URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
02 August 2010, 20:08

După nunta umbrită de scandal, Cristi Tabără declară că vrea copii!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Cine a trecut sâmbătă seara pe străduţa din faţa hotelului Gonduzo din Odorheiu Secuiesc ar fi fost sigur că înăuntru se află cel puţin un şef de stat, scrie Click. Trei domni la cravată, bine făcuţi, încadrau intrarea în clădire şi se asigurau că nu pătrunde nici musca, ca nu cumva să fie dotată cu vreo cameră de luat vederi.

Draperiile groase de la restaurantul de la parter erau trase, astfel încă de afară cu greu puteai distinge câteva siluete. În acest cadru demn de filmele de spionaj a ales Cristi Tabără, 42 de ani, să facă petrecerea de nuntă cu aleasa inimii, orădeanca Loredana Lascu, 29 de ani.

Cu badigarzii la uşă

Vedeta a încercat până în ultimul moment să păstreze o discreţie totală asupra evenimentului şi doar invitaţii ştiau locul în care se va desfăşura cununia şi petrecerea de după.

Căsătoria religioasă s-a desfăşurat sâmbătă la prânz la biserica ortodoxă din staţiunea Praid, după care nuntaşii s-au deplasat la restaurantul Gonduzo, petrecerea ţinându-se cu uşile închise.

Cei trei bodyguarzi postaţi la intrare nu au permis accesul nimănui străin şi au refuzat să ofere orice informaţie despre eveniment.

Tabără vrea copii

Reporterii Libertăţii au realizat, luni, primul interviu cu Cristi Tabără, după căsătoria sa cu Loredana Lascu. Nunta a avut loc la Praid, judeţul Harghita, iar petrecerea, la Odorheiu Secuiesc.
- Casă de piatră şi felicitări, domnule Tabără! Cum a fost la nuntă?
- A fost o nuntă frumoasă. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta. Acum am tot ce-mi trebuie.
- Mireasa a purtat rochie albă. Dumneavoastră...
- Am avut costum negru, de ginere, cu papion. Eu sunt adeptul culorilor mai închise.
- Sunteţi singur... Unde e doamna Tabără?
- A plecat mai devreme cu părinţii mei şi cu ai ei la Oradea. Eu merg acum la Bucureşti.
- Nu mergeţi în luna de miere?
- Deocamdată, nu. Mă reţin alte treburi aici.
- Pe când un urmaş?
- Ne dorim foarte mult copii. Primul pas l-am făcut, m-am însurat.
- Cum v-a afectat scandalul din ultimele zile, cu acuzaţiile de abuz sexual ale fiicei fostei dumneavoastră iubite?
- Nu credeţi tot ce se spune şi ce se scrie. Nu este nimic adevărat.

Lumânări şi petale în baie

Peste 50 de invitaţi au participat la petrecerea organizată cu ocazia nunţii lui Cristi Tabără cu Loredana Lascu. Evenimentul a avut loc la Hotelul-restaurant Gonduzo, din Odorheiu Secuiesc. Cei doi au avut şampanie şi flori în cameră şi petale de trandafiri şi lumânări parfumate la baie, scrie Libertatea. 

"Sunt fericit că invitaţii s-au simţit excelent la noi. Cu Cristi mă cunosc de mai multă vreme. Nu e prima dată când el şi Loredana vin la mine, la hotel", ne-a declarat patronul Nagy Gyorgy. Cum nunta nu a fost una obişnuită, angajaţii localului s-au străduit ca totul să fie perfect. Restaurantul a fost plin cu flori, bucatele au fost bine alese şi preparate cu atenţie.

Mirii au fost cazaţi în apartamentul matrimonial, "mândria hotelului", unde au petrecut o noapte a nunţii de neuitat. Au avut în cameră flori şi şampanie, iar în baie au găsit lumânări parfumate şi petale de trandafiri. De asemenea, se pare că Loredana şi Cristi au cerut ca micul dejun să le fie adus în cameră, chiar înainte de plecarea lor.

În mod normal, apartamentul costă 100 de euro pe noapte, însă a fost gratis pentru tinerii însurăţei. Cununia civilă şi ceremonia religioasă au avut loc tot sâmbată, la Praid, judeţul Harghita.

Scandalul anului

Cristi Tabără este implicat în cel mai mare scandal mediatic al anului, el fiind acuzat de Alexandra Bodnaru, de 12 ani, fiica fostei sale iubite, Alina Bodnaru, fostă angajată la Acasă TV, de abuz sexual.

Fetiţa de 12 ani a povestit poliţiştilor cum ar fi fost pipăită, în luna mai a anului trecut, de cel cu care mama sa a avut o relaţie timp de şase ani.

În ciuda declaraţiilor şocante date de Alexandra poliţiştilor şi presei, orădeanca Loredana Lascu, cea cu care Tabără avea o relaţie secretă, a refuzat să creadă spusele femeii, iar sâmbătă, s-a dus cu el la altar.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
52 Comentarii
las-o..........
Ce te pui dom'le cu imbecila asta ? Nu vezi ca discutia despre Tabara a fost doar un pretext sa-si verse elucubratiile ? Si-apoi, daca a fost eleva d-nei Popa Aurina poate avea varsta la care sa fie afectata de casatoria celor 2; cred ca pur si simplu e singura, nemaritata si fara scop in viata.
Postat 13 August 2010, 13:04 de maria
da tu mana cu TABARA la pipaieli...succesuri
madame ca de citit nu sti nu te priveste direct opinia nostra fa bine si schimba macazul in viata ta ca respiri pentru caini...de te ar pipai TABARA cum a pipait o pe fetita si sa ti spunem toti : FUGI NEBUNOOOO! asa in particular cum o face el deobicei...pe teritoriul lui.....in ce priveste id noastre nu sunt publice! SOOOC sa nu mori de ciuda.....
Postat 05 August 2010, 22:24 de anca
Mergeti in particular
Cypress si Anca, nu va schimbati ID-urile de mess? Ar fi interesant. Plicti mai sunteti pe viata... :))
Postat 04 August 2010, 12:30 de Cy-Ank
draga mea
Nu e vorba de cum privesc eu "personal" incultura. E vorba de definitia ei de baza, asa cum o vad oamenii de secole. Incultura si respectul nu au nici cea mai mica legatura una cu celalalt. Iar daca iti iubesti mama (ceea ce nu e cazul meu) nu inseamna automat ca respecti orice femeie care te face dobitoc. Faptul ca ai tzatze nu reprezinta pentru mine decat o partida de sex ocazional. In schimb, daca ai si minte, datele problemei se schimba radical. Atunci devii cu adevarat femeie. Pentru ca lumea e plina de proaste care rad tamp la bancurile celor de la Divertis si ranjesc ca vitele cand le intrebi care e ultimul roman pe care l-au terminat. Lumea e plina de vanzatoare la aprozar, secretare blonde si fete care nu-si cunosc nici propria limba, d'apoi o limba straina. Asa ca - vezi tu Anca - nu esti cu nimic mai presus de ele. Daca un barbat ar fi sa aleaga intre tine si celelalte noua milioane de femei sub 35 de ani din Romania, ar putea da cu zarul. Cat despre respect, ai zis bine: oferi ceea ce primesti. Dar vezi ca merge si in directia opusa: primesti ceea ce oferi. Mai pe intelesul tau, daca ma faci dobitoc imi permit sa te fac si eu proasta. Indiferent ca esti sau nu femeie.
Postat 04 August 2010, 11:40 de Cypress
incultura nu se judeca
ma retrag ...scuza ma...sincer te priveste cum privesti tu personal INCUTURA dar eu stiu ca semenii trebuie respectati indiferent cum sunt inculti sau culti...BUNUL SIMT pentru mine e pe primul loc...daca iti iubesti mama IUBESTI FEMEIILE ...in rest sunt probleme de complexitate personala...eu imi iubesc tatal respectandu l si ca atare imi respect si barbatul....si pe cei care ma respecta... nu pot sa ofer decat ce primesc..e logic....si imi cer scuze dar nu va voi mai raspunde asa consider ca e cel mai bine.
Postat 04 August 2010, 11:32 de anca
Anca
Anca draga, confunzi definitia inculturii. Si asta te face - paradoxal - inculta. A fi cult nu inseamna sa stii in ce an s-a nascut Ceausescu ci inseamna sa pui mana pe o carte din proprie initiativa, sa te interesezi de mici evenimente culturale, sa nu conteze daca nu stii cand a avut loc razboiul de independenta dar sa stii totusi numi macar doi presedinti ai Statelor Unite care sa nu se fi nascult in ultimele 8 decenii. De exemplu, daca eu te rog acum sa-mi spui care este autorul tau preferat, cred ca te blochez. Inclutura nu se judeca la fel cum nici prostia nu se judeca. Cam asa vezi tu lucrurile.Asa ar fi bine pentru tine - sa nu rada lumea ca esti proasta. Toti copiii aia cu ochelari de acum douazeci de ani sa nu-ti mai fi spus ca mirosi ciudat si nu te poti exprima coerent. Toti intelectualii aia, mama lor de prefacuti, cum te luau ei pe tine peste picior. Cat despre respectul fata de sexul frumos, am vesti pentru tine: respectul e bilateral si se castiga treptat. Faptul ca ai ugere nu te face speciala. Tu esti genul de muiere care vrea respect neconditionat, bazat pe simplul fapt ca e femeie. Dar cand vine vorba de drepturi, vrea drepturi egale, ca doar traim in secoul XXI.
Postat 04 August 2010, 11:27 de Cypress
incultura nu se judeca
nivelul de rationament depinde de cat de constiincios esti in dorinata de asimilare a informatiei...daca un om nu vrea sa stie in ce an s a nascut ceausescu...nu l pot judeca=critica, nota, nu e un concurs...daca vooi nu aveti bunul simt ca indiferent cu cine conversati fiind o persoana FEminina si nu i acordati respectul cuvenit indiferent ce ar fi...prostituata, mama.... si ii negati sexul eu il consider lipsa de bun simt si asta se intampla si intre cupluri sot sotie...realizezi lipsa de respect reciproc... si eu traiesc ca toata lumea dar RESPECTUL e pe primul loc pentru mama, sot, drate, semeni...femeiile se pot contrazice intre ele...dar barbatul femeia niciodata eventual negociaza sa indrepte discutia favorabila pentru amandoi...dar nu se impune...eua asa TRAIESC..... stimate Domane invatatai ca in viata se negociaza nu EXECUTA......SANATATE!
Postat 04 August 2010, 11:19 de anca
Anca
Repet: cum motivezi tu propozitia ”incultura nu se judeca”? Sunt extrem de curios. Ca folosesti cuvintele cu o gratuitate extraordinara, dar daca cineva te pune sa le rastalmacesti inghiti in sec. Hai - sa te vad. Explica-ne.
Postat 04 August 2010, 11:10 de Cypress
incultura nu se judeca
eu pun ramasag pe toti banii pe care ii vei face pana la MOARTE ca am si cariera si sunt independenta profesional si RASFATATA fara sa fiu sluga NIMANUI ...... din partea mea ai putea munci numai pentru paine si apa....dar toti banii sunt ai mei....ok nu produci MORI DE FOAME...ok RENASTE! singurl defect pe care il am SUNT SURDA la atata prostie din jur.....asta e viata.....dar perseverez ...uita ee si pun mai muti de iii...
Postat 04 August 2010, 11:09 de anca
Anca
Sunt curios cum motivezi tu propozitia ”incultura nu se judeca”...
Postat 04 August 2010, 11:05 de Cypress
Anca
Dimpotriva, esti exact cum NU ar trebui sa fie toate femeile. Reprezinti tot ceea ce e rau in societatea din ziua de azi: incultura, gramatica de balta, infumurare, IQ mic, penibilism, cocalarism,impresii de vedeta. Eu pun ramasag banii pe care-i scot intr-o luna ca tu nu ai o facultate terminata si - cel mai probabil - nu ai nici liceul ci doar o profesionala. Ceva gen lucru manual la strung. In cel mai bun caz esti secretara undeva, asta in caz ca nu esti cumva somera. Nu cunosti nicio limba straina, esti trecuta de 30 si inca necasatorita si iti versi amarul oricui este dispus sa te asculte. Visezi la bani si avere ca toti ceilalti cocalari ai Romaniei si in toata viata ta nu ai citit nici macar o carte din proprie initiativa. Sincer sa fiu - ma intristezi. Oamenii ca tine fac umbra pamantului si exista pentru un singur scop: carne de tun pentru cei ca mine.
Postat 04 August 2010, 11:04 de Cypress
incultura nu se judeca
”Doamna” e un pronume de politete pe care nu il meriti. Pune mana pe cartea de gramatica... ”doamna”....la incultura ta nu merit nimic...dar cine are nevoie de respectul tau superficial??????????????????? in primul rand respecta te pe tine si pe urma pe mine...ok
Postat 04 August 2010, 11:00 de anca
dobitocu este lipsit de inteligenta si BUN SIMT...o doamna nu se contrazice!
troglodita infumurata...nu dispera sunt exact cum ar trebui sa fie toate...dar din pacate nu toti putem avea cei bun....la ceti foloseste sanatatea daca o arunci pe geam......ha, ha, ha... "BAIETI "simt ca nu prea ati avut calitate in viata nu e vina mea...aveti sansa pana la moarte sa profitati ca traiti respectandu va si respectand pe altii .......ataa va doriti, e o problema stric personala.PUNCT.
Postat 04 August 2010, 10:58 de anca
Anca
Anca draga, n-am inteles o iota din ce ai scris mai jos. Textul tau e semi-oligofrenic si nu are nici o logica. E presarat de ”ha, ha, ha” si cateva propozitii despartite prin puncte de suspensie care din punct de vedere gramatical nu-si au rostul in fraza ta. ”Doamna” e un pronume de politete pe care nu il meriti. Pune mana pe cartea de gramatica... ”doamna”.
Postat 04 August 2010, 10:57 de Cypress
dobitocu este lipsit de inteligenta si BUN SIMT...o doamana nu se contrazice!
wow....ce insemana DOAMNA ...cand folosesti in public doamana sau domnisoara........voi chiar nici cie sapte ani de acasa nu i aveti....ha, ha, ha...si va dati cu prere la prostia mea ...sunteti limitati ...nu pot judeca incultura dar pot face o observatie....cum va adresati in public...si de ce asa? RUSINEEEEE sa va fie limitati...aveti bariere psihologice.....ha, ha, ha,
Postat 04 August 2010, 10:53 de anca
”Doamna?”
”O doamnă nu se contrazice?” Dar cine puii mei te crezi? Adica tu sa ma faci pe mine dobitoc dar eu sa nu te contrazic pentru ca tu - vezi doamne - esti o doamna. Care-i logica ta? In al doilea rand, tu nu esti o doamna, esti o pitzipoanca iliterata. Genul de femeie care nu poate lega doua ganduri coerent. @mosubibe: dimpotriva. Trebuie sa ma cobor EXACT la nivelul ei. Si sa-ti explic si de ce: daca ii spun eu ancai ca este o troglodita infumurata, ea nu va intelege ce inseamna troglodit. Acolo undeva in mintea ei se va gandi ea ca inseamna ceva rau si jignitor si urat mirositor, ca altfel nu i-as fi spus, dar pana va cauta ea pe DEX Online si alte site-uri sa vada care este semnificatia cuvantului, se pierde farmecul fazei. Asa ca mai bine ma cobor exact la nivelul ei si-i spun mai pe intelesul ei ca e o proasta fara decarte. Ca asa se prinde.
Postat 04 August 2010, 10:40 de Cypress
dobitocu este lipsit de inteligenta si BUN SIMT...o doamana nu se contrazice!
in instanta te aperi si opui........ am o intrebare: un om inteligent este si INTELEPT?
Postat 04 August 2010, 10:34 de anca
@ Cypress
"Nu te certa niciodata cu un prost! Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
Postat 04 August 2010, 08:27 de mosubibe
Agramatanca
Tu inafara de ”ha, ha, ha” mai stii si alte chestii cu talc? ”Mascota dreptatii” e cam limitata la capitolul asta. Si mascota invelea ciocolata in staniol...
Postat 03 August 2010, 17:46 de Cypress
ha, ha, ha, ha...
cand doi DOBITOCI realizeaza ca sunt defapt umani incearca sa aplaude dar constata ca nu au pentru ce....cum nu pentru anca...ancuta.... mascota DREPTATII ca restul ca strutul capul in nisip....te rog nuuuuuuuu @el doradeeeeee cine s a gasit sa comenteze....ha, ha, ha, wow ca casc...
Postat 03 August 2010, 17:42 de anca
:)
Nu incerc sa las un anume tip de impresie. Aleg sa nu o ignor pe Anca pentru ca ma binedispune discutia cu ea. Cu fiecare post descopar tot mai mult din gradul ei redus. Nu incerc sa-i demonstrez nimic, pur si simplu o vad ca pe o jucarie care merita exploatata.
Postat 03 August 2010, 16:15 de Cypress
@Cypress
la inceput imi faceai impresie buna,te rog nu cobora la nivelul intelectual al "altora",cearta aiurea cu alti pe forum demonstreaza nivelul de intelect,cei care nu accepta nici in ruptu-l capului adevarul demonstrat,eu unul incerc sa ignor comentariile unora pt. ca pur si simplu sunt aberante,incearca si tu,sper ca mai inteles si sa nu o iei ca un afront,bafta!
Postat 03 August 2010, 16:04 de el doradeo
Cypress
ABDOMEN.....mai eu am ABDOMEN>>CE BURTA? si ironie cristain tabara ce are....ha, ha, ha,
Postat 03 August 2010, 15:04 de Cypress
:)
Imi explici si mie ce inseamna ”dobitoc nativ”? Vezi? Iar ai vrut sa pari spirituala si iar ai dat cu batul in balta. Nu folosi cuvinte pe care nu le intelegi ca te faci si mai rau de ras. Cat despre oboseala, stai linistita ca tastez cu zambetul pe buze. Esti un adevarat deliciu. Pe bune - oamenii ca tine imi fac ziua mai buna. Recunosc ca am un adevarat sadism in mine cand vine vorba despre cei mai putin rasariti din societatea noastra. Imi place sa le dau peste bot, sa-i vad cum se zvarcolesc in anonimat si cum incearca sa revina cu replici coapte la minut. Unde erai tu acum o luna, in duminica aia cand m-am plictisit groaznic si cautam cu disperare un om tamp de care sa fac misto? PS: observ din copy/paste-urile tale ca iti umbla mintea dupa salam. Tztztz... nebunatica mica ce esti...
Postat 03 August 2010, 15:00 de Cypress
ai obosit sa nu gafai...te rog frumoss, vrei o pauza?
wow...ai obosit stai calm mai este putin...si indreptam raul tau necesar.......DOBITOC NATIV cel mai bun moment pentru o examinare a testiculelor este cel de dupa dus sau baie, atunci cand musculatura este relaxata iar testiculele coborate. Stai in fata oglinzii, ridica penisul (sau tine-l intr-o parte) in asa fel incat sa iti poti examina vizual, fara probleme, testiculele. Trebuie sa urmaresti orice fel de schimbare aparuta in forma sau dimensiunea testiculelor. Situatiile care reprezinta un semnal de alarma sunt : * aparitia unei diferente anormale in ceea ce priveste dimensiunea testiculelor * coborarea anormala a unui testicul * orice fel de umflatura ce ar putea exista pe scrot sau sub pielea scrotului.
Postat 03 August 2010, 14:55 de anca
Lol - again
Anca, daca dai copy/paste la texte de pe Internet nu pari mai inteligenta. ”Ups, o consoana”?!? Asta de unde ai mai scos-o (vezi, asa se scrie ”scos-o”, nu cum credeai tu). Si da, tot prostuta ramai. Prostii sunt genul meu preferat de oameni. Oricat le dai peste bot, ei se intorc pentru mai mult. Ca bumerangul. Pur si simplu nu vor ei sa lase de la ei faptul ca sunt redusi si incearca abitir sa-si demonstreze ca sunt in rand cu lumea. Anca, am vesti nasoale pentru tine: nu esti in rand cu lumea. Tu esti undeva acolo sub linia de demarcatie a intelectualitatii. Esti genul de femeie care se uita la telenovele si asculta manele, si nu cred sa gresesc cand afirm asta. Genul de femeie care viseaza la un sot iubitor si intelegator, care sa n-o insele dar care sa aiba bani si sa-i faca ei toate mofturile. Genul de femeie care ajunge pe cocalari.com in ipostaze jalnice. Intelectul tau ma sperie.
Postat 03 August 2010, 14:49 de Cypress
wow...... ha, ha, ha...
dar nu mai convins cand le atingi suna bilele si incepe creierul sa preaia comenziile gramaticale ups o cratima, ups o consoana, ups hai ca vine dar oare ce doi de iii sau doi de ee.... hai prostuta vrea mai mult.... sti grasimea ajuta in munti iti tine de cald nu ti mai trebuie femeie daca creierul nu e frustrat ..... Autoexaminare testicule Autoexaminarea testiculelor este modul cel mai rapid pentru a depista orice fel de schimbare aparuta in ceea ce priveste starea de sanatate a testiculelor si mai ales este cea mai la indemana metoda pentru prevenirea cancerului de testicul. Cancerul de testicul este destul de rar intalnit. Dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa stii despre ce este vorba si cum poti sa depistezi din timp orice problema. Cancerul de testicul este cel mai des intalnit la grupa de varsta cuprinsa intre 15 - 35 de ani. Dar nici celelalte persoanele de sex masculin nu trebuie sa ignore aceasta situatie. Cauza nu este inca total clarificata. Situatia pe care specialistii o incrimineaza cel mai des este cea reprezentata de nedezvoltarea sau dezvoltarea anormala a testiculelor si in special cea reprezentata de un testicul necoborat, antecedente de acest fel in familie. Unii dintre specialisti au considerat drept cauza si poluarea cu diferite substante nocive. Cancerul de testicul are mai multe stadii si, in functie de acestea, poate fi vindecat in proportie de 50 - 99 % iar uneori chiar si mai putin. Depinde foarte mult de promptitudinea cu care sunt depistate primele modificari care apar in starea testiculelor.
Postat 03 August 2010, 14:42 de anca
:)
Esti adorabil de prostuta cum incerci tu sa pari spirituala. Vezi ca ”atinge-le” se scrie cu cratima. Ah - si e ”testicole” nu ”testicule” si nu, nu au cerebel. Anatomia de baza Anca, anatomia de baza. SI ca sa-ti raspund la intrebare, da am burta. Dar stii cum? De-aia mare care se revarsa peste blugi. Cand ma aplec sa ma inchei la sireturi trebuie sa-mi tin respiratia iar can ma pis nu-mi vad din penis decat varful. Atat e de mare. Pe bune, nu glumesc. ”Caco lega”. Cand ies pe strada ma arata copiii cu degetul si spun in cor ”uite la nenea ce burdihan are”. Stii ce le spun? ”Ei, copiii mei, cand veti trece clasa a VI-a cu 10 pe linie la gramatica veti intelege de ce am burta atat de mare”. Le spun: ”nu stiti voi ca in burta imi sta puterea si fastul si tot ceea ce ma caracterizeaza ca persoana. Fara burta as fi un nimeni, as fi nerespectat, as fi fara scop”. Le spun: ”Grasimea ajuta la procesarea informatiilor”. :) Apropo: mi-a placut chestia cu ”carpa-leguma”. Faci progrese.
Postat 03 August 2010, 14:31 de Cypress
wow...... ha, ha, ha...
am inteles te a facut natura carpa-leguma cerebrala dar te a dotat cu testicule....ha, ha, ha la ce ti folosesc ? functioneaza? fa o proba atingele ca cerebral sunt frustrate...saracutele testicoooo...nu pre am avut ocazia sa port conversati cu dobitocii dar trebuie sa le acordam putintica compasiune... apropo si tu ai burta ca colega?
Postat 03 August 2010, 14:22 de anca
doppelganger
Anca draga, sexul meu sa nu te preocupe ca nu mi l-as implanta intre buzele tale. Esti exact ca duzina aia de comentatori anonimi pe care o intalnesc peste tot pe Internet, cu precadere in Romania: se fac de ras, ii critici, iar cand vad ca nu mai au argumente se dedau la injurii care mai de care mai colorate. Cand nici asta nu merge, fac apel la sexualitatea ta care trebuie sa fie - desigur - indoielnica. Ca doar ce l-ar enerva mai tare pe un barbat decat daca ii spui ca e homosexual sau femeie, nu? Ei bine, afla ca laturi ca cele scrise de tine mi-au mai fost adresate si au avut acelasi efect de cascat si scarpinat la testicule. Cat despre faptul ca eu as fi o carpa intelectuala (mi-a placut cum ai dat gravitate cuvantului ”carpa” folosind majuscule), cred ca cei ce vor citi discutia noastra vor putea sa aprecieze mai bine care dintre noi e mai citit, mai deschis la minte, mai educat, mai... Intelegi tu? Esti frustrata (si vezi ca aici ”frustrat” nu are conotatii sexuale) si asta reiese din modul in care scrii.
Postat 03 August 2010, 14:03 de Cypress
doppelganger
LOL. Anca, mai patetica de atat poti sa fii? Lasi comentarii in care faci glume absolut lipsite de umor, dupa care intri cu alt nume si-ti spui cat de amuzanta ai fost? LOL. Tocmai ai atins un nou grad de penibilism. Ti-ai demonstrat tie insati unde te incadrezi in societate. Mi-e jena ca respiram acelasi aer.
Postat 03 August 2010, 13:56 de Cypress
wow......
"Cat despre faptul ca tu ai stapani gramatica "foarte foarte bine", stim amandoi ca e o minciuna sfruntata. Un om care nu a terminat decat liceul nu se poate lauda cu o gramatica impecabila"...........wow care a facut gramatica in liceu..... dar in facultate....mare mare dobitoc te a lasat natura...fa ceva schimbare de sex ca ca barbat esti CARPA intelectuala ce exemplu vei fi la copii?
Postat 03 August 2010, 13:54 de anca
super tare
poanta cu abdomenul..dar sa i vedeti fata...... si au batut jocc colegii de ea...tare de tot cu abdomenul...
Postat 03 August 2010, 13:50 de superrr
alo
Alo, domnul/doamna de mai jos cu abdomenul. Nu semnati cu numele meu ca imediat crede lumea ca am IQ-ul ancai.
Postat 03 August 2010, 13:42 de Cypress
Cypress
ABDOMEN.....mai eu am ABDOMEN>>CE BURTA? si ironie cristain tabara ce are....ha, ha, ha, extraordinar ce detalii.Mirii au fost cazaţi în apartamentul matrimonial, "mândria hotelului", unde au petrecut o noapte a nunţii de neuitat. ....de neuitat...va creste BURTA...wow si abdomenul unde e....ha, ha, ha, cat sobism....ce MODA de INTELECTUALI....
Postat 03 August 2010, 13:41 de Cypress
Cypress
ABDOMEN.....mai eu am ABDOMEN>>CE BURTA? si ironie cristain tabara ce are....ha, ha, ha, extraordinar ce detalii.
Postat 03 August 2010, 13:39 de Cypress
@anca, din nou
Anca draga, nu stiu cum sa-ti spun, dar "mi-i" ESTE forma corect gramaticala a lui "mie imi este". Asa ca nu inteleg amuzamentul tau. Vezi? iar te-ai dat de gol cu gramatica ta de balta. Cat despre pseudo-filosofia de mai jos, nu a impresionat pe nimeni ca tu te-ai simtit cu musca pe calciula si ai incercat sa formulezi o fraza presarata de neologisme si ganduri de duzina. Asta nu te face sa pari mai desteapta. Mai mult, devii si mai penibila. PS: "cea ce facem" se scrie defapt "ceea ce facem". Asta ti-ar spune si fosta diriginta de la Oltea Doamna. ;)
Postat 03 August 2010, 12:45 de Cypress
@anca
Deci tu mai jos de "dobitoc" nu te cobori, ceea ce te face o doamna. Un corespondent feminin al gentleman-ului mentionam mai jos. Spui ca incultura nu se judeca? Dimpotriva! Cei inculti sunt supusi zi de zi batjocurii intelectualilor, asa cum merita. Zi de zi sunt bagati si mai mult in pamant de catre cei superior intelectuali. Dar nu trebuie eu sa-ti explic cum e, stii prea bine. Ai invatat pe pielea ta cum e sa fii tampul satului, codasa clasei, vecina de la doi care nu poate lega doua cuvinte fara sa puna "bai" sau "nah" intre ele. Cat despre faptul ca tu ai stapani gramatica "foarte foarte bine", stim amandoi ca e o minciuna sfruntata. Un om care nu a terminat decat liceul nu se poate lauda cu o gramatica impecabila. Si nu ne aburi cu "defapt eu stiu dar nu am chef sa scriu corect" ca nu tine. Ceea ce spui defapt - si aici te-ai dat de gol - este ca se presupune un efort intelectual in a formula corect o fraza. iti ia tie prea mult sa talcui o propozitie coerenta si de-aia nu ai tu chef sa scrii corect. Ma lasi? Esti snoaba de bubuie. Daca prostia ar durea, tu ai fi prima la coada la algocalmin. Mi-a placut in schimb pseudo-filosofia cu "nu ai rabdare nu ai nervi". Aia a fost pu
Postat 03 August 2010, 12:31 de Cypress
bunele maniere... sper sa ti folosesca
"Mi-i" mila de oamenii care ti-au fost profesori de gramatica. ---nu au nevoie de mila ta, In rest, aceleasi acuze semi-schizofrenice ca si mai inainte. Cred ca IQ-ul tau nu razbate de limita de 32!!!!! esti doar un simplu DOBITOC, scuza ma! mai jos nu ma pot cobor.... probabil ca parintii iti vor explica ca incultura nu se judeca....ha, ha, ha mi-i de la mie imi este ...POPA AURINA mi a fost diriginta la OLTEA DOAMNA asa ca stapanesc garamatica ff bine ca nu o prezint in comentarii ma priveste personal.... e o simpla strategie de a vedea lungimea nervilor sustinuta de rabdare...in viata rabdarea este totul , nu ai rabdare nu ai nervi..astept cu nerabdare verdictul PSIHOLOGIC al FETITEI.... este aberant ca toti sa facem ce vrem dar sa nu raspundem de cea ce facem...ABDOMEN.....mai eu am ABDOMEN>>CE BURTA? si ironie cristain tabara ce are....ha, ha, ha, extraordinar ce detalii.
Postat 03 August 2010, 11:59 de anca
bunele maniere... sper sa ti folosesca
Daca veti privi strazile pe care le strabateti zilnic , magazinele , oamenii cu care calatoriti in autobuz sau metrou , veti fi uluiti de comportamentul acelora care trec drept bine crescuti , dar nu sunt de fapt , pentru ca nu se controleaza in permanenta. Domnul care stie sa salute reverentios si sa manince elegant , da din coate , facindu-si loc cu brutalitate cind coboara din autobuz. Un altul care nu uita niciodata sa-si stearga picioarele la intrare , odata aflat la volan va strabate nepasator baltile , stropind toti pietonii intilniti in cale. Doamna care pentru nimic in lume nu ar pune zahar in cafea decit cu clestisorul , nu se sfieste sa pipaie citeva piini pina alege una care i se pare mai proaspata. O alta , pedanta , maniaca in privinte curateniei la ea acasa , nu ezita sa arunce pa strada o coaja de banana sau sa-si goleasca buzunarele de biletele de tramvai adunate cu timpul. Unii isi fac un obicei din a aduna scrumiere sitacimuri din restaurante sau hoteluri , considerindu-le " suveniruri ".Ne intrebam cum pot sa se comporte astfel niste oameni respectabili , la curent cu bunele maniere. Explicatia este una singura - nu sunt cu adevarat niste oameni binecrescuti. Nimic pe lume nu este bine facut daca se face din obligatie sau de frica. Acasa , teama de ridicol , de observatiile malitioase ale celor din jur ne determina sa ne controlam gesturile si afirmatiile. Adesea , dupa cum am vazut , anonimatul ne da in sfirsit " libertatea " de a face orice vrem. Singurul martor care ne-ar putea sanctiona este propria noastra constiinta. Sa ne amintim de Buratino ! Constiinta este cea care ii spune de fiecare data ca a gresit si tot eail indreapta pe drumul cel bun. Daca ne-am imagina ca o camera invizibila de luat vederi ne surprinde cind suntem tentati sa gresim , ne-am controla cuvintele si gesturile. Am scapa astfel de multe intimplari neplacute de care ne izbim zi de zi si care ne fac viata imposibila.
Postat 03 August 2010, 11:41 de anca
bunele maniere... sper sa ti folosesca
si cu asta am spus totul....priviti cu atentie la semenii : COMPORTAREA CIVILIZATA de la caz la caz expuse massmedia.... restul chiar nu mai conteaza fiecare isi poarta BOLOVANUL LUI SISIF
Postat 03 August 2010, 11:27 de anca
bunele maniere... sper sa ti folosesca
E in avantajul oricui sa dea crezare unui vechi aforism : un om bine crescut ramine un om bine crescut , fie ca situatia sa materiala este infloritoare sau catastrofala si oricare ar fi mediul in care este silit sa traiasca. Indulgenta fata de micile slabiciuni omenesti , la care este expus oricine , respectul pentru modul de viata al fiecaruia , convingerea ca totul este relativ sunt adevaruri valabile peste tot , atit printre milionari , cit si in rindul oamenilor obisnuiti. Vom descoperi astfel peste tot , indiferent de mediul social , oameni plini de bun simt si de tact si ne vom da repede seama ca averea si rangul social n-au prea mare importanta cind e vorba de o comportare civilizata.
Postat 03 August 2010, 11:25 de @el doradeo
bunele maniere...
Un gentleman mai este , in fine , acel domn care se barbiereste si se imbraca special pentru cina , chiar daca traieste singur in jungla. Desigur , toate aceste definitii atrag respectul , dar toate te fac totodata sa surizi. Si de aici pina la a-l considera pe gentleman-ul nostru ridicol nu este decit un pas. Sa nu ne grabim totusi s-o facem. Un om care se respecta si ii respecta pe altii nu poate fi ridicol. Adevaratul gentleman are citeva tabu-uri pe care nu le incalca niciodata. El nu vorbeste despre bani in societate si mai ales nu se lauda ca are bani cu nemiluita , dar nici nu se plinge ca-i lipsesc. Nu se imprumuta decit in cazuri extreme si niciodata de la o femeie. Nu comenteaza in fata unor terte persoane gesturile si vorbele sotiei sau ale copiilor sai si nici nu-i cearta in fata strainilor. Nu dezvaluie nici secretele , nici dificultatile lui familiale. Isi stapineste pasiunile , emotiile , sentimentele , pentru ca ramine stapin pe el insusi , oricare ar fi imprejurarile , chiar si atunci cind este intr-o situatie disperata. Se straduieste sa aplice inteleptul si banalul obicei englezesc dupa care nu se acorda nici unui lucru mai multa importanta decit are.
Postat 03 August 2010, 11:24 de @el doradeo
bunele maniere...
Formele de manifestare ale politetii pot sa difere de la o tara la alta , dar si de la o epoca la alta , in functie de mediul social si de imprejurari. Esential este insa CODUL ONOAREI care a facut , la origine , din vinatorul erei paleolitice un om de societate , ari din femeia lui , acoperita cu par , ceea ce se cheama o doamna. Omul de onoare isi respecta cu sfintenie cuvintul dat , are principii ferme , noblete sufleteasca , respect fata de sine si fata de ceilalti , este blind si rabdator. Un astfel de om , in sensul deplin al cuvintului este agreat de toata lumea. Nu intimplator un om manierat era acela pe care francezii il numeau "l'honnete homme " , cinstit. In zilele noastre , il denumim in mod curent " un gentleman " sau , pur si simplu , " un domn ". Ce este un gentleman ? Exista mai multe acceptii ale cuvintului , dar toate usor ironice , un gentleman fiind acel domn care apuca zaharul cu clestisorul , chiar daca este singur la masa , cel care , intrind intr-o baie unde se afla o femeie goala , se retrage spunind : Pardon domnule !
Postat 03 August 2010, 11:23 de @el doradeo
bunele maniere...
Cea mai buna casatorie pentru un om este sa ia ca zestre a sotiei un caracter frumos (HIPPONAX).
Postat 03 August 2010, 11:22 de @el doradeo
daca tu nu te respecti...nimeni nu te va respecta...punct.
Esti genul de om care crede ca soarele se invarte in jurul Pamantului....da am inteles se invarte soarele esti sigur...... vezi ca nu esti intelept deloc....ce are MODA cu Moralitatatea..moda este ca cuplurile sa faca sex cu alte cupluri...iti convine moda...du te si fa ce spune Moda...tehnologia o accepti daca iti este utila..nu pentru ca exista.... mai gandeste te daca soarele se invarte in jurul PAMANTULUI...iti dau un sfat priveste de cine esti inconjurata ca sa sti ce valoare ai...nu poti progresa cat timp esti tras in jos de altii...DACA LOREDANA a muncit pe branci nu regresa social...dar LOredana este o simpla sclava exploatata...viitorul iti va arata ce spun eu.stupide sunt femeiile care se bazeaza pe barbatii ca sa aiba cariera...auzi si muncesc si platesc sexual...o magarie a avut realtii cu el 3 ani? a trait cu acest om 3 ani impreuna cu fosta...nu era suficienta ea pentru el...trebuia sa completeze meniul...si a muncit pe branci te cred!
Postat 03 August 2010, 11:15 de anca
@anca
Mi-i mila de oamenii care ti-au fost profesori de gramatica. In rest, aceleasi acuze semi-schizofrenice ca si mai inainte. Cred ca IQ-ul tau nu razbate de limita de 32.
Postat 03 August 2010, 11:10 de Cypress
ma lasi .... pupati colega unde vrei si o sa i treaca...ce a facut TABARA se va sterge cu buretele..
imi pare ff rau ca nu mai aveti respect fata de parintii vostri....v au harani si educat in bun simt si voi dati cu piciorul la ce ei vi au lasat PUR....MORALITATEA... pe care trebuie sa o transmiti si tu mai departe copiilor copiilor tai...nu sunt fosta iubita a unui ratat tu nu vezi cum arata...banii sunt nimic daca tu nu sti sa i faci, el maine moare depinzi de altul...eu sunt o persoana ff generoasa...dar sincera...si imi pare rau sa ti spun toti muncim ...nu muncesc altul in locul nostru dar sa ti faci cariera pe spatele unui BARBAT e ff grava si atentie nu ti este sot! ma uimeste incultura morala pe care nu ati asimilat o.... hai sa fim toti ca el...cine vrea , omul e destept spun unii.....hai sa fim ca CRISTIAN TABARA...sa ne batem joc de ea viata...ce femei, da le in masa de proaste pot sa am trei si nici una sa nu comenteze...simti cata lasitatate..poti sa le ai dar ele sa accepte acest lucru, si sa existe respect reciproc...fata asta LOREDANA e un nimic ca cariera, e un nimic ca om MORAL, datorita faptul ca e necoapta la minte...nu am nevoie de laurii...sunt pentru cei MORTI. daca esti coleg si o vezi in fiecare zi iti spun fara jena ca esti orb MORAL si vizual.... ajungi
Postat 03 August 2010, 11:05 de anca
@anca
Anca, tu ai probleme psihice serioase. Incep sa cred ca esti chiar fosta iubita a lui Tabara, ca numai aia ar fi in stare de asa o furie. Cat legat de ce ai zis despre Loredana, esti cat se poate de departe de adevar. fata aia a lucrat pe branci cat am fost coleg cu ea si a ajuns unde a ajuns pe propriile puteri. Dupa cum a spus ci cel de mai jos, esti rautacioasa si calomnioasa. Esti tipicul de femeie mutata de la tara si ajunsa la oras peste noapte. Tipicul de femeie care nu poate face fata modei, oamenilor, tehnologiei, vecinilor mai cultivati decat ea, si atunci cauta sa scuipe pe tot ce nu intelege. Esti genul de om care crede ca soarele se invarte in jurul Pamantului. Se vede dupa modul in care scrii. Scrii cu majuscule ca sa dai importanta vorbelor tale, scrii cu greseli de elev de clasa a II-a ceea ce inseamna ca nu ai o cultura si o facultate. Scrii cu spume si cu rautate pentru ca asta e singurul mod in care te poti exprima si da un sens vietii tale amarate. Si da, nu te iubeste nimeni, si da, nu te baga nimeni in seama. Pateticul este prea mic pentru a te descrie.
Postat 03 August 2010, 10:38 de Cypress
@anca
esti foarte calomnioasa,rautacioasa din cale afara,nu imi pot explica furia ta,ori ai probleme ori..nu stiu,dar comentariile tale aduc acuzatii foarte grave si dure la adresa a doi oameni proaspat casatoriti,pur si simplu nu te pot intelege,poate cel mai bun lucru ar fi sa nu iti mai citesc comentariile dar problema e ca iti citesc altii si ii induci in erroare cu ura din tine,cineva ar trebui sa te puna la punct cu bunele maniere pt. ca esti total lipsita de ele.
Postat 03 August 2010, 05:49 de el doradeo
mare lucru
UN LUCRU E SIGUR DACA EL VA FI GASIT VINOVAT SI MAMA VA FI TRASA LA RASPUNDERE [PENTRU COMPLICITATE SI FETITA VA FI DATA IN INGRIJIRE LA UN TUTORE...EA A INCERCAT LA POLITIE SA RETRAGA PLANGEREA DAR DIN PACATE NUSTITIA S A AUTOSESIZAT...FATA TREBUIA DUSA LA UN psiholog CHIAR DE MAMA CAND A AFLAT...ASA STAREA EI S A AGRAVAT.... ASTEPT CU NERABDARE CONSULTATIA DE LA PSIHOLOG..... UNII SPUN CA INVENTEAZA DAR DACA MAMA NU RECONOASTEA PUBLIC CA EL A RECUNOSCUT SI ERAU MARTORI CARE NU AU RECUNOSCUT ESTE FF GRAV ABUZUL SEXUAL ESTE MAI DUREROS DECAT LOVITURA FIZICA.... SI UNEORI NU POATE FI TRATAT, VINDECABIL...... ESTE IMORAL SA FI CU DOUA SAU MAI MULTE FEMEI IN ACELASI TIMP DAR IRONIE MAMA FALA SI NU FACE NIMIC, ACTUALA NEVASTA AFLA SI NU FACE NIMIC...... CEVA SE INTAMPLA E MULT MAI ADANC ORI SUNT AMENINTATE ORI SUNT SANTAJATE SUFLETESTE.... EMOTIONAL SUNT CA NISTE CARPE LIPSITE DE APARARE...NU MAI VALOREAZA NIMIC CA FIINTE UMANE...
Postat 02 August 2010, 22:38 de anca
mare lucru
DIVA...........CA SE CREDE O DIVA ARE ABDOMENI SI NU burta DECI SCUZATI NE DAR CINE SUNTETI VOI ! ..........STITI CINE SUNT EU prezentatoare tv CARE A MUNCIT PENTRU ACEST RANG.... 3 ANI MI AM PUS O CU EL...CE STITI VOI CUM SE CASTIGA UN POST LA tv...SI IN PLUS NESIMINTA DE FOSTa TERMINA CE NU PUTEAM EU TERMINA.....PUN PARIU CA CEI DE LA divertis VOR FACE POANTE FF BUNE CU CAZUL LOR CA O TARA INTREAGA SA VADA CINE ESTE cristian tabara....VOR PRZENTA SI CASATORIA FALSA INITIATA DE ASA ZISUL PARINTE IN LIMBA ENGLEZA SI romana....... vasa de fier SA VA DEA d-ZEU DUPA FAPTA SI RASPLATA...TOATE FETITELE SA NU ASCUNDA ACEST CARACTER DE CERSETOR SEXUAL...SA URLATI IN GURA MARE SA NU VA LASATI CUMPARATE CU UN LAPTOP, O INGHETATA...DA TI LE INTRE PICIOARA SA AIBA COPII SANATAOSI!
Postat 02 August 2010, 22:18 de anca
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON