URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
23 Februarie 2011, 10:29

Tinerii politicieni sunt aşteptaţi în practică la cabinetul senatorului Ioan Mang

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Membru în Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport a Senatului, Ioan Mang, oferă tuturor studenţilor sau absolvenţilor de studii superioare care doresc să-şi dezvolte o carieră în domeniul politic-parlamentar, posibilitatea de a acumula experienţă în cadrul cabinetului său.

"Cred în entuziasmul şi profesionalismul tinerilor şi de aceea doresc să le ofer şansa de a arăta că ştiu şi vor să lucreze în echipa cabinetului meu parlamentar. Prin acest program de internship studenţii şi tinerii absolvenţi vor putea acumula experienţă profesională şi îşi vor putea perfecţiona abilităţile personale. Totodată, cabinetul meu parlamentar va beneficia de contribuţia unor tineri dinamici şi competenţi. Sunt încrezător că la finalul perioadei de stagiu voi găsi cele mai potrivite persoane cu care să colaborez în viitoarele mele proiecte politice şi parlamentare", a afirmat conform unui comunicat senatorul Ioan Mang.

Admiterea în program se va desfăşura pe bază de concurs. Cei interesaţi se pot înscrie online utilizând platforma web disponibilă pe site-ul www.ioan-mang.ro. Termenul limită pentru înscriere este 8 martie 2011, ora 16.00. Selecţia candidaţilor va avea loc în perioada 10-11 martie. Concursul de admitere va consta dintr-o probă scrisă şi un interviu.

Persoanele selectate vor activa în cadrul cabinetului senatorial în regim part-time timp de patru luni de zile, începând din luna martie şi până la sfârşitul actualei sesiuni parlamentare. La sfârşitul perioadei de stagiu, în urma evaluării activităţii, există posibilitatea oferirii unui contract pe perioadă nedeterminată pentru stagiarul cu cele mai bune rezultate", se mai precizează în informarea transmisă de Cabinetul senatorului.

Laviniu Kovacs

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
imnul
DOMNUL MANG SA INVETE IMNUL NATIONAL MAI INTAI.
Postat 23 Februarie 2011, 16:24 de ion
replica la articol
Domnule senator PSD Ioan Mang cit este spaga pe care trebuie sa o de-a tinerii,sa stie sa o dea ce rost mai are sa mearga la practica la cabinetul parlamentar al dumneavoastrala pe munca de moaca ? :))=))Si asa PSD Bihor este in umbra PNL Bihor dupa aceasta alianta P USL A ,si pe post de ascultatori docili NU o sa va puteti impune oameni din PSD in functiile de consilieri locali si judeteni in Bihor si atunci ce rost mai are tot deranjul acesta ?:))=)).Bine a scris unul pe forumul acesta ,,Si-a falimentat firma,si falimenteaza si PSD Bihor:))=))Domnule senator PSD Ioan Mang luati totusi in practica pe PEPEa Homosexualul alias Pavel Emilian care va inlocuieste in Consiliul Judetean Bihor,ca si asa loc eligibil pe lista electorala judeteana nu mai prinde ,are grija talibanii rebeli fanatici din PSD Bihor colegiul 6 Salonta de acest lucru.:))=))BAH Pepea homosexualu alias Emilian Pavel poti sa scrii cu 100 de nick name -uri nu scapi nebatut ,iti garanteaza @Romanul Simplu ca o sa-ti inghiti jignirile aduse romanilor simpli din ROMANIA.BAH piticanie te-am dibuit si stiu si unde sa te caut sa-ti d-au in goura pentru ofense si jignir :))=))Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 23 Februarie 2011, 15:42 de Romanul Simplu
LOAZA
Dragi tineri absolventi! Feriti-va de un asemenea "profesor".Nu aveti nimic bun de invatat de la el! Probabil ca l-au cam parasit colaboratorii.....pe motiv ca n-au avut nimic de castigat din colaborarea cu acest individ. Daca tot veti face vreun demers de colaborare, TENTIE nu acceptati o intelegere verbala - care are valoarea zero- ci doar un contract scris ....altfel luati o mare TAPA! Cat despre "viitoarele proiecte politice si parlamentare" sigur nu va mai fi cazul!!!! MORALA: sobolanii, oricat de sus se catara, tot intr-o gaura sub pamant, sfarsesc
Postat 23 Februarie 2011, 14:08 de PSD-istii adevarati
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON