URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.

Ca-n Cannes

Elisabetta Pellini a ajuns la Oradea: „Este cel mai frumos oraș din România” (VIDEO)
Ca-n Cannes
Actrița italiană Elisabetta Pellini a ajuns miercuri la Oradea, oraș de care s-a declarat deja cucerită, spunându-le următorilor ei de pe rețelele Instagram și Facebook că este „cel mai frumos oraș din România”. Pellini se află la Oradea pentru filmările producției „21 de rubini”, regizate de preotul orădean Ciprian Mega. 
09 Februarie 2023, 17:15
„Doi penali”: Noul album al trupei bihorene de hip-hop Bazooka, în top pe Youtube (FOTO/VIDEO)
Magazin
Trupa bihoreană de hip-hop Bazooka, formată din orădeanul Codrin Bradea, aka Satana, şi aleşdanul Vlad Milea, aka Echo, a lansat cel de-al cincilea album, denumit „Doi penali". Printre cele 12 piese se numără şi "Bwaba", care se află în topul celor mai populare 10 piese de pe platforma YouTube în România.
08 Octombrie 2022, 15:01
Nuntă cu alai de trăsuri în Oradea. Mireasa și mirele, într-o caleașcă trasă de patru lipițani și condusă de un campion (FOTO/VIDEO)
Știri Oradea
Nuntă cu program inedit, sâmbătă, în Oradea. Natalia Fitero, o tânără bihoreancă pasionată de cai, driver la concursuri de atelaje și moștenitoarea uneia dintre cele mai mari herghelii private din țară, a fost dusă la altar cu o paradă de trăsuri. Natalia și Alexandru, mirele, s-au aflat într-o caleașcă albă specială, adusă din Budapesta, trasă de patru lipițani și condusă de Rákóczi Gergő, maestru emerit şi multiplu campion naţional.
A ajuns la Ronaldo: Un adolescent din Oradea a intrat pe teren la finalul meciului dintre Portugalia şi Franţa (FOTO / VIDEO)
Ca-n Cannes
Un adolescent din Oradea, elev în clasa a IX-a, este în al noulea cer după ce a reuşit să-l întâlnească pe jucătorul secolului Cristiano Ronaldo la finalul meciului dintre Portugalia şi Franţa din grupele Euro 2020, disputat miercuri seara la Budapesta.
24 Iunie 2021, 22:17
Un orădean a fost fotografiat pe plaja din Saint Tropez cu Jennifer Lopez! Cine e bărbatul (FOTO)
Ca-n Cannes
Faimoasa cântăreaţă Jennifer Lopez a fost fotografiată recent plimbându-se pe plaja din staţiunea exclusivistă Saint-Tropez alături de un român. BIHOREANUL a descoperit că este vorba chiar de un orădean şi i-a aflat povestea. 
ECHO(u) de Aleşd: Un tânăr rapper din Aleşd şi-a câştigat de unul singur faima naţională (VIDEO)
Bihoreanul TV
Un tânăr crescut într-o familie penticostală din Aleşd şi-a câştigat sute de mii de fani ca rapper. Fără sprijinul vreunei case de discuri şi fără apariţii TV, Vlad Milea, aka ECHO, s-a afirmat pe piaţa muzicală "underground" şi colindă ţara cu trupa sa, Bazooka.
30 Iulie 2017, 14:01
Suspendaţi peste tot: 'Vânătorii' de prostituate orădence sunt alungaţi de pe internet (FOTO)
Știri Bihor
La câteva zile după ce pagina de Facebook Cancan Oradea, lansată de un grup de anonimi ca o platformă de "execuţie" a mai multor tinere care se vând în străinătate, a fost ştearsă, "vânătorii" de prostituate au revenit în meniul online cu un blog pe care au demascat noi "victime" din lumea sexului pe bani. Dezvăluirile nu au ţinut, însă, decât câteva zile, căci şi noul blog a fost suspendat de Wordpress.
17 Iulie 2015, 07:00
Ilinca Vandici are o relaţie cu un milionar din Topul Forbes (FOTO)
Magazin
Bihoreanca Ilinca Vandici, prezentatoarea unei emisiuni la Kanal D, are o idilă cu un milionar în euro, prezent în Top Forbes cei mai bogaţi români. Vedeta a fost surprinsă de mai multe ori de paparazzi alături de noul ei iubit.
La vot, în rochie de mireasă: Prezentatoarea TV Romana Fărcaş s-a dus la secţia de votare direct de la nuntă (VIDEO)
Știri Bihor
Îmbrăcată în rochia de mireasă, prezentatoarea TV Romana Fărcaş a votat, duminică dimineaţa, la ora 7 fix, într-o secţie din zona Nufărul, la referendumul de unire a Oradiei cu Sînmartinul, însoţită de soţul ei, fotbalistul Ioan Hora, vicecampion naţional în acest sezon cu echipa lui. "Am terminat petrecerea şi am venit rapid la secţia de votare să susţinem acest proiect important pentru Oradea", a spus Romana la ieşirea din secţie.
14 Iunie 2015, 13:00
Casă de piatră! Prezentatoarea Romana Fărcaş s-a măritat cu fotbalistul Ioan Hora (FOTO)
Ca-n Cannes
Nuntă mondenă în Oradea. Prezentatoarea Romana Fărcaş, de la Look TV, s-a căsătorit, sâmbătă, cu fotbalistul Ioan Hora, vicecampion naţional în acest sezon cu ASA Târgu Mureş. Ceremonia religioasă a avut loc la Catedrala Sfântul Nicolae, iar petrecerea se ţine la Sala Queen Mary, cu 200 de invitaţi. Naşii însurăţeilor sunt Olivia (ex-Micula) şi Dorin Floruţa, respectiv Ovidiu Sala şi Yvette Sala Mîrza, prezentatoarea Digi24 Oradea. 
13 Iunie 2015, 23:30
Nunta Oliviei Micula, din interior: Invitaţii au petrecut până dimineaţa într-o sală cu decoruri somptuoase (FOTO/VIDEO)
Știri Bihor
Cei 350 de invitaţi la nunta Oliviei Micula, fiica cea mare a magnatului Ioan Micula, au petrecut alături de artişti celebri în sala de nunţi Queen Mary, care a fost împodobită cu aranjamente impresionante de flori, fiind serviţi cu fructe de mare, fripturi, precum şi cu sarmale. Mirii au avut un tort alb imens, însă, contrar tendinţelor, au ales să nu sărbătorească şi cu focuri de artificii.
Francezii îşi bat iar joc de români: Ne fac păduchioşi, cerşetori şi mizerabili (VIDEO)
Magazin
După ce francezii au zis că salutul românesc este cerşitul, o nouă emisiune TV franţuzească atacă românii. Două marionete spun că de contactul direct cu românii trebuie să te temi, pentru că au păduchi, dar şi că la coş de gunoi, pe româneşte, se spune Bucureşti.
10 Septembrie 2011, 16:41
EBA îl critică pe Marcel Pavel: Nu ştie care e diferenţa între Împăratul Traian şi Traian Băsescu?
Magazin
Fiica cea mică a preşedintelui, Elena Băsescu, a criticat explicaţia lui Marcel Pavel privind motivul pentru care a intonat greşit imnul înaintea meciului România-Franţa, mai precis că nu a vrut să se interpreteze politic.
07 Septembrie 2011, 17:49
Marica a rupt-o definitiv cu Ilinica Vandici
Magazin
Invocând filmările pe care le are în România, orădeanca Ilinca Vandici a refuzat să se mute cu Ciprian în Germania. Acesta a fost motivul pentru care atacantul a pus capăt relaţiei, scrie presa mondenă.
04 Septembrie 2011, 22:49
Silvio Berlusconi: Italia este o ţară de rahat care mă face să vomez
Magazin
Premierul italian, Silvio Berlusconi, a calificat, Italia ca fiind o "ţară de rahat". S-a întâmplat în luna iunie, potrivit interceptărilor telefonice realizate asupra numărului de telefon al unui apropiat al liderului italian, făcute publice joi de către agenţia Ansa.
02 Septembrie 2011, 14:39
Yoghinii porno conduşi de Bivolaru stârnesc rumoare în Argentina
Magazin
Locuitorii din oraşul argentinian Capilla del Monte sunt şocaţi de un an, de când o sectă de yoghini conduşi de Grevorian Bivolaru s-a instalat acolo. Gruparea recrutează tineri dornici să cunoască eliberarea sexuală.
30 August 2011, 13:44
Pepe şi-a tras iubită cu avere! (FOTO)
Magazin
Beatrice Tican, frumoasa brunetă despre care se spune că ar fi iubita lui Pepe şi care l-a însoţit pe acesta în Valencia, Spania, este o tânără care se bucură de o avere impresionantă.
07 August 2011, 22:01
Adi Mutu, ascultat de SRI
Magazin
Atacantul Fiorentinei apare în stenogramele SRI în dosarul Nuredin Beinur, arestat pentru fapte comise cu violenţă, discutând cu interlopul despre faptul că Mutu fusese nevoit să achite o notă de plată în restaurantul lui Beinur, dar şi despre "combinaţii" cu bijuterii.
15 Februarie 2011, 11:09
Şerban Huidu şi-a reîntâlnit colegii de la Kiss FM (FOTO)
Magazin
Cârcotaşul Şerban Huidu a mers luni la studio-ul Kiss FM, unde are o emisiune matinală împreună cu Mişu Găinuşă. Emoţionaţi, colegii lui l-au îmbrăţişat, iar Huidu a prezentat timp de câteva minute.
Miron Cozma s-a căsătorit cu Marinela Niţu
Magazin
"Luceafărul huilei", Miron Cozma, s-a întors la vechea lui dragoste, Marinela Niţu. Cozma a luat-o de nevastă la doar două luni de la pronunţarea divorţului de Monica Ionescu.
14 Februarie 2011, 10:16
Vanessa din High School Musical a crescut: Şi-a dat jos din haine pentru un pictorial (FOTO)
Magazin
Actriţa americană Vanessa Hudgens, devenită vedetă datorită seriei de filme High School Musical a realizat recent un pictorial fierbinte pentru o revistă americană în care pozează în dres de baie, în poziţii provocatoare.
12 Februarie 2011, 15:16
Cindy Crawford, la 45 de ani ca la 20 (FOTO)
Magazin
Supermodelul Cindy Crawford a demonstrat că a aflat secretul tinereţii veşnice. Cu un corp perfect, piele frumoasă şi multă energie, Cindy arată la 45 de ani ca la 20.
11 Februarie 2011, 09:44
"Parazit" de unul singur: Cheloo divorţează
Magazin
După ce două luni de zile a ţinut cererea de divorţ în sertar, soţia lui Cheloo de la Paraziţii a înaintat actele în instanţă. Ea îl acuză pe Cheloo că e alcoolic, că o bătea aproape zilnic, că a înşelat-o şi că şi-a abandonat copilul.
10 Februarie 2011, 10:00
Lady Gaga se dă goală pe skateboard
Magazin
Celebra cântăreaţă Lady Gaga apare goală într-un poster pentru o campanie a firmei "Supreme", ascunzându-şi formele după o placă de skateboard.
09 Februarie 2011, 13:19
Soţii Borcea, otrăviţi cu mercur
Magazin
Preşedintele clubului Dinamo, Cristi Borcea, şi soţia acestuia au fost otrăviţi cu mercur. Niciunul dintre ei nu ştiu cine ar fi putut face asta.
09 Februarie 2011, 11:42
Adevărată sau făcătură: La 77 de ani arată ca la 30 (VIDEO)
Magazin
Actriţa de comedie Joan Rivers a şocat publicul din întreaga lume, după ce a apărut într-o reclamă. Cauza surprizei este că la cei 77 de ani pe care îi are, Joan arată de parcă ar fi de 30.
08 Februarie 2011, 10:56
Reîncepe Dallas! J.R. şi Bobby revin pe ecran (VIDEO)
Magazin
Celebrul serial de televiziune Dallas se reîntoarce pe micul ecran. Din vechea gardă continuă filmările Larry Hagman, adică J.R., Patrick Duffy, adică Bobby, şi Linda Gray, cunoscută ca Sue Ellen.
08 Februarie 2011, 09:58
Anda Adam a ţinut două fete în lesă în timpul unui concert (VIDEO)
Magazin
Bruneta a făcut senzaţie la concertul din Baku, Azerbaidjan, atât cu coregrafia senzuală şi cu tente erotice, cât şi cu faptul că şi-a ţinut animatoarele în lesă.
07 Februarie 2011, 12:03
A murit Gary Moore!
Magazin
Legendarul chitarist rock Gary Moore a murit, duminică, la vârsta de 58 de ani. Moore a fost chitaristul trupei Thin Lizzy, având de asemenea o carieră solo foarte apreciată.
06 Februarie 2011, 23:01
DJ Harra avortează copilul lui Vârciu
Magazin
Deşi este prima sarcină pentru ea, DJ Harra nu va păstra copilul lui Liviu Vârciu. DJ-iţa spune că micuţul n-ar avea o viaţă frumoasă fără o familie întreagă.
05 Februarie 2011, 11:30
 1  3 4 5  

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON