URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
24 Iulie 2010, 22:21

Ameninţare de furtună puternică în Bihor. Bolojan înnoptează la Primărie!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis sâmbătă seară o atenţionare de cod portocaliu de ploi torenţiale pentru judeţele Timiş, Caraş Severin, Arad, Hunedoara şi Bihor. Atenţionarea este valabilă până duminică la ora 6.

Meteorologii prognozează că în acest interval se vor produce ploi torenţiale, frecvente descărcări electrice, vijelii şi grindină, în cele cinci judeţe. Pe alocuri, precipitaţiile vor depăşi 40-50 de litri pe metru pătrat şi izolat, 70-80 de litri pe metru pătrat.

Gravitatea avertizării l-a ţinut pe primarul orădean Ilie Bolojan la biroul din Primărie, unde va rămâne peste noapte.

"S-a dat avertizare de cod portocaliu, aşa că voi rămâne peste noapte la Primărie. Cu asta nu ne jucăm. Pe toată perioada avertizării va fi tot timpul cineva la Primărie. Am avertizat şi conducerea Companiei de Apă să se pregătească de eventuale inundaţii", a declarat Ilie Bolojan pentru BIHOREANUL.

UPDATE:

Furtuna anunţată de meteorologi s-a dovedit a fi, până la urmă, doar o ploaie obişnuită, fără consecinţe demne de semnalat. În alte judeţe, însă, precum Caraş Severin, s-au produs pagube însemnate.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
serios???
care esti lingaul de serviciu? cris sau stix? incompetenti cu diploma ce sunteti! ce mai intereseaza ca alt incompetent ca voi a petrecut noaptea in primarie? sau era vb de ploile de sf ilie si atunci vorbea el cu Sefu sa nu le pogoare la Oradea... dar la cit e de lipsit de omenie si valoare n-ar fi facut nimic ca al de sus nu-l are la inima, la fel ca si majoritatea oradenilor. mai putin lingaii...
Postat 25 Iulie 2010, 16:51 de sf ilie
Ganduri ...
Ce ne intereseaza pe noi oradenii ca el sta in Primarie? Asta-i imagine !! Are timp sa citeasca site-urile, parerile cetetenilor despre el si aghiotantii lui, ... , etc, sau poate citeste legile, sau poate face sport la el in birou ca altundeva nu mai are unde ca l-a dat afara din sala pe Ion Marin. sau poate supravegheaza constructia piramidei .... pe nocturna. Eu ma rog : Doamne, scapa-ne de incompetenti, rauvoitori si parveniti!!
Postat 25 Iulie 2010, 13:04 de SORIN
Meteo.....
Este duminca, intradevar a pluat de la 3 noaptea dar era ploaie monotona siu marunta, nici un trasnet...nici vant.....deci nu inteleg ce e cu avertizarea de furtuna.....mai ales ce ma putea ajuta Bolo prin faptul ca a stat in primarie.....mai bine venea si el in munti:)))))
Postat 25 Iulie 2010, 10:38 de Dexter
Meteo.....
Este duminca, intradevar a pluat de la 3 noaptea dar era ploaie monotona siu marunta, nici un trasnet...nici vant.....deci nu inteleg ce e cu avertizarea de furtuna.....mai ales ce ma putea ajuta Bolo prin faptul ca a stat in primarie.....mai bine venea si el in munti:)))))
Postat 25 Iulie 2010, 10:38 de Dexter
Limbutza
Nu l-ati intrebat pe primar si ce va consuma la masa de seara? Lingai libidinosi...
Postat 25 Iulie 2010, 08:56 de Ilie
furtuna amanata
Nici la oradea inca nu se arata nimica, numa niste fulgere se vad.
Postat 25 Iulie 2010, 02:21 de obsy
meteo
Este sambata seara, 23.31, sunt la Bulz, nici vantu nu bate, daca e adevarat ce scrie cred ca am inbulinat o multi....ca aici e plin cu corturi.... deocamdata e doar inorat .....dar furtuna...pauza...
Postat 24 Iulie 2010, 23:32 de Dexter
bravo
Un Primar responsabil. Din cate am auzit eu nu este prima oara cand face asa ceva. Paza buna...
Postat 24 Iulie 2010, 23:08 de dan oradeanul
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON