URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
27 Septembrie 2010, 14:35

Emilian Pavel a fost reales în funcţia de preşedinte al tineretului PSD din Bihor

Emilian Pavel a fost reales în funcţia de preşedinte al tineretului PSD din Bihor Liviu Sabău Popa a fost ales în funcţia de prim vicepreşedinte al organizaţiei de tineret PSD Bihor
Emilian Pavel a fost reales în funcţia de preşedinte al tineretului PSD din Bihor Roxana Balaj este noul secretar executiv al tineretului social-democrat
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Alegerile Tineretului Social-Democrat s-au desfăşurat duminică, în sala Filarmonicii de Stat, şi au încheiat seria de alegeri în funcţiile de conducere ale organizaţiilor PSD din Bihor.

La conferinţă au fost prezenţi 365 de tineri delegaţi din judeţ, iar la alegeri au fost prezenţi şi deputatul Nicolae Bănicioiu, preşedintele TSD pe ţară, senatorul Ioan Mang, preşedintele PSD Bihor, precum şi invitaţi din mai multe judeţe.

Delegaţii prezenţi au ales să voteze prin vot deschis şi l-au ales cu o majoritate covârşitoare de voturi, 360 din 365 de votanţi, pe Emilian Pavel în funcţia de preşedinte al tineretului social-democrat din Bihor. Consilierul judeţean îndeplineşte funcţia de preşedinte al TSD Bihor din anul 2006, când a fost ales şi secretar executiv al TSD la nivel naţional.

"În urma votului deschis, Emilian Pavel a fost reales în funcţia de preşedinte al tineretului social-democrat din Bihor cu 360 de voturi, iar contracandidatul său Marius Sticlaru a primit 5 voturi", a anunţat Lucian Ungur, purtătorul de cuvânt al PSD.

În funcţia de prim vicepreşedinte al TSD Bihor a fost ales Liviu Sabău Popa, care îndeplineşte în acelaşi timp şi funcţia de preşedinte al Organizaţiei de tineret Oradea. Funcţia de secretar executiv a fost ocupată, în urma votului, de Roxana Balaj.

Alegerile de duminică au stabilit de asemenea 12 vicepreşedinţi ai TSD Bihor, reprezentanţi ai mai multor zone ale judeţului, printre care se numără şi Marius Sticlaru, contracanditatul lui Emilian Pavel la conducerea organizaţiei judeţene.

În urma conferinţei, noul Comitet Executiv al TSD Bihor are în componenţă un număr de 37 de membri, iar în Consiliul Judeţean al organizaţiei au fost aleşi 85 de membri.

De asemenea, au fost aleşi 22 de delegaţi pentru a participa săptămâna viitoare la Congresul TSD de la Bucureşti. La Congres, Emilian Pavel va candida pentru funcţia de vicepreşedinte al Tineretului Social-Democrat la nivel naţional şi, potrivit reprezentanţilor PSD, este susţinut de către organizaţiile din Transilvania şi Banat.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
38 Comentarii
replica la @Anonim
@Anonim sa-ti raspund la intrebarile care-ti macina gindirea si mintea alaturi de Serviciul de comunicare electronica a PSD Bihor :))BAH @Anonim sa nu mor ide curiozitate numai sa trebuiasca sa-ti trimit jerba de flori :))1)@Romanul Simplu este nick name-ul unui roman simplu din ROMANIA care este simplu membru de partid PSD un taliban rebel fanatic din PSD Bihor alaturi de alti talibanii rebeli fanatici din PSD Bihor colegiul 6 Salonta care luptam pentru o social democratie adevarata in partidul PSD ,luptam pentru EGALITATE,ECHITATE,ECHILIBRU si DREPTATE SOCIALA acestea sunt idealurile si ideologia talibanilor rebeli fanatici din PSD .2)Ma cunosc toti talibanii rebeli fanatici din PSD Bihorma cunosc toti romani simpli din ROMANIA.3)Numele real al lui @Romanul Simplu este CHEGHEBARA asa ca sa stiti cu cine aveti de a face,cu un roman simplu din ROMANIA,un roman cu nick name-ul @Romanul Simplu care lupta pentru ADEVAR si DREPTATE pentru drepturile si libertatile romanilor simpli saraci si cinstiti asemeni lui Ion Iliescu presedintele de onoare al PSD in ROMANIA .@Anonim sa stii ca @Romanul Simplu este roman simplu din ROMANIA:)))))) .Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 19 Octombrie 2010, 07:51 de Romanul Simplu
cine e ?
cine e romanul asta simplu?il cunoaste cineva?ii stie numele?sa ne spuna si noua numele lui real, sa stim cu cine avem de a face.
Postat 10 Octombrie 2010, 20:24 de anonim
replica la postacii din Criciul de comunicare electronica al PSD Bihor:))
BAH clonele @Romanul Simplu si @romanul simplu2 ce era asa de greu ca sa scrie si PEPEa poulii alias Emilian Pavel Florian acolo o iertare ceva la adresa romanilor simplii pe care i-a jignit si i-a batjocorit ,dar nu este nimic,ca nu a vrut ca sa-si treaca peste mindria si aroganta lui aceea proasta,va plati scump pentru asta.BAH clona @Romanul Simplu pe Florian Pabel Junior PEPEa poulii homosexualul piuzda de om la renegat masaa aia baptist crestina pe Facebook :)Ciinele la violat pe Florian Pavel Emiliam si pe Sebi Tont si le-a placut:)BAH clonele astea poponare,pederaste,famene,homosexuale din Cariciul de comunicare electronica al PSD Bihor ,eu ROMANUL SIMPLU adevarat sunt un taliban rebel fanatic din PSD Bihor Colegiul 6 ,FANATIC PSD,MILITANT PSD care lupta pentru EGALITATE ,ECHITATE,ECHILIBRU,DREPTATE SOCIALA.Si nu lupt in PSD Bihor pentru unul asa ca Pavel Florian Emilian junior care isi bate joc de romanii simpli ,pe oameni ca si acesta DISTRUG,le distrug viitorul politic in PSD,partidul acesta nu este a lui tacsu betzivanul ca sa-l lase mostenire lui,este al tuturor membrilor simpli saraci si cinstiti ca si Ion Iliescu Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 05 Octombrie 2010, 07:55 de Romanul Simplu
@romanul simplu
esti dus cu pluta/nebun/frustrat/bolnav psihic:)) aceasta este opinia lui pitic:))))))))))
Postat 04 Octombrie 2010, 11:31 de pitic
@romanul simplu
iar ai uitat sa iti iei pastilele de dimineata? :))))))
Postat 03 Octombrie 2010, 12:48 de pitic
replica 2 la @pitic piuzdic
BAH @pitic piuzdic i-a mai du-te tu la mama ta piuzda ,si nu ma invata tu pe mine cum se scrie corect gramatical romaneste pe mine @Romanul Simplu :))BAH kakathule@pitic piuzdic dar tu cum ai scris pronumele ,,EU`` ?ai scris,,EO `` !Futetzai pe mama ta ,dar tu vorbesti de altul ca nu scrie corect gramatical romaneste?:))=)).Nu ai scris corect cu majuscule nici numele si nici prenumele lui PEPea poulii alias Florian Pavel Emilianjunior si apoi senior :))=)).BAH pitic piuzdic la a 2 propozitie trebuia un semn de intrebare nu punct ,la a 3 propozitie trebuia pusa o virgula la mijloc intre,,sugerez ,sa mergi`` sa o soujii ,sa soujii poula pe romaneste gramatical scris :))=)) .BAH pitic piuzdic du-te dreacu la psihihatru ca o sa -ti vina bine camasa de forta si romani simpli si @Romanul Simplu o sa rida bine de tine :))=))Aceasta este opinia lui Romanul Simplu ,
Postat 03 Octombrie 2010, 11:09 de Romanul Simplu
@romanul simplu
invata sa scrii corect:))))))
Postat 01 Octombrie 2010, 15:49 de pitic
replica la comentatorii@tinar si @cucu bau
BAH ratatul poulii@Cucu bau si @Tinar.BAH @cucubau1)@Romanul Simplu este razbunator al intregului popor roman din ROMANIA pentru ofensa si jigniri:))2)Emilian si Sebi doi prieteni homosexuali :))=)) .3)Sa invete ce inseamna RESPECTU pentru romani simpli si @Romanul Simplu,si apoi in particular o sa-i rup oasele pentru ofensa la adresa romanilor din ROMANIA:)).3)Cariera politica al lui Emilian Pavel Florian in PSD Bihor este terminata garanteaza @Romanul Simplu:))BAH @cucu bau cu cit te-a platit PEPEa poulii alias Emilian Pavel Florian piuzda de om pentru apararea poponara pederasta homosexuala:))=)) @Tinar care esti si prost si nu judeci rational pentru ca cele 3 persoane sunt 3 persoane distincte @Romanul Simplu adica eu:))pe urma @Romanul Complex care imi raspunde de la inceputurile mele de comentarii pe acest forum El a fost primul .Prietene @Romanul Complex MULTUMESC :)) Iar @Alin Avram care este @Alin Avram si-l cunosc din vazute de linga deputatul PSD Ioan Sorin Roman:)).Bah @tinar pune pariu cu mine @Romanul Simplu ca am sa-l distrug politic in PSD si fara viitor pe Emilian Pavel Florian alias PEPEa poulii piuzda de om :))=)) Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 01 Octombrie 2010, 15:30 de Romanul Simplu
replica la @pitic piuzdic Emilian Pavel Florian junior
BAH ce vorbesti? asta si esti @pitic poti sa fii si ex ministru de interne Vasile Blaga de la PiDiLii ca este din Bihor ?dar nu esti acel om !esti PEPEa poulii alias Emilian Pavel Florian junior care-si bate joc de partidul PSD si de organizatia judetana a PSD Bihor si de romani simpli si de @Romanul Simplu.2) nu amenintz pe nimeni doar scriu ADEVARUL si DREPTATEA nimic mai mult doar atit scriu ,si cu cine ma pun ?BAH HANDICAPATULE cu tine ma pun si sa vezi ce-ti distrug cariera politica :))Bah sa punem pariu ?Sa vedem cine cistiga !:)) @Romanul Simplu se pune cu unul care si-a batut joc de PSD de partid ,crezind ca este bouda,kakashtoarea ,WC -ul ,latrina lui,mostenire de la tacsu betzivanu si de la mahsaaa :)) dar NU este asa, este partidul tuturor PSD este al social democratilor adevarati saraci si cinstiti,asa ca si Ion Iliescu presedinte de onoare PSD.,,PSD este un partid de militantzi social democrati si nu de sefi si de patronii`` citez pe Ion Iliescu 3)BAH @pitic piuzdic dupa tine intru si eu la pshihatru,intra tu primul ca sa iesi in camasa de fortza ,ca sa rid bine de tine atunci cind o sa iesi :)).BAH scrieti numele!:))Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 30 Septembrie 2010, 15:03 de Romanul Simplu
@romanul simplu
1. eo nu sunt emilian si nici florian pavel 2. vezi pe cine ameninti u handicapatule ca nu stii cu cine te pui 3. inca o data iti sugerez sa mergi sa consulti un psihiatru
Postat 29 Septembrie 2010, 21:54 de pitic
replica la@pitic alias PEPE-a poulii Eminian Pavel Florian piuzda de om :))
BAH @pitic TU SA TACI FOUTETZAI PE MAMA TA DE FLORIAN PAVEL EMILIAN junior ,CA DE ACUMA TOTUL ESTE PERSONAL,O SA-TI ARATE @ROMANUL SIMPLU ASA CUM ESTE CIND ESTE FACUT TIMPIT SI CRETIN`` de catre un nimeni asa ca si tine bah PEPE-a poulii alias Pavel Emilian Florian junior :))prima data o sa fii fara serviciul de la OBI pentru ca ai facut reclama la Bricostore,si pe urma poate sa te fouta in kour pretenul tau homosexual Sebi Tont si sa-l foutzi in kour cit vretzi ,esti femeia lui PEPEA poulii Piuzda de om Pavel Florian Emilian :)) Cariciul de comunicare electronica al PSD Bihor da-va dreacu de prosti poponari:)) Bah homosexualu NU ESTI SOCIAL DEMOCRAT adevarat ESTI KAKATH DE BANII GATA CARE-SI BATE JOC DE ROMANI SIMPLI CARE SUNT POPORUL PSD SI CARE VOTEAZA PSD.O sa-i scriu la Ion Iliescu sa spuna parerea despre homosexualitatea ta si a celor din TSD Bihor si atunci sa vedem cu ce fatza o sa mergi la congresul PSD.,,Fii sigur de lucrul acesta o garanteaza @Romanul Simplu adevarat ca o sa fii un om distrus in politica si in partidul PSD ,o sa fii, un paria,un renegat,un PeDerast **** al partidului PSD pe care-l va exclude de rusine.:))ACEASTA ESTE OPINIA LUI ROMANUL SIMPLU.
Postat 29 Septembrie 2010, 21:34 de Romanul Simplu
@romanul simplu
omule u chiar esti bolnav mintal...esti de-a dreptul obsedat sau frustrat sau dreq stie.
Postat 28 Septembrie 2010, 21:41 de pitic
replica la postaci de sercivi Ariciul de comunicare elctronica aPSD Bihor
BAH astia din Cariciul de comunicare electronica a PSD Bihor nu acuzati pe un om ca este ceea ce nu este ,din vazute -l cunosc pe Alin Avram dar cunosc mai bine pe deputatul PSD Ioan Sorin Roman de cind era copil :))Noah numele meu este Gheorghe Dracul ,Giorgio Diavolo ,Gigi Satan dar semnez cu nick nameu-l @Romanul Simplu ca este mai simplu in limba romana :))Clona @Romanului Simplu asta care ma insulta cu carnea scrie ,Gheorghe `nu ,Gelule`,,decit sa insulti o femeie mai bine sa o lauzi ce mari si frumoase are defectele :))Nu am rusine,dar am curaj cinste omenie demnitate ,sunt sarac si cinstit ca si Ion Iliescu de la care o sa-i cer o invitatie la congresul PSD pe numele Romanul Simplu un taliban rebel fanatic din PSD Bihor:)).BAH @pitic dupa tine intru si eu@Romanul Simplu la pshihiatru :)),BAH @Adevar tatal lu PEPEa poulii Emilian Pavel Florian omul Piuzda ,Pavel Florian senior du-te si te imbata de bucurie si uita tot pe urma :))BAH @Apolitic asta micuPEPEa poulii in campanie umbla dupa fete nu sa faca campanie electorala PSD :))@Pity doar ,,DREPTATE si ADEVAR vreau atit si nimic mai mult :))@Alin Avram lumea este rea in PSD:)) Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 28 Septembrie 2010, 20:56 de Romanul Simplu
Domnului Apolitic
Nu înţeleg de ce continuaţi să faceţi această asociere între numele meu şi acel nickname şi implicit cu textele alea. Să ne lămurim, trei ani şi ceva am trăit din scris (nu iau în calcul şi cei patru ani ca SGR), am prelucrat buletinul de presă, am făcut reportaje, anchete jurnalistice şi chiar am scris editoriale. Nu am fost eu un CTP local, nu pretind că scriam cele mai bune materiale şi că nu făceam greşeli, dar nici să ajung să fiu asociat cu asemenea texte. Dacă mai asociaţi numele meu cu acel nickname vă rog să aveţi demnitatea să vă scrieţi numele la final.
Postat 28 Septembrie 2010, 19:58 de Alin Avram
da
Simpatic asta micu, noul pitic din politichia romaneasca.......iti urez multe succesuri si la mai mare....simpatica atitudinea asta de aruncat cu c***t din interior....eu ma distrez teribil cand citesc ce se scrie aici....
Postat 28 Septembrie 2010, 17:53 de Pity
Gest inuman.
Nu conteaza daca Alin Avram este sau nu Romanul Simplu.Este inuman sa terfelesti familia cuiva fara a preciza ce rau ti-a facut.Daca Alin Avram este alias Romanul Simplu, atunci deputatul Roman nu este corect fata de Emilian,inainte de toate,iar prezenta acestuia la un cabinet parlamentar ar deveni inexplicabila. Bucura faptul ca tinerii social democrati au dovedit responsabilitate si verticalitate,ceea ce lipseste multor seniori.Felicitari,Emiliane! Felicitari,tinerilor social democrati!Place sau nu,viitorul va aprtine!
Postat 28 Septembrie 2010, 15:12 de Apolitic.
Adevar.
Votul deschis inseamna,inainte de toate, responsabilitate asumata. Tinerii, in majoritatea lor covarsitoare, au ales responsabilitatea.Cinste lor. Telefoanele date pentru Sticlaru nu le reclama nimeni. Votul deschis le-au anulat efectul. Rusine pentru cei care incearca manipularea tinerilor.Doamna Draghici uita ca Emilian i-a adus voturi in campania electorala, care au ajutat-o sa ajunga deputata in Parlamentul Romaniei. Impartialitatea unui parlamentar este un element indispensabil si elementar unui parlamentar care se respecta. Faptul ca nu l-a felicitat pe Emilian o descalifica pe doamna Draghici. Domnii Mang si Banicioiu au respectat vointa tinerilor si bine au facut.Place sau nu,cele pezentate reprezinta un adevar care,cu siguranta va supara pe multi. Emilian a obtinut prin vot functia de vicepresedinte PSD Bihor si tot prin vot functia de presedinte TSD Bihor. Peste putin timp va obtine tot prin vot functia de vicepresedinte TSD Romania. Are Emilian vre-o vina ca este apreciat de seniori si tineri? Deci,sa fim corecti,chiar daca pe unii realitatea si adevarul ii deranjeaza. Succes, Emiliane! Succes,dragi tineri social democrati! Tuturor,sincere felicitari!
Postat 28 Septembrie 2010, 14:42 de Adevar.
aritmetica ne omoara
Ai vazut tu cumva mai multe voturi impotriva decat pentru vot deschis ? La rezultatul asta cum mai avetzi obraz sa comentati . V-ati facut de ras in ultimul hal si inca mai comentati despre vot deschis sau secret ? Voi nu ati fost acolo ?
Postat 28 Septembrie 2010, 12:49 de @ #
wsm
Domnul Banicioiu a dat dovada de corectitudinea intruchipata la asa zisa conferinta judeteana a tsd bihor.s-a facut ca nu-i vede pe cei care au votat impotriva votului deschis
Postat 28 Septembrie 2010, 12:14 de #
Marinar
Ca veni vorba de marinar...si ala a plans acum cativa ani si nu ne mai putem scapa de el....sper sa nu fie asa si la TSD Bihor!
Postat 28 Septembrie 2010, 10:59 de @
@romanul simplu
@romanul simplu - tu ai probleme grave si ar trebui sa mergi la un psihiatru la un consult. Datorita oamenilor ca tine am ajuns sa fim condusi de un marinar betiv care isi bate joc de tara asta...vai de noi
Postat 28 Septembrie 2010, 10:15 de pitic
:))
Mai Gelule de la atata carne in gura mai poti respira ? Tie nu iti este rusine sa vorbesti asa . Ce ar zice parintii tai sa te auda vorbind asa ? Si la varsta ta s-ar presupune ca ai mai multa minte .
Postat 28 Septembrie 2010, 07:47 de @ Romanul simplu
replica la comentatorul PEPEa poulii alias Emilian Pavel Florian si la @Alina
BAH@ ratatulekakathule care te semnezi cu nick name-ul@Romanul Simplu si care esti Pavel Emilian Florian@Ghenosu si @Avram si @Lup Negru daca crezi ca lui Romanul Simplu adevarat o sa-i fie frica de tine si de Serviciul Electronic PSD Bihor te inseli,NU imi este frica de tine si chestia cu semnatura ,,fortele NATO Afganistan`` alias Cariciul Electronic PSD Bihor la un taliban rebel fanatic ca si Romanul Simplu alaturi de alti talibanii nu tzine:))@Alina scuipa in fata pe cel care te-a urat cu SICTIR pe acest forum pe EmilianPavel Florian :)).Uitati-va si cititi pe blogul lui shmendeblog.wordpress.com cititi cum PEPEA poulii Emilian Pavel Floriansi bate joc de romani simpli in postarile de pe acest blog a lui ,,Uite Tedy niste timpiti,,,adica romani``, Mr Bean de Romania1,2,3 cu postarile aceste iti bati joc de romani simpli care sunt saraci si cinstiti si muncesc cinstit si voteaza PSD ,sunt poporul PSD .RUSINE ,RUSINE,RUSINE CA BATJOCORESTI POPORUL ROMAN SIMPLU CARE VOTEAZA PSD.Pavel Florian Emilian alias PEPEa poulii esti un mare piuzda de om cum ai scris pe ,,Disclaimer`` la blog si asa o sa-ti fie porecla sau poate PEPE apoulii :))Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 27 Septembrie 2010, 23:18 de Romanul Simplu
@romanul simplu
in acel birou de la Salonta sunt mai multe persoane iar acele persoane stiu cine e acest roman simplu dar nu se coboara la mintea lui,desi poate ca ar fii un beneficiu pt ei,ar da de petrol
Postat 27 Septembrie 2010, 22:49 de anonim
@romanul simplu
Tu romanul simplu de unde stii ce e in biroul de la Salonta?ai fost pe acolo?da lamuriri
Postat 27 Septembrie 2010, 20:07 de anonim
@ Avram
Din tot ce am scris, sa nu intelegeti ca suntem naivi! Doar ne prefacem :) O zi minunata! semneaza - fortele NATO din Afganistan
Postat 27 Septembrie 2010, 19:40 de @ Avram
Balci politic
:)))))
Postat 27 Septembrie 2010, 17:30 de Ionut
Mult tupeu
Cei care se tot plang de conferinta si ca a fost un simulacru de ce nu au votat cu celalalt candidat daca tot ii plang de mila . Sau poate asta inseamna pentru ei demnitate sa planga dupa pe umarul astuia . A avut 5 voturi din 365 . nu inteleg ce mai este de comentat ??????
Postat 27 Septembrie 2010, 17:14 de Ghenosu
Balci politic
Ceea ce a fost in sala Filarmonicii a fost conferinta judeteana a TSD Bihor sau a fost numirea lui Pavel ca si presedinte a TSD Bihor de catre seful de la Bucuresti care se vrea mai departe presedinte TSD la nivel national?Imi pare foarte rau ca am facut atata drum ca sa vad circul de acolo.Trebuia sa ne trimiti o adresa in judet sa ne spui ce va urma si o semnam fara sa ne mai deplasam, sa pierdem timp si bani.Pavele sa nu mai spui nimanui cum ai fost ales ca te faci de ras!Oricum lumea stie cine esti si care ti-a valoarea!
Postat 27 Septembrie 2010, 16:52 de Ionut
@ Alin Avram
Domnule Avram, nu va cunosc si nu faceam referire la dumneavoastra! Inteleg din ce scrieti ca sunteti singura persoana (sic!) aflata intr-un birou, in orasul Salonta (aici sunt ironic, dar trebuie sa ma clarific). Care e acel birou nu stiu, dar va doresc spor in tot ceea ce faceti! Sincer si din inima. Inteleg de asemenea ca nu ati votat cu dl. Pavel, desi eu personal nu am vazut exact cine sunt cei care au votat cu dl. Sticlaru si nu faceam referire la ei. Sa le fie de bine si nu vad nicio problema legata de modul in care ar fi votat oricine! Imi pare rau ca ati simtit necesar sa interveniti dar nu aveti nicio legatura cu ceea ce scriam eu si nici cu persoana respectiva. Este oricum imbucurator ca indiferent de optiuni sunteti dispus sa munciti si va asigur ca si colegii din zona in care activez eu gandesc la fel. Inainte insa de a lupta cu adevaratii dusmani (nu doar ai nostri, ci ai tuturor zonelor din Bihor si ai tarii) trebuie sa ne curatam in interior. Precizarea dumneavoastra contribuie la acest lucru. Multa sanatate si mult spor! La birou :) semneaza - Fortele NATO din Afganistan :P
Postat 27 Septembrie 2010, 16:40 de @ Alin Avram
Am ceva de spus
Desi nu-mi place sa intru in polemici in spatiul virtual, unde fiecare frustrat poate sa-si raga prostia fara a-si dezvalui identitatea, ma simt obligat sa scriu cateva randuri pentru ca cineva ma jigneste si nu inteleg de ce: << :))))))))))))))))))))))))))))) . Atata prostie numai unul ca tine de la biroul din Salonta putea sa aiba :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) .>>. Eu sunt cel de la biroul din Salonta, nu sunt monument de inteligentă dar sa debitez asemenea infantilisme... Nu stiu ce sa spun, probabil ca persoana respectiva nu ma cunoaste, de fapt sunt convins ca nu ma cunoaste. Nu incerc sa ma justific doar ma simt jignit ca sunt asociat cu un asemenea text. Pe de alta parte inteleg frustrarea personajului anonim. Nu am votat cu Emilian pentru ca nu mi-au placut trei lucruri: a facut un razboi dintr-o competitie, sustinatorii lui au sabotat discursul contracandidatului şi a folosit apelativul „asta” dupa ce a vorbit contracandidatul sau. Daca majoritatea a decis ca Emilian ramane presedintele TSD Bihor, eu am capacitatea sa respect aceasta decizie, sa-mi fac treaba asa cum trebuie si sa nu jignesc sau sa fac aprecieri gratuite la adresa celor care l-au votat. Daca cel ce a facut acea afirmatie la adresa mea ar avea deminitate, si-ar cere scuze.
Postat 27 Septembrie 2010, 16:16 de Alin Avram
cum am vazut eu
Coboram scările Filarmonici şi mă întâlnesc cu un amic din judeţ, un băiat deştept pe care l-am apreciat şi îl apreciez. Îmi strânge mâna cu putere, asemeni unui învingător dornic să-ţi împărtăşească bucuria succesului. I-am citit pe faţă nedumerirea pentru apatia mea faţă de moment, dar fiecare a mers în treaba lui. Nu cred că trecuse o oră şi amicul cu pricina mă sună: „Bă, tu mă ştii. Am făcut o facultate la zi şi pe bune, îmi asum şi-mi susţin ideile şi sunt capabil să înţeleg treburile logice şi să identific o problemă a unui grup, am principii şi repere morale. Sincer, aşa e sau nu e aşa? Să-mi dau seama dacă nu cumva am eu o imagine prea bună despre mine”. Da aşa e, îi răspund. „Bă, mi-am dat seama ce oaie am fost. Ce uşor am fost manipulat. Cum mi-am uitat valorile şi principiile...”. Care-i treaba, că nu înţeleg? „Acuma mi s-a limpezit mintea, şi mă întreb cum am intrat în jocul condus de un smardoi a cărui culoare politică e discutabilă, cum am aprobat atitudinea unui om care a măsluit cărţile? Cum de nu m-a deranjat că Emi a vorbit de Sticlaru spunând <ăsta> când statul lui obliga la respect pentru contracandidat? Cum de nu m-a deranjat faptul că l-au lucrat pe băiatul ăla (Sticlaru) de a dat în bâlbâială când să-şi citească discursul? Bă, cred că sunt eu depăşit, şi chiar dacă nu-s foarte prost, mai tre’ să-mi lucrez agerimea minţii şi să încetez să mă caut bun simţ, onoare şi fair play în politică”. Dialogul a fost mai lung dar mai reţin o concluzie a amicului meu: „E slab (se referea la domnul senator Mang) şi într-o zi aşa o să o muşte el de la doi copii pe care i-a lăsat şă-si facă jocurile...”.
Postat 27 Septembrie 2010, 15:53 de românul complex
Lup
Felicitari Emilian! @ Romanul Simpulu: Acum pe cine balacaresti: pe Emilian sau pe "Pepe" Florian? Vezi ca sunt 2 persoane diferite... asta pentru cultura ta,care din cate am vazut citind comentariul tau, e sublima dar lipseste cu desavarsire. Nu meriti sa fii jignit de la aceasta tastatura, insa meriti niste lectii de ortografie elementara si ai putea introduce un gram de coerenta printre ineptiile pe care le postezi. Eu iti urez sa fii sanatos si iubit! Cat despre Emilian Pavel pot spune ca e un politician tanar si dinamic, manat depasiune in primul si primul rand, si de convingere politica adevarata. Poate fii oricand oferit ca exemplu pozitiv pe scena politica locala, toate acestea le spune un om cu vederi de dreapta "inamic" politic al tanarului socialist.
Postat 27 Septembrie 2010, 15:44 de Lup Negru
BRAVO Emi!
Bravo, EMI ! Ma bucur foarte mult pentru tine, o meriti din plin !
Postat 27 Septembrie 2010, 15:28 de Alina
NATO
Fortele NATO ii gasesc pe talibani si in gaura de sarpe. Dati voi cu pietre dupa femei pana atunci! :P:P:P:P Talibani = criminali. Talibanii rebeli = NU EXISTA!!! Ratatii care nu se pot integra intr-un grup isi plang de mila unii altora si arunca fecale pe gura, ca altceva nu stiu. PS De la Salonta :P :P :P Nelu Roman de partea cui esti (sunteti)?????
Postat 27 Septembrie 2010, 15:00 de @Romanul Simplu
:))))))))))))))
:))))))))))))))))))))))))))))) . Atata prostie numai unul ca tine de la biroul din Salonta putea sa aiba :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) .
Postat 27 Septembrie 2010, 14:54 de @Romanul Simplu
:))))))))))))))
:))))))))))))))))))))))))))))) . Atata prostie numai unul ca tine de la biroul din Salonta putea sa aiba :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) .
Postat 27 Septembrie 2010, 14:54 de @Romanul Simplu
replica la comentatori @romanalia Pavel Florian junior si comentatorul TSD pe care l-a sictirit:)
BAH ratatul dreacului care semnezi cu nick name @roman si care esti@ Forian Emilian Pavel la ora asta esti ales de ,,presedinte TSD`` stiam imediat ce ai fost ales ce jocuri de culise ai facut,,bah PEPEa polii care esti Emilian Florian Paveljunior ,,FELICITARI`` si sa fii prudent ca nu scapi de bataia promisa de @Romanul Simplu pentru ca a devenit ceva personal, o sa-ti inghiti insultele la adresa romanilor simpli pe care-i jignesti:)).@TSD esti foarte fraiera ca ai crezut minciunile lui Emilian Pavel il scuipam intre ochi pentru,,SICTIR `` :)).Marius Sticlaru talibani rebeli fanatici din PSD Bihor sunt alaturi de tine ,da-ti demisia din toate functiile in partid in PSD Bihor si vino alaturi de noi ,impreuna o sa-l distrugem pe Florian Pavel Emilian junior PEPEa poulii,o sa regrete cei din PSD Bihor ca nu te-au ales.Cind Dumnezeu inchide o usa,deschide o fereastra,mai multa lumina si oxigen intra pe ferestra ,decit pe usa ``:)).Marius Sticlaru pentru noi talibanii rebeli fanatici din PSD Bihor esti presedinte de onoare al tineretului taliban rebel fanatic din PSD Bihor.LUPTA SI REVOLUTIA TALIBANA DIN PSD BIHOR CONTINUA PINA LA VICTORIE.Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 27 Septembrie 2010, 14:36 de Romanul Simplu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON