URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
07 Mai 2010, 09:23

Noul drog preferat al tinerilor români: praful vaginal Tantum Rosa

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Farmaciştii clujeni au recunoscut presei că tot mai mulţi tineri cumpără Tantum Rosa, nişte plicuri cu granule pentru soluţie vaginală, indicate de medici în tratarea afecţiunilor vaginale.

"Produsul conţine benzidamină, care în combinaţie cu alcoolul are efect halucinogen. Prospectul nu conţine prea multe informaţii despre această substanţă sau efectele sale, pentru că, probabil, producătorii nu s-au gândit la această aplicabilitate. Cert este că poate da dependenţă şi produce ulcer, deoarece este un iritant gastric", a explicat pentru citynews.ro un farmacist.

Acesta a mai spus că a început să "citească" tinerii care cumpără medicamentul în alt scop decât cel obişnuit.  

Tinerii care au încercat praful îşi spun părerile pe diferite bloguri sau forumuri care tratează acest subiect. Părerile sunt împărţite, iar "tripurile" (senzaţiile oferite de droguri, n.r.) sunt dintre cele mai ciudate.

"Am luat şi eu aseară cu patru prieteni şi încă am efectul... Am stat două ore din noapte doar uitându-mă pe geam la nişte cai care alergau pe blocul de alături. E prea tare starea!", este unul dintre comentariile unui blog care vorbeşte despre Tantum Rosa.

"Acest medicament/drog pe lângă o greaţă infernală îţi provoacă o stare de inconfort, vezi de trei ori mai slab şi aproape nu auzi, iar creierul o ia razna, transmite stimuli falşi de ai impresia că ai toate insectele pe tine, iar halucinaţiile sunt penibile şi îţi pot provoca panică şi depresie", comentează un alt utilizator.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
mirare
... ma bag si eu in seama, a mirare ! ... apropos de reclama.. Mai fratilor, nici o lege oricat da drastica ar fi nu poate sa interzica unui idiot sa traga pe nas sau in vena orice substanta. De tot rasul este sfortarea mass mediei de ne prezenta cazuri "socante" !! Daca astia ar trage si coji de seminte de dovleac tot ar deveni o stire de senzatie. am ajuns o natiune de kk, de inculti si tampiti !
Postat 08 Mai 2010, 14:37 de eu
"aud" prima data de el
nici nu mi trecea prin minte ca se ia bucal dar daca pe prospect scrie a nu se consuma bauturi alcoolice e perfect legal acest produs? cate nu sunt si te avertizeaza sa nu consumi alcool!
Postat 07 Mai 2010, 15:57 de anca
pana cand?
pola mea de hadicapati, nu le mai faceti reclama. batava boala de ziaristi, da mereti la politie si va plangeti la ei sa ia masuri , nu faceti reclama ascunsa. lovivar trenu sa va loveasca da iii luziti pe handicapati astia de telenovelisti si manelisti care nu stiu alceva decat sa ia moda si stirile din ziarele online adevarate. pfoa ca vas pune un tic tac sa sariti in aer .
Postat 07 Mai 2010, 10:38 de Constantin
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6712 RON
  • 1 EUR = 4.9758 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON