 13 August 2010, 20:58 de Cypress
felicitari!
Dosarul în cazul Tabără a fost trimis la Parchetul General unde vor fi continuate cercetările până la soluţionare....FELICITARI! asa este corecta fata de fetita nu fata de mama sau TABARA, trebuie sa iubim copii nu au nici o vina ca s au nascut in ROMANIA! o tara a tuturor posibilitatiilor imorale, parca am trai in epoca feudalilor care aveau fetele IOBAGILOR in noaptea nuntii, RUSINE scarba umana! stau si ma gandesc ca daca era sarac isi mai permitea asemenea abuzuri? am urmarit interviul la NASUL si nu este cum relatati ea a concluzionat in final ca nu este bine sa implice fetita intr un scandal public si nu l a acuzat pe cristian tabara, dar conform procedurii legale se autosesizeaza si continua procedura de ancheta fiind vorba de o minora, mama nu poate decide de cine poate fi atins copilul cu tente sexuale sau nu , ar fi culmea! Moral daca duceau copilul la un psiholog si psihologul era obligat sa anunte organele competente si tot se autosesija si se aplica procedura legala, ar fi binevenita aceasta informare a copiilor cu privire la la tentativa sexuala, nimeni nu are dreptul sa te atinga mai ales in zonele sexuale, dar cine face aceasta campanie in scoli?
Postat 13 August 2010, 15:37 de anca
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON