URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
02 Februarie 2012, 08:34

Reclamat la DNA, Ilie Năstase i-a înjurat pe ziarişti

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Conducerea Federaţiei Română de Tenis a sesizat Direcţia Naţională Anticorupţie după ce a descoperit o serie de nereguli financiare în contabilitate în perioada 2001-2008.

"În urma verificărilor efectuate asupra actelor contabile din perioada 2001-2008, Federaţia Română de Tenis a identificat o serie de suspiciuni privind nereguli financiare. În acest sens, astăzi, 01.02.2012, Federaţia Română de Tenis a sesizat Direcţia Naţională Anticorupţie", se menţionează într-un comunicat al FRT, fără a oferi alte amănunte.

În perioada 2001-2008 la conducerea Federaţiei Române de Tenis s-a aflat Ilie Năstase. Acesta a demisionat din funcţia de preşedinte la 12 februarie 2008, după declanşarea scandalului legat de organizarea la Sibiu a meciului de Cupa Davis România - Franţa. Atunci, presa centrală a scris că federaţia ar fi "umflat" cheltuielile de organizare a întâlnirii din cadrul Grupei Mondiale a Cupei Davis.

De la alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Tenis din 24 februarie 2009, Ilie Năstase s-a aflat într-un conflict permanent cu actualul preşedinte Ruxandra Dragomir.

De altfel, tenismenul spune că Dragomir l-a reclamat la DNA doar pentru a-şi face publicitate pe seama lui, transmiţându-i totodată să ţină "ciocul mic". Evident, el a negat toate acuzele aduse.

Totuşi, Năstase, la o întâlnire cu jurnaliştii Antenei 3, şi-a ieşit din fire. Reporterii îl aşteptau pe aeroport, când el s-a întors din Franţa, pentru a merge la DNA, iar Ilie Năstase i-a înjurat şi agresat. ""Băi! Pleacă mă de aici! Dă-te la o parte! Vrei să îţi dau una? Tu eşti prost mă? Băi, tu eşti prost? Vrei să te iau la bătaie? Băi tâmpitule, pleacă mă dracu de aici!", i-a spus tenismenul unui cameraman. Întrebat de reporteriţă de ce s-a supărat aşa, Năstase i-a răspuns: "Mă supăr că esti proastă, de aia!".

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
4 Comentarii
pt tozser
Vai de capul tau trogloditule. Zici gyorgy tozser si tragi apa !
Postat 03 Februarie 2012, 17:47 de oradean
kkt
bai gunoiule tu ce ai realizat in viata ta ? huu...... cretin ciudos ! bai *, in loc sa fierbi in suc propriu de ciuda si de invidie, mai bine leaga-ti un bolovan de gat si arunca-te in cris.
Postat 03 Februarie 2012, 16:44 de @gyorgy tozser
ORIUNDE-N LUME!
Oriunde-n lume cand spui ILIE NASTASE,este echivalent:Romania. Decat nimic,inseamna ceva...
Postat 03 Februarie 2012, 00:52 de Viorel
Caracter(e)
Poate c-ar trebui deja o Academie de Caractere cu academicieni precum Ilie Nastase,Mircea si Razvan Lucescu,impreuna cu corifeii fotbalului autohton.Un loc asigurat -pentru competenta si punere-n scena-ar trebui si pentru Ion Tiriac,devenit cam peste noapte super-manager dupa conducerea rachetei de tenis...Ponturile au valoare mare pe la casele de pariuri,mai ales daca-s sigure.Blaturile sunt mult mai usor de realizat la sporturile individuale decat la cele de echipa si la case mari se poarta sume mari.Chestiunea-i ca suporterii diverselor sporturi urmeaza sa realizeze ca au fost pacalti,decenii la rand,tocmai de acei oameni pe care i-au aplaudat,stimat si iubit...Meritele fiind total altele.Teatru se poate juca nu doar in ringul de wrestling,de actori nu ducem lipsa.
Postat 02 Februarie 2012, 11:51 de gyorgy tozser
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON