URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 23 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
09 Iunie 2010, 07:50

Ne-au "furat" degeaba! BIHOREANUL e din nou la chioşcuri

Ne-au 'furat' degeaba! BIHOREANUL e din nou la chioşcuri Le-a plăcut aşa de mult poza de prima pagină, că au vrut toate ziarele
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Ziua de luni a început cu telefoane agitate la redacţia BIHOREANULUI. Cititorii sunau unul după altul să spună că ziarul nu e de găsit la niciun chioşc în oraş. "Ce aţi scris iar de nu e voie să vadă orădenii? Doamna, care îmi ţine ziarul, azi dimineaţă nu a putut să îmi ţină. A venit un bărbat, încă de la ora 6 dimineaţa, care s-a certat cu ea să-i vândă toate exemplarele, niciunul nu i-a lăsat", se plângea o orădeancă prin telefon.

În timp ce redactorii erau asaltaţi cu întrebări din toate părţile, un orădean a venit chiar la redacţie să cumpere ziarul. "Nu îl mai găsesc niciunde. Am fost pe la mai multe chioşcuri, dar degeaba", a spus el.

pagina 1 Bh.jpgÎntr-adevăr, la o "razie" prin oraş, s-a constatat că ziarul BIHOREANUL, cu story-ul şefei Inspectoratului Teritorial de Muncă, Simona Iancu, "Elena Udrea de Bihor" încurcată cu secretarul general al PDL, Mircea Matei, proaspăt secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, căruia îi face vizite pe bani publici la Bucureşti, parcă a intrat în pământ. Doar câteva chioşcuri, dosite, au mai păstrat câteva exemplare, scăpate din vedere de gaşca de "colecţionari".

Acesta a fost motivul pentru care conducerea ziarului a luat imediat decizia de a tipări un nou tiraj, care a ieşit pe piaţă marţi dimineaţă. În cursul zilei de marţi, fenomenul "cumpărării en-gros" nu s-a mai manifestat, semn că Fan Clubul "Iancu-Matei" nu luase în calcul şi această variantă. Pe undeva, păcat, fiindcă începuse să ne placă această mărire nesperată de tiraj, cu tot cu avantajele ei financiare!

Pe aceeaşi logică a luptei de "guerilă" declanşată de pedelişti, e de aşteptat, ca după asaltul tarabelor, să urmeze, nu-i aşa?, şi asaltul internetului. Pentru că articolul cu dragostea din interes dintre Simona Iancu şi Mircea Matei e programat să apară în curând şi pe acest portal.

Aşa că staţi cu ochii pe www.eBihoreanul.ro. Dacă vom reuşi să ţinem piept şi "hackerului de partid", vom prezenta în detaliu - şi cu galerie foto! - idila dintre şefa de la ITM şi secretarul de stat, dar şi ce spune soţia lui Matei despre asta. Ca să ştie şi protagoniştii că, vorba lui Ciuraru, de BIHOREANUL poţi fugi, dar nu te poţi ascunde!

Citeşte aici şi articolul cu pricina: Elena Udrea de Bihor: Şefa de la ITM, încurcată cu Mircea Matei (FOTO)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
21 Comentarii
Lui Upsss Schimbati filmul
Domnule mascul, Nu toate muierile care fac politic, o fac sarind din P U L Y in P U L Y. Nu este vina tuturor femelelor, pentru ca o nimfomana de pro fesie C U R V E T A, isi construieste cariera intrand in toate F A L U S U R I L E care-i apar in cale! Voi barbatii sunteti mereu dispusi . E adevarat ca in afara de o gaura folosita stramtata chirurgical, - dar mereu disponibila- nu prea are ce oferi Stafidita lipsita de nuri, la cei peste 40 de anisori acumulati. Da, fiecare are ce merita! Asa ca mai usor cu afirmatiile despre femeile politician! C U R V E L E SUNT SI RAMAN CURVE
Postat 09 Iulie 2010, 12:45 de Lia
REINTREGIREA IBOVNICILOR
Ca recompensa pentru prestatii de inalta clasa la toate nivelele pe verticala si orizontala pe sistemul integral de absorbtie,inghitire, bagare-scoatere cu repetitie, Nimfa Publica a fost unsa Sefa Mare. Pestele Jidvei, ramas fara portofoliu se va intoarce pe meleagurile noastre , evident pe un post de conducere, in care va face echipa cu Putana Putatoare Sefa. Asa incat, se mai asteapta cu comandarea noilor stampile-apostile. Exista insa o problema! Gigolo cel futo-model n-are conditii de ocupare! Dar ce nu face partidul mama si tata, pentru reintregirea Echipei \\"Performante\\"! Asteptam cu interes!
Postat 09 Iulie 2010, 10:49 de Elena
sunteti culmea
erata ne au furta degeaba=ne au cumparat degeaba.....chiar degeaba nu le a cumparat.........
Postat 14 Iunie 2010, 08:07 de anca
schimbati filmul
eu nu inteleg ce cauta femeiile in politica sa si etaleze naturaletea si sa i faca pe barbatii sa urle.......serios am ajuns de tot rahatul nu le dam sanasa barbatiilor sa fie umani cu jumatatiile lor tot timpul sunt expusi la tentatii de ce incurajati asemanea fapte de ce acceptati sa si expuna NURII ce e partidul casa de toleranta? stau si ma gandesc cat de desfranati barbati are bihorul, mai eveti neveste PORCIII de cartier carespect pentru ele nu mai aveti......... nu incurajati desfraul in mod public, copii nu mai simt echilibrul.
Postat 13 Iunie 2010, 09:44 de upssss
Broscoiului,oak, oau
Auzi, mai TUFA Prostu'nconjura satul Desteptu'(adica matale) mananca cacatu" Cred ca nici UAUA n-ai, de te repeti intr-una oau, oau sau poate esti un broscoi peltic si in loc sa faci oac, fai oau. Prostaciune!
Postat 09 Iunie 2010, 22:34 de Tot fideluta
oau again
daca esti cititor fidel, esti mai prost decat prevede legea.genul care mananca parizer in fata televizorului, uitandu-se la bingo cu tociu si cu palade. muahahahahah
Postat 09 Iunie 2010, 22:25 de varanul de presa
VARANULUI-NAPARCA PORTOCALIE
INVIDIOSULE, SLUGA DE PARTID! ADEVARUL SUPARA!
Postat 09 Iunie 2010, 18:57 de CITITOR FIDEL
oau
extraordinara dezvaluire:cineva a cumparat toate cele 1 000 de exemplare din bihoreanul.oaaaaauuuuuu!!! cred ca e prima data cand vindeti toate exemplarele.nu va mai dati atata importanta! hai pa!
Postat 09 Iunie 2010, 17:50 de varanul de presa
VREM revista de scandal
asta da stirii si despre ceilati ca de BIHORUL e plin de INDRAGOSITI politici numai de tribunal sa nu va atingeti.....ha, ha, ha, ha ne lipseste o revista de scandal dar adevarat..nu minciuni......SANATATE sa aveti!
Postat 09 Iunie 2010, 17:32 de nca
@Cetateni+colegi+etc
Eu ma angajez solemn in fata colectivului (oricare colectiv:))))) sa trimit emailuri catre toate adresele de mail de la ITM cu link la articolul din eBihoreanu. Si ce-o sa ne radem..... Va invit sa faceti la fel...:))) PS Ma gandeam sa trimit un exemplar scris si pe adresa postala a PDL Bihor. Dar m-am razzzzgandit....au in pod un tiraj intreg..... :)))))))))) PS2 PDL a intrat in mod oficial in folclorul bihorean....:)))))))))
Postat 09 Iunie 2010, 14:24 de kaboom
SINISTRU
Bihoreanule! ITM Bihor are obligatia sa transmita zilnic la Ispectia Muncii si la Ministerul Muncii, toate articolele aparute in presa locala, care au tangenta cu ITM-ul, indiferent de continut! Ne-a soptit "o pasarica", de pe la secretariat- de fapt s-a scapat-, cum ca forurile nu au fost informate' ca faxu' s-o stracat iar cu e-mailu' s-o dascurcat informaticianu" asa ca te rugam sa -i informezi pe cei de sus, ca sa nu se faca cumva , cum ca nu stiu Adresele sunt: INSPECTIA MUNCII Email: petitii@inspectiamuncii.ro Fax: (021) 302 70 64 sau (021)3027055 Posta: Str. Matei Voievod nr. 14, sector 2, Bucuresti, 021451 MINISTERUL MUNCII Adresa: str. Dem.I.Dobrescu nr.2-4 sectorul 1 Bucureşti Adresa electronică: - pentru relaţia cu massmedia: presa@mmuncii.ro Centrala telefon: 021.313.62.67, 021.315.85.56 Direcţia Politici Publice şi Comunicare - Serviciul Comunicare Telefon/Fax: 021.315.88.12; 021.313.62.67 int 729, 701 E-mail: relatiicupublicul@mmuncii.ro
Postat 09 Iunie 2010, 13:27 de Cetateni+colegi+etc
Exemplu de urmat!
Ce autoritate mai are asta in ITM?
Postat 09 Iunie 2010, 13:03 de Cetatean de rand
:))))))
D'acord cu kaboom
Postat 09 Iunie 2010, 12:05 de shadow
Stete de informatie
Mai eBihoreanule, esti nerecunoscator!! "Astia" iti cumpara ziarul la kil, si tu comentezi.... Tura viitoare scoateti tiraj triplat si distribuiti-l si prin judet, mai ales in zonele unde sunt drumuri proaste, ca sa isi rupa "astia" masinile pe drumurile alea de *. Oricum, super misto faza...vreme de criza da tulucii cumpara ziare cu sacu....:))))))))))))
Postat 09 Iunie 2010, 10:41 de kaboom
Matei asta e un libidinos
Matei asta e un libidinos si un incult, il cunosc personal. Merita maxim un post de portar la primarie nicidecum secretar de stat. Vai de noi daca astfel de oameni au ajuns in asemenea functii, vai de noi ...
Postat 09 Iunie 2010, 10:02 de Viviana
nu prea vad sa va scapati de ea
dragostea din interes dintre Simona Iancu şi Mircea Matei e programat să apară în curând şi pe acest portal.........unde este interesul si al cui ? o duce la produs in BUCURESTI..............ha, ha, ha ce va produce numai ea stie acolo se dau vand si nevestele.........pentru un post ........UDREA arata de 20 de ori mai bine ca si ea are o fata de copil............
Postat 09 Iunie 2010, 09:52 de ELENITA
cate sunt ca ea......TOATE!
ne lipsesc paparazzi cu imagini incendiare sa stiti cand semnati cu contract si strangeti mana cui? si de ce? e plin de oamenii cu o moralitate mai mult sau mai putin multumitoare...dar lipseste o revista de scandal in Bihor........cine o deschide....sa ne distram putin ca prea linistiti dormiti si sunt fapte demne de acuzat la propriu.......BIHORUL e un oras DESFRANAT? si noi ii acceptam tacit si umili....mai mult ii chiar RESPECTAM
Postat 09 Iunie 2010, 09:48 de wow
RUSINE SI NESIMTIRE PUBLICA
Prea multa importanta ii dati uscatei asteia.Vai de capul ei daca-i adevarat ce scrie despre ea.Individa asta nu are copii?Si daca are , un pic de rusine n-a oprit-o sa se abtina, macar de fatada! Cea mai mare palma pentru o mama este sa o intrebe copilul MAMA DE CE-AI CURVALIT?
Postat 09 Iunie 2010, 09:48 de Diana
serios
in primul rand BABA asta are dreptul ca orice angajat sa intretina relatii si cu sefii cei care o judeca sunt oamenii dar legea nu........... sunteti revista de paparazii? ups aveti grija calomnia se pedepseste si de daune morale nu mai vorbesc, este maritata BAButa cu RIDURI adanci la ochii?
Postat 09 Iunie 2010, 09:45 de wow
IAPA CONSOME
Blonda intitulata si"Gaura" , "Csaki", "Nioasca saltareata", se tine tare... zice "Trecem noi si peste asta"....dar e neagra si mancata rau. Desi s-au luat masuri de precautie de pigmeii de serviciu PD-Lasi, la ITM de dimineata grupuri grupulete, studiau cu interes Bihoreanul, pe deplin satisfacuti de faptul ca cineva a indraznit sa scrie adevarul despre Pardalnica si focoasa nesatula . Contunua sa-si pregateasca pe sest plecarea la Bucale, dar cu mari masuri de "Securitate" care insa noua nu ne scapa, fiindca suntem receptivi. Vorba aceea Drum bun Si cale batuta! Cati pe cale, Toti te F......................! Colegii
Postat 09 Iunie 2010, 09:36 de Taurii
MM
Care sotie ? Fosta ? Ca cea cu care are 2 copii, nu e sotie.
Postat 09 Iunie 2010, 08:13 de Cristian
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6712 RON
  • 1 EUR = 4.9758 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON