URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
19 Februarie 2010, 18:39

De vorbă cu... Miha Bar

De vorbă cu... Miha Bar LA MĂRITIŞ. Cerută de curând în căsătorie de Adrian Matica, alături de care trăieşte un adevărat şi deja de durată love-story, început cu 7 ani în urmă, Miha i-a răspuns, răspicat şi cu dicţie fermă, "Da". Cei doi plănuiesc să-şi pună pirostriile la toamnă sau, cel mai târziu, la anul
De vorbă cu... Miha Bar MONDENĂ CU DIPLOMĂ. După ce în Capitală s-a învârtit în "cercuri înalte", frecventate de pildă de vedeta Antenei 1, Sandra Stoicescu (a treia din stânga), Mihaela Bar (a doua din stânga) s-a întors în micuţul oraş natal ca să intervieveze celebrităţile locale. Zice că asta a şi visat, chiar dacă nu renunţă la ambiţia de a lua din nou pieptiş marile televiziuni centrale
De vorbă cu... Miha Bar De vorbă cu... Miha Bar
De vorbă cu... Miha Bar De vorbă cu... Miha Bar
De vorbă cu... Miha Bar De vorbă cu... Miha Bar
De vorbă cu... Miha Bar De vorbă cu... Miha Bar
De vorbă cu... Miha Bar De vorbă cu... Miha Bar
De vorbă cu... Miha Bar De vorbă cu... Miha Bar
De vorbă cu... Miha Bar De vorbă cu... Miha Bar
De vorbă cu... Miha Bar De vorbă cu... Miha Bar
De vorbă cu... Miha Bar De vorbă cu... Miha Bar
De vorbă cu... Miha Bar De vorbă cu... Miha Bar
De vorbă cu... Miha Bar De vorbă cu... Miha Bar
De vorbă cu... Miha Bar De vorbă cu... Miha Bar
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

"Sunt o răsfăţată a sorţii", se declară cu nonşalanţă Mihaela Bar, fiica cea mare a fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Mihai Bar, "fata tatii", că doar de aceea îi şi poartă prenumele.

Cum tatăl său a fost mereu tocat de presă, Miha parcă a încercat să-l răzbune vrând să se facă ziaristă, dar în cele din urmă a ajuns moderator TV.

Oricât de mult s-a opus capul familiei, fata l-a convins să-i finanţeze patru ani de şedere la Bucureşti, unde a studiat jurnalismul şi în special televiziunea, având ca mentori vedete ale micului ecran de la toate posturile centrale. După atâta învăţătură, s-a întors însă acasă mistuită de dor. Aşa că s-a angajat la TVS, unde ia la întrebări personalităţile locale, în cadrul emisiunii "De vorbă cu..."

La taclale

Mihaela Bar şi-a început seria de emisiuni de numai o lună şi, cu toate acestea, deja a impus un format relaxat şi chiar interesant. În fiecare ediţie, ea are ca oaspeţi, în tot felul de locuri din oraş, personalităţi consacrate sau în devenire, precum decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice Anca Dodescu, designerul Dana Panciu, pictoriţa Stela Marta ori omul de afaceri Dacian Demian, managerul magazinelor Terranova.

Miha e conştientă că ar putea fi acuzată de parti-priuri, dar zice că nu urmăreşte senzaţionalul, ci ca emisiunile să fie agreabile, iar telespectatorii să aibă ceva de învăţat de la invitaţi. "Am o agendă cu toţi oamenii interesanţi pe care îi cunosc şi pe care vreau să-i chem în emisiune. Lista e lungă, credeţi-mă!". Despre întrebările puse interlocutorilor afirmă că nu sunt regizate, ci îi vin pe loc, căci îi place spontaneitatea şi are încredere în prezenţa ei de spirit: "Deşi la şcoală am învăţat să ne scriem un set de întrebări, cred că nu mai am nevoie să citesc de pe foi".

Şcolită de Teo

02 oana mudura.jpgMiha mărturiseşte că a ajuns să lucreze la TVS pentru că e prietenă cu managerul postului, Oana Mudura (foto), încă de când locuiau împreună la Bucureşti. "Eu eram studentă la Jurnalism, iar Oana prezenta ştirile la postul N24. În urmă cu un an, după ce a preluat postul TVS, mi-a şi propus un job".

A acceptat pe loc, dar n-a putut să-şi onoreze promisiunea chiar atunci. Era încă masterandă în jurnalism de radio şi televiziune, în anul I, la Universitatea Hyperion, şi urma să se înscrie la Şcoala de Televiziune din Bucureşti, unde tinerii doritori să apară la TV sunt deprinşi cu secretele meseriei.

În iulie anul trecut, Mihaela a început perioada de trei luni de pregătire intensivă în faţa prompterului. A învăţat divertisment de la Teo Trandafir, de la Vlad Ionescu cum se prezintă ştirile din sport, iar de la Sandra Stoicescu noţiunile jurnalismului de televiziune. "Făceam multe probe practice, de dicţie, de respiraţie, simulam transmisii live, dar şi breaking-news. Totul în faţa camerelor...", povesteşte Miha.
"Bihoreanca", aşa cum îi ziceau colegii, pare să se fi descurcat, căci susţine că a primit oferte de angajare: "Aveam propuneri de la televiziuni mici şi mari, iar profesorii mi-au recomandat să încerc la nişte castinguri pentru prezentatoare".

Fuga acasă

Oricât pare de ciudat, Mihaela a ales, însă, să se întoarcă la Oradea. Nu mai putea de dragul familiei şi de cel al iubitului ei Adrian, cu care de altfel s-a şi logodit. Totuşi, devine nostalgică de fiecare dată când îşi aduce aminte viaţa de noapte din Capitală. Fiindcă, deşi susţine că era foarte ocupată cu studiul, avea o viaţă socială foarte activă. "Viaţa de noapte din Bucureşti e mai mult decât fenomenală. Ai de ales între sute de opţiuni: spectacole, concursuri de karaoke, petreceri tematice...", povesteşte, cu destulă părere de rău.

Miha are grijă, totuşi, să precizeze că prin cluburile de noapte mergea numai în weekend-uri. Asta şi pentru că părinţii i-au asigurat un trai mai mult decât comod. "Stăteam într-un apartament cochet şi drăguţ, nu departe de centru, dar era şi scump...", admite ea.

La revenirea acasă, nu puţini dintre vechii prieteni au învinuit-o că s-a molipsit cu "fiţe de Bucureşti": "Fiindcă făcusem multe ore de dicţie, am reuşit să scap de accentul bihorenesc şi aveam tendinţa să le corectez vorbirea celor din jur. Aşa mi-au spus că am fiţe şi mi-am dat seama că trebuie să mă controlez". Între timp, şi ea s-a dat din nou pe brazdă, neezitând să folosească tot felul de expresii neaoşe din Bihor.

Căpoasă ca Mişu

02 mihai bar.jpgÎntrebată ce alte avantaje a mai tras fiindcă era fiica fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor, fost deputat şi lider PSD (foto), Mihaela Bar susţine că niciodată n-a fost favorizată. Ba, adesea, dimpotrivă: "Unii stăteau cu ochii pe mine, şi orice greşeală făceam eram criticată mai aspru decât celelalte fete".

Uneori era de-a dreptul frustrant, căci dacă îi ieşea ceva bine, cei din jur nu prea erau dispuşi să creadă c-a reuşit singură: "Dacă aveam o realizare, ziceau că asta se întâmplă datorită faptului că sunt fata lui Bar". Recunoaşte totuşi că a tras şi ceva foloase, dar nu mare lucru. "Să spunem că n-a trebuit să stau la coadă la buletine...", ocoleşte ea un exemplu concret.

Dincolo de toate răutăţile, relaţia cu tatăl e una specială. "Mi-a spus de multe ori că nu vrea ca eu să devin persoană publică, dar aşa cum a vrut şi el să iasă în faţă, aşa am făcut şi eu!", spune fata, care a moştenit, evident, temperamentul capului familiei.

Una peste alta, Miha zice că nu are ce să regrete, şi singura necunoscută din viaţa sa e doar dacă îşi va continua cariera acasă ori va încerca să ia din nou Capitala-n piept. Oricum, e convinsă că, orice va decide, va reuşi. Pentru că e ambiţioasă, iar de gura târgului prea puţin îi pasă...


FETE, DA' CUCUIETE
Afaceri de familie

02 Carmen Bar.jpgMihaela are 28 de ani şi este fiica cea mare a familiei Bar. A părăsit casa părinţilor încă de când s-a decis să facă jurnalismul la Bucureşti, după ce, în prealabil, absolvise Literele la Oradea. Revenită acasă, Miha n-a mai acceptat să stea cu tata şi cu mama, fiindcă a prins gustul libertăţii.

Afacerile familiei le va moşteni Carmen (foto), sora sa mai mică. "Ea a urmat Facultatea de Business a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj, iar acum se ocupă de afacerile familiei. Eu o ajut numai dacă-mi cere, când şi când...", zice Miha. Fetele lui Mişu Bar se ocupă în principal de comerţ, sub atenta supraveghere a mamei, care este acţionară principală a firmei Vulturul Negru.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
47 Comentarii
CARE-I FAZA?
DA CE ARE BORSI CU MIHA BAR CA NU PRICEP? NU DE BORSI E VORBA AICI .
Postat 05 Martie 2010, 20:42 de COSTACHE
amuzant
Se pare ca te deranjeaza ca e un text fara greseli, draga Borsi sau Borslovan:) Acum mi-am dat seama ca doar o singura persoana lasa toate comentariile rautacioase sub acest articol! Da!!! ASTA E!! cred ca viata ta nu e destul de interesanta sau ai anumite frustrari provenite din faptul ca esti un anonim! Romy e numele ...Prietenii stiu al cui!! ;)
Postat 04 Martie 2010, 16:18 de Romy
BorsIovan
Cika: "Introduceti textul din imabinea alãturatã: Bowl"... caracteristic! Sa trecem la ale noastre... Ce furnicar aici... nici nu stiam ca un astfel de subiect va prinde.... dar totusi cine e Romy?! Cine ar vrea sa ne explice...?! Iar de Miha Bar... no coment... better... e o tzoapa...ª:))
Postat 04 Martie 2010, 12:53 de Romy
borsi
Ar vrea prostul de Romy sa scrie un comentariu fara greseli de exprimare asa cum , vorba vine, se semneaza in comentariul "Opinie".El daca (utopic vorbind) ar fi scris atatea raduri , 90% din text ar fi fost cu greseli de exprimare si ortografie.Asa ca nu ii mai scrieti numele pentru ca nu crede nimeni ca a scris el.Ceea ce a scris el se vede; doar e plin de greseli textul scris de prostutz.
Postat 03 Martie 2010, 14:33 de fifi
opinie
Oradea e un oras in care,daca cineva iese in fata opiniei publice este stropit cu noroi.Mai ales atunci cand se poate lauda cu ceva.Este intr-adevar un copil dintr-o familie cu bani,insa a ales sa ii folosesca pt a studia...! are si o afacere proprie si munceste in televiziune, deci nu e o intretinuta,ca altele. In Bucuresti, de exempu, in fiecare zi se scrie despre persoanele care apar la tv sau muncesc in show-bizz.....si toate astea pt ca ne interesesaza ce fac vedetele sau persoanele publice.Daca nu v-ar fi interesat Subiectul MIha Bar nu ati fi citit articolul si mai mult decat atat nu ati fi lasat comentarii.Si in al doilea rand orice ziar trebuie sa aiba o rubrica Mondena,deci trebuie sa scrie despre persoane de interes public.Oricum,nu prea avem vedete in Oradea....Ati fi vrut sa scrie,de exemplu despre contabile ,eleve sau bugetare?nu cred ca v-ar fi interesat un asemenea subiect. Aaa...era sa uit !Are o relatie cu Adi de 7 ani ,timp in care acesta a avut timp sa o cunoasca destul de bine incat sa isi doresca sa se insoare cu ea.
Postat 01 Martie 2010, 23:15 de Romy
tu
Dupa ce-au furat ca nesimtitii, acum mai trebuie sa se si laude cu ce au, nu? De la afaceri cu brelocuri la laba pe Vulturul Negru, care va ajunge in curand Vultur Plesuv, ca astia sunt ca parazitii, rad tot. Jalnic, jalnic, jalnic.
Postat 26 Februarie 2010, 21:27 de io
pt mircea chirila
Penibil la maxim. Chiar asa rau stati cu sposorizarile ca ati ajuns sa publicati astfel de prostii. Chiar ca e gretos! Mircea chirila, tu mai citesti si ce scriu astia pe-aici? Daca da, deschide si microfonul, ca nu se aude pana la neuronasul tau spiritual... Eu asa credeam ca-l ai, da poate m-am inselat...
Postat 26 Februarie 2010, 21:23 de Helooo
TU
Daca si Borsi asta are caracter, atunci vai de noi. Borsi chiar ca e exponentul omului fara pic de caracter in lume. Nu zic ca nu e baiat bun, dar sa pretinzi ca un om ca si el are caracter, asta chiar le intrece pe toate.
Postat 26 Februarie 2010, 12:55 de noi
voi
De ce nu-l lasati fratilor pe borsi in pace? e baiat bun are caracter mai mare decat 10 la un loc,toata lumea greseste dar nu asta este important! Aceasta miha bar niciodata nu o sa fie vedeta,poate doar la nivel local ca are prietena pe mudura si-l are pe tasu mishu ''trombonistu''...Zice ca a scapat de accentul bihorean,asta crede ea. Cu accent de taran te nasti cu el mori, platesti scoli pana la batanete daca nu ai in tine stil si atitudine.Poti sa arunci cu banii in scoli CAT VREI...DEGEABA !!!!!!!!!!
Postat 25 Februarie 2010, 13:05 de eu
nu va puneti cu borsi
Da mai ciursas, dar daca esti greu de cap stai linistit,nu scrie nimic, dar stii vorba aia: "nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita", asa ca nu va mai puneti cu borsi fratilor...
Postat 25 Februarie 2010, 09:28 de titi
Asta este
Lasati-l in pace pe Romica,asa este el,mai greu de cap.
Postat 25 Februarie 2010, 00:18 de Ciursas
LUCI
Ce fraier e Borsi asta, dar prostia nu i-o intrece nimeni.
Postat 24 Februarie 2010, 16:16 de ;)
adevarul gol golut
Borsi esti un prost si un nesimtit!!!
Postat 24 Februarie 2010, 13:44 de serban
....
Mai bine stai in banca ta borsi cu ideile tale, chiar imi pare rau ca am scris mai jos si ti-am luat apararea.Chiar imi pare rau.
Postat 24 Februarie 2010, 13:02 de sery
Incredibil de pr**t
Nu mai scrie frate,numai de rusine te faci. Las-o asa........
Postat 24 Februarie 2010, 12:41 de Raul
Borsi
bravo tuturor ... a doua oara scriu pe bihoreanu si observ ce subiect de discuti avetii.Oricum cine scrie in numele meu bravo lor .
Postat 24 Februarie 2010, 12:23 de Borsi
felicitari
casa de piatra si felicitari pentu reusitele porfesionale.Nu va luati dupa commenturile rautaciosilor si invidiosilor.Esti frumosa si inteligenta .Bravo
Postat 24 Februarie 2010, 11:20 de bombo
SIROPELUL TAU
AUZI PRINTZESO CARE EJTI , DACA VREI LASA PE FRAIER ALA SI HAI LA MINE CA TE FAC CU CELULAR , CARE ESTE , SE STIEEE.BAG SALA , NUS FRAIER. MIHA EJTI CEA MAI SCUMPA CUM PLACE LA BAIETZII SMEKERI FARA NUMAR
Postat 24 Februarie 2010, 10:47 de SRP
din parnaie frate
Da Miha , nu vii si tu la mine la parnaie cu niste gyros sa moara mama ca ai uitat de mine.
Postat 24 Februarie 2010, 10:43 de Horica chis
Vrei in OZN?
Miha ,daca vrei te las sa imi duci masina la spalat. Sa moare fetele.Ca nici una nu-i ca tine.
Postat 24 Februarie 2010, 10:42 de Balas
Pentru toti frustratii
Frustratilor...in loc sa cititi articolul si sa va bucurati pentru ei si pentru viitoarea lor casatorie voi nu stiti decat sa comentati si sa va luati de toata lumea de parca ati sti ceva despre ei. Astia sunt romanii, niste frustrati de viata. Iar despre Miha si Adi, bravo voua, nu bagati in seama toate gunoaiele societatii, astia nu vor ajunge si nu vor face in toata viata lor nimic, vor sta doar inchisi in camera lor obscura si vor comenta despre altii. Iar tu Borsi, nu mai baga in seama tot ce scriu acesti oameni fara caracter, ei nu vor ajunge niciodata sa te cunoasca si sa stie cine esti tu cu adevarat.
Postat 24 Februarie 2010, 09:56 de sery
sefu
Cine mai e si Borsi asta?...nu am auzit de el in viata mea...o fi vreun idiot dupa cum scrie...saracul, eu in locul lui nu as mai iesi din casa...lasa Borsica asta e, poate mai platesti si tu cuiva daca faci bani si iti faci din nou prieteni...numai asa cred ca poti sa ai si tu prieteni, altfel la cat esti de prost nici o sansa.
Postat 24 Februarie 2010, 09:18 de sefu
?
Ce penibil articol.Capoasa ca Mishu!...Mihaela eu as muri de rusine sa fiu in locul tau.E un articol mai mult decat derizoriu scris de un ziarist amator.Miha nu vreau sa te jignesc dar...absolut penibil!
Postat 23 Februarie 2010, 21:13 de ion
cine plm e borsi?
mah, cine plm e borsi? pe bune, nu fac shtou, chiar nush cine e borsi.
Postat 23 Februarie 2010, 20:46 de curiosu'
borsi
nu va mai luati de borsi,el e baiat bun,acuma are niste probleme si toti dati in el,da cand avea bani si va platea la toti cum era?el este sufletist,ce daca ii plac manelele si mai greseste cand scrie?asta conteaza?
Postat 23 Februarie 2010, 20:03 de prieten
tare
bine borsi!nu te lasa!cu relati fara relati,cu un i sau doi i,totuna e!
Postat 23 Februarie 2010, 18:46 de tare
baniiiii!!!
da mie tati , cand mi-i dai?
Postat 23 Februarie 2010, 17:16 de imparatul
halo
romica cand imi da-i baniii?
Postat 23 Februarie 2010, 14:57 de axel
Borsi
bravo tuturor ... prima oara scriu pe bihoreanul si observ ce subiect de discutie aveti .Oricum cine scrie in numele meu bravo lor .
Postat 23 Februarie 2010, 14:33 de Borsi
hm..
adevarul este ca ideea nu ar fi fost rea - nici cea cu emisiunea, nici cea cu articolul asta, dar oradea e prea mica si nu poti sa cosmetizezi ceva fara sa se vada/stie. In locul ei, nu acceptam inteviul sau macar nu ma laudam cu atatea scoli sau le puneam in aplicare (pe scoli).....da,da, stiu familia, iubitul, dar zau asa, cat de rau e sa fi sot de vedeta (adevarata) de televiziune?? Sau...mai este o optiune: spuneam adevarul...
Postat 23 Februarie 2010, 14:09 de eu
Pentru BORSI MANELARUL
Asta e Romania din pacate...uitati-l si pe Romica manelistul, marele manelist, poate intr-o zi o sa ajunga sa ne conduca un imbecil incult ca si el, plecati din tara asta fratilor cat mai repede...lasati-l pe acest incult de Romica si pe toti ca si el sa moara de foame in tara asta...asta daca cred ca nu ar sti sa faca nimic daca nu ar avea bani de la mama si tata, ar muri de foame saracutul...
Postat 23 Februarie 2010, 14:00 de Ducu
Pentru romica
VAI VAI, DAR CAT POATE SA FIE DE PROST ROMICA ASTA...CU ATATEA GRESELI GRAMATICALE SI DE EXPRIMARE NU AI PUTEA SA TRECI NICI CLASA A 3-A, IMI PARE RAU, DAR CEI CARE ITI ATRAGEAU ATENTIA INAINTE AU DREPTATE, MAI BINE AI REPETA VREO 5 CLASE, POATE ATUNCI AI STII SI TU CU CATI DE "I" E CORECT SA SCRII...MAI BINE ASCULTI O MANEA DECAT SA ITI PIERZI VREMEA IN FATA CALCULATORULUI MAI ROMICA, AI FI MAI CASTIGAT, MACAR AI FACE SI TU CEVA CE ITI PLACE SI NU TE-AI MAI FACE DE RAS CU COMENTARIILE TALE JALNICE...
Postat 23 Februarie 2010, 13:46 de BILLY
TARE DE TOT
TARE TARE DAR NU INTELEG CE AVETI CU MANELELE
Postat 23 Februarie 2010, 12:02 de LADY GAGA
MANELAR PROST
VAI VAI VAI CATA PROSTIE IN TARA ASTA, PLINA DE ANALFABETI SI MANELARI
Postat 23 Februarie 2010, 11:49 de MINIMAL
fraieriii care sintetii!!!
ce ma disteaza toti destepti care sant leaga de mine. poate vretii sa devnitii scauni cu rotile pentru totii prosti de banii gata care se leaga de mine va dedic fara numar fara numa DUSMANI POARTA PICA CA N-ARE VALOARE MEA SII TOATA VIATA LOR NU CALCA IN URMA MEA ASA CA NU MAII COMENTATIII FRAIERILOR CA NU STIU EU SCRIE CORECT
Postat 23 Februarie 2010, 11:46 de romica
FELICITARI
Romania, tara unde toti au cate o parere de spus, imi place ca interpretam politica si fotbalul fara sa avem habar, dar chiar sa ne erijam in mari comentatori tv mi se pare de-a dreptul prea pretentios pentru niste persoane care habar nu au sa isi scrie numele corect pe o foaie de hartie.Rautaciosi au fost si vor fi.Incercati si voi sa faceti ceva si apii comentati sa vedem cum va iese si cine rade mai bine. MIHA, tine-o tot asa si la cat mai multe emisiuni, iar despre noua fata a televiziunii tvS FELICITARI!!! poate cei care au fost pana acum au o unda de regret si nu pot dormi din cauza orgoliului....FELICITARI INTREGII ECHIPE TVS
Postat 23 Februarie 2010, 11:26 de claudia
sexosag
Borsii cu 3 de i ar fii fost corect. nu-i crede
Postat 22 Februarie 2010, 23:21 de sexosag
borsi macar de data asta zici adevaru`!
bine zis borsi (marmota mare ce esti!) e mai mult papusha decat baiat =))
Postat 22 Februarie 2010, 21:59 de xxx
au
bine borsi!nu te lasa!cu relati fara relati,cu un i sau doi i,totuna e!
Postat 22 Februarie 2010, 17:06 de camataru
bravo
bravo felicitari ... lasa oameni sa discute ce vor ei mihaela ,important ca ai ajuns prezentatoare cu relati fara relati treaba ta... oricum Adrian Matica(aston kutcher) al orasului nostru nota 10 . papusha de baiat .
Postat 22 Februarie 2010, 13:29 de bravo
railor
cui nu i-ar place ca tatal lui sa fi mare, sa poate sa-l ajute....sau ganditi-va si voi inainte sa vorbiti...daca ati avea copii si ati avea o functie, nu ia-ti ajuta si pe copiii vostrii sa ajunga sus....sa fim seriosi... iar daca fata a ajuns sus, bravo ei, nu va place nu va uitati la emisiune si gata... felicitari mihaela
Postat 22 Februarie 2010, 11:17 de oradeanca
de cand cu mudura
tvs a ajuns un cuib de japite si golani de cartier. programele sunt sub orice critica.
Postat 21 Februarie 2010, 23:39 de oradean
oh, da
iar scopul articolului este sa ne arate... ce josnice vedete-wanna-be promoveaza Bihorul? chiar si un articol despre vreun manelist, sa zicem Mercedesu de la Oradea ar fi fost mai potrivit! probabil acesta e un articol serie FMBM: for miha, by miha! grozav, ce mai...
Postat 21 Februarie 2010, 16:46 de Miha-fan
Jenant...
Usor penibila fata asta...mare vedeta (de duzina)!! :)) si luati aminte, e scolita la Bucuresti, deci nu va puneti cu ea! nu oricine poate sa faca o emisiune cu intrebari asa spontane si nescrise :)) e ea desteapta! (Daca nu se subantelege tematica ironica, o subliniez acum ) :)) Mesaj pt Adi Matica: "Deschide bine ochii pana a face marele pas cu Miha, sau e prea tarziu" ???
Postat 20 Februarie 2010, 15:45 de OliVeraH
angajata pe pile
fata asta e la fel de antipatica si nesuferita ca tatal ei, mishu breloc. articolul e unul gretos. se vede treaba ca cei de la tabloid arata pe fatza ca sunt niste spalatori de cadavre. in cazul de fatza, nu fac decat sa cozmetizeze o bagaboanta care se pregateste de maritis.
Postat 20 Februarie 2010, 09:55 de klu-bar
grotesc
miha draga nu ne spui ce faceai cu adevarat prin bucuresti? de fapt... nu ne spune! stim cu totii :)) mai mult decat penibil articolul. o incercare patetica de "a spala" un hoit inainte de ingropaciune in istoria penibila "copiilor de bani gata". cat despre Matica... run forest run, nu iti bate cuie in talpa
Postat 20 Februarie 2010, 09:41 de xxx
oribil
reprezinti tot ce e urat azi in romania, reprezinti lucrurile care ma fac sa vreau sa plec, "fata tatii". oribil peisaj! iar despre articol....
Postat 20 Februarie 2010, 07:50 de xxx
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON