URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
13 Martie 2012, 17:03

Udrea: Nu vreau să mă retrag şi asta îi înnebuneşte pe mulţi

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Liderul PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat agenţiei Mediafax că a trecut în ultimii ani în viaţa politică prin multe situaţii jenante şi umilitoare pentru o femeie, dar nu s-a gândit niciodată să se retragă.

"Niciodată nu am recunoscut ce simt, pentru că o femeie când trece prin atâtea situaţii jenante, aşa cum trece o femeie în politică, aşa cum am trecut eu, consideră că nerecunoscând este mai simplu să depăşeşti anumite momente. Nu m-am lamentat, dar pe de altă parte nu cred că este bine, pentru că nu este vorba doar de mine, ci de toate femeile din politică şi ar trebui ca toate să aibă o şansă ca pe viitor să nu treacă prin ce am trecut eu", a spus Udrea.

Ea a afirmat că există nenumărate situaţii umilitoare pentru femeile din politică atunci când sunt judecate după felul în care arată şi felul în care se îmbracă.

"Toate femeile din politică au genţi şi pantofi. Au fost vremuri când am avut o singură pereche de pantofi, aceeaşi pereche, zi de zi. Pe vremea aia nimeni nu mă întreba dacă am nevoie de a doua pereche. Acum, că am mai mult de o pereche, toată lumea se întreabă de ce am mai mult. Imediat unei femei îi este judecată şi pusă pe tapet viaţa privată, ceea ce nu se întâmplă în cazul unui bărbat. Deci o femeie este supusă la nenumărate umilinţe publice suplimentar faţă de bărbaţi. Au fost fotografii care s-au făcut, mizerii, lucruri vulgare care s-au scris despre mine pornind de la faptul că sunt femeie, au analizat anumite fotografii, au folosit un limbaj nepermis nicăieri, nici cu o femeie care să zicem că nu face politică", a spus liderul PDL.

Cu toate acestea, Udrea spune că nu s-a gândit niciodată să se retragă din politică. "Cred că asta îi înnebuneşte pe foarte mulţi. Cât o să cred despre mine că sunt un om care vrea să facă lucrurile cu bună credinţă, o să rămân în politică, spre disperarea unora", a mai spus ea.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la emisiunea "După 20 de ani" de la PRO TV, că funcţia de preşedinte a reprezentat pentru el "cea mai mare umilinţă a vieţii".

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
4 Comentarii
ea a suporta umilinte
dar nevestele fraiere care erau rasplatite de sotii infideli si se hizleau la pieptul decoltat al ministrului Udrea , nu am stiu sa aruncam cu fecale in ei , un ministru nu adopta tinuta de cluburi de noapte la intalniri politice, umilita urmeaza sa fie :) vai de sotii care isi vand barbatii ieftin si platita cu banii lor prin taxe :))
Postat 14 Martie 2012, 09:26 de :))))))))
merita impuscata in kuur
da chetuit banul public pe aiureli ca sa si faca campanie politica si ne mor copii in hazna inecati cu fecale, imbecila imputita , in strazi jos cu Traian basescu si a batut joc de banul public nu mai avem nimic decat moarte in jur ... imbecila si toti care o sustin debili mintali.De ce are impresia PDL ca noi poporul suntem orbi ?
Postat 14 Martie 2012, 07:37 de imbecila
incerca sa DERUTEZE dar se viseaza ca FUGE cu banii furati :))
Prostituatele românce, schimbate cu maşini în Spania. Prostituate românce la schimb cu maşini. Cu asta se ocupa o bandă de proxeneţi reţinută în Spania. Poliţiştii spanioli spun că femeile erau recrutate în România, cu promisiunea unei slujbe într-un bar sau o discotecă. Odată ajunse în Spania, li se fura documentaţia şi erau ameninţate cu moartea de proxeneţi. Banda formată din 5 români, 2 albanezi şi un marocan era în vizorul autorităţilor iberice de mai mult timp pentru exploatarea sexuală a mai multor femei.
Postat 13 Martie 2012, 20:11 de SPANIA
n-o \
Metresa lu bativanu-chior,pare-se \"nu-i ajunge\"doar a lui,mai vrea sa i-o suga si al alt-ii... nasatula poate fi!O, ce zaceti voi? are o moaca,deparca-i facuta din sperma.
Postat 13 Martie 2012, 18:52 de moromete
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON