URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
20 Decembrie 2010, 17:42

Tinerii din TSD Bihor le-au dus daruri micuţilor cu dizabilităţi

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Mai mulţi tineri din Organizaţia de Tineret a PSD Bihor i-au vizitat la sfârşitul săptămânii trecute pe copiii preşcolari cu probleme cu auzul sau vederea, care învaţă la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Senzorială din Oradea.

Conduşi de preşedinţii organizaţiei pe Bihor şi pe Oradea, Emilian Pavel, respectiv Liviu Sabău-Popa, tinerii nu au mers cu mâna goală, ci le-au dăruit micuţilor 70 de pachete cu cadouri. În preajma Crăciunului, aceştia au primit dulciuri, haine şi bineînţeles jucării.

Acţiunea a fost organizată de Roxana Balaj, secretar al Tineretului Social-Democrat Bihor, cu sprijinul senatorului Ioan Mang, preşedintele PSD Bihor.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
Felicitari TSD Bihor
Sarbatori fericite Romanului Simplu! :)
Postat 22 Decembrie 2010, 15:01 de mine
dar de ce nu scrieti si de PDL , PNL
si ai au asemenea evenimente, si de cand exista "animalute taratoare fara scoala"! daca PSD gandeste cum gandeste cea de jos mentionata eu le recomand un MEDIC urgent , asta este democratia sa jignim pe cei care ea nu i considera egal ei? sper, refuz categoric sa cred ca oamenii gandesc asa CONSTITUTIA spune totii suntem egali indiferent cum sunte cu scoli fara scoli toti avem dreptul la LIBERATE nicidecum la CRITICA agresiva , ce ne mai ramane un razboi civil? ca sa vedem care e mai PUTERNIC : manelisti sau nemanelisti, cei cu scoala sau cei fara scoala, PSD sau PDL, duceti o la medic URGENT, tratati o HORMONAL ca ceva ia impiedicat ratiunea sa functioneze :"o specie urâtă de târâtoare. Animalele cu pricina n-au şcoală, n-au idei, n-au subiecte, n-au talent, cu un trecut de bordel şi un viitor la fel de promitator." dar Roxana Balaj ce cauta pe facebook: barbatiiii sa i regleze hormonii probabil ca de socializare nu are nevoie !
Postat 21 Decembrie 2010, 09:45 de dan oradeanul
P.R.O.S.T
Lasa ca are grija Base al tau de noi !
Postat 20 Decembrie 2010, 22:05 de @Ion
iar faceti marketing POLITIC
macar scrirti de toti pentru ca toti fac inclusiv TV fac dar voi marile trusturi de ziar cand faceti? mai mare rusinea !
Postat 20 Decembrie 2010, 21:30 de ANA
deci, iarasi PSD...
deci, azi voi sta in banca mea si ma voi comporta frumos. serios. nu voi zice nimic rau despre cretinii, coruptii, delapidatorii si curvele de la PSD, chiar nu, acum in prag de sarbatori. nici macar despre cretinul sef, MANG, care intre 2001-2004 a livrat la suprapret calculatoare universitatii, iar dupa 2004 cand PSD a pierdut alegerile, si-a inchis pravalia. nu, nu voi detalia nimic din toate astea si chiar o sa ma rabd in a zice ca ma p...i...s pe ei de cretini si pe voi de la bihoreanul, ce luati bani seriosi pentru cretinariile astea. ca...c...a...t....iii aia de la PSD...vai...scuzati, nu-i jignesc acum in post pe limbricii PSD-isti...va las
Postat 20 Decembrie 2010, 21:08 de ion
replica la articol
Tineri din TSD Bihor si presedintele TSD Bihor Pavel Emilian a prins RUSINEA de voi si vorbele pe care vi le-a scris@Romanul Simplu un roman simplu din popor:))=)) .Bravo TSD Bihor si FELICITARI pentru fapta aceasta si la mai multe fapte de genul aceasta voluntariat caritate filantropie acestea trebuie ca sa va caracterizeze ca si tineri social democrati adevarati .Pavel Emillian presedintele TSD Bihor acuma ai subiect de postre pe blogul personal ,pentru ca nu ai mai postat din primavara 2010.Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 20 Decembrie 2010, 19:01 de Romanul Simplu
Multumim
multumim ca v-ati gandit si la cei mai necajiti, la cei care sufera cel mai mult si vor suferii si de acum incolo.felicitarii pt actiune!
Postat 20 Decembrie 2010, 18:52 de cosmin
????
nu cred k avetzi dreptul sa postati poze cu acesti copii pe site!!!!!!!!!!!
Postat 20 Decembrie 2010, 18:31 de tu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON