URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 16 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă suntem prea prost îmbrăcați pentru Qatar Airways? Dacă sacoșele de rafie nu cadrează cu standardul lui Turkish Airlines? Dacă poziția prea apropiată de Debrețin nu e pe placul lui Wizz Air? Dacă Ryanair e un low cost la fel de scump ca orice companie de linie, dar mult mai imprevizibil? Dacă, dacă, dacă... Atunci mai bine zburăm de la Oradea cu frații noștri moldoveni de la HiSky!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
De nu puține ori, pe meleagurile noastre veștile „de bine” se lasă cu surprinzătoare reacții adverse. Dacă trece prin Oradea o vedetă sau un turist oarecare și comite imprudența să-i remarce frumusețea, apar imediat frustrați și nefericiți gata să facă orice vizitator să se simtă, post factum, nepoftit. Îi cer intrusului aspru, cu indignare, ba și cu suspiciune, socoteală. De ce nu s-a plimbat și prin cartiere, să le vadă mizeria...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
25 Iunie 2011, 19:40

Mircea Băsescu îşi apără fratele: Dacă ar fi fost Traian în locul Regelui, ar fi spus "Împuşcaţi-mă", nu ar fi abdicat

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Declaraţia preşedintelui Traian Băsescu privitor la Regele Mihai, despre care a spus că ar fi fost un trădător şi o slugă a ruşilor, a şocat opinia publică din România. Probabil din acest motiv şi fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, a simţit să-i ia apărarea şefului statului.

Mircea Băsescu e convins că Regele Mihai nu s-a simţit ofensat de declaraţia fratelui său şi că el, ca cetăţean, e de acord. "Dacă ar fi fost Traian în locul lui (n.r. al Regelui), ar fi spus "Împuşcaţi-mă!", nu ar fi abdicat. Sunt atâtea exemple de regi care au fost omorâţi. Dacă Regele Mihai nu ar fi abdicat, probabil că ar fi fost omorât şi atunci ar fi devenit un erou. Am văzut că şi Ion Iliescu îl critică pe preşedinte, dar îmi aduc aminte când a venit Alteţa Sa pe aeroport şi Iliescu nu i-a permis să intre în România. Alteţa Sa nu a fost jignit de ceea ce a spus fratele meu, acesta este adevărul", a declarat Mircea Băsescu, potrivit replicaonline.ro.

Şi Elena Udrea a sărit în sprijinul preşedintelui, după declaraţiile făcute de acesta la adresa Regelui. "Constat că am devenit o ţară de regalişti şi mă întreb cei ce aseară erau susţinători necondiţionaţi ai Regelui, ce făceau când îl alergau prin anii 90 pe aeroport şi nu îi dădeau voie Regelui Mihai să intre în ţară", a spus Elena Udrea.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
12 Comentarii
Asta-i alias
Vezi ca al doilea Vladimir nu e Vladimir ci unul care nu stie cum sa se semneze.
Postat 27 Iunie 2011, 22:26 de Vladimir
la cat platesti taxe tu personal nu ai de ce sa fierbi
****ai sa intelegi ce ti spun cap de bufnita in redactie , de ce salariati lui ebihoreanul comenteaza se stie ca 80% sunt unguri habar aveti sa scrieti dar totusi ii recunoastem ca romani adevarati:)) asaca ca sa fierbi tu in suc propriu unguras convertit in romanas :))) iti place la ebihoranul se munceste mult 99% radem munca 1% :))
Postat 27 Iunie 2011, 20:14 de @vladimir
Scrieri
Sa scrieti numai ce va permite, kaboou-cretinul izolationist ! Altfel, pe loc sare si va injura in fel si chip.
Postat 26 Iunie 2011, 22:31 de zoom
oda
scrieti cat mai mult si cat mai des, daca se poate, de maretele realizari ale mult iubitului si stimatului nostru conducator, bolojan !
Postat 26 Iunie 2011, 21:12 de oda
da
scrieti de aberatiile lui tokes si ale udemeristilor. scrieti de "mizeriile izolationiste", cei care fierb in suc propriu, zi si noapte :))))))))))))))
Postat 26 Iunie 2011, 20:52 de Vladimir
scrieti
scrieti cat de des se poate de kiss, biro si de zita koncek. scrieti de potlogariile udemeristilor.
Postat 26 Iunie 2011, 20:39 de laktos&com
:)))))))))))
Poate i-o fi dictat finul lui, Bercea Mondialul, ce sa zica. Bine ca Udrea i-a luat apararea. Inseamna ca il mai iubeste. Daca in 2014 tot asa votam atunci mai bine fiecare dintre noi ne impuscam !
Postat 26 Iunie 2011, 09:26 de Vladimir
ce mai rahhhtele de ziar
ziar de jeguri politice, scrieti la comnada ca pe vremea comunismului noi bihorul sunt em la pamant nu tu sitem medica, nu tu politie si venti cu articole de zero lei, spuneti mi cum beneficiem de sterilizare in spitale, cata suprafta este acordata la judeteana lui Bodo, sa stie fraierul de bihorean cine face si ce taie, asta ne intereseaza e patrimoniul nostru nu al catelor politice, sa stie ammele de ce le mor prunci ca avem regi locali care stie ca fraierul oricum ajunge la ei, betivi ordinari , si vi sa sa scri de fratele lui basescu alty parvenit social, peste foc numia foc, da o in masa de ziar ... nu toti visam la Bucuresti, nu totii sunt dusi cu capul
Postat 26 Iunie 2011, 06:36 de ebihoreanu
pt "mama!"
NENOROCITULE, tu sa vorbesti in numele tau ! JEG IZOLATIONIST !
Postat 26 Iunie 2011, 05:29 de zet
@mama!
daca ar fi dupa un cretin izolationist, asa ca si tine, ce ne-ai mai dicta tu fraiere, ce sa citim, ce sa ascultam si la ce sa ne uitam. huu...............................
Postat 25 Iunie 2011, 20:34 de stars
@mama!
bai da prost mai esti ! tu sa ramai in lumea ta... mica, ingusta izolationistule! 'ramana' Tara de tine !
Postat 25 Iunie 2011, 20:31 de stars
vai de capul vostru
da ce subiect ! nu scrieti nimic de comertul ilicit, medicina ilicita practicata, evaziunea care exista in Bihor, serios ne doare undeva de Bucur si de neamul lui .... ma intereseaza daca beneficiez legal de un medic, daca fac cumparaturi din locuri autorizate,primim bon fiscal, avem o piata curata sau dam declaratii peste tot ne lovim si de hotii, interlopi, criminali , serios EBIHOREANUL reveniti va cu picioarele pe pamant, Basescu este un strategic stie sa dea prostimi ce vrea:minciuni, intriga si face ce vrea in acest timp, partidele si au dovedit slugarnicia si totul e o frasa isi dau mana se saluta , zambesc si traiesc din banii nostri publici, ma intereseaza VIATA mea nu neamul lui BASESCU, asta trebuie sa primeze la totii, noi de ce nu putem fi ca ei le zambim, si facem ca noi, de ce? SCRIETI numai si numai de BIHOR si lucruri pozitive, e un sfat. De expemplu ce aparate avem in spitale, cati copii talentati sunt ne doare undeva de neamul BASESCU si UDREA si VASS asta se si urmareste: prostimea sa mance haleala pregatita:)) noi putem trai si fara ei.
Postat 25 Iunie 2011, 19:59 de mama!
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6664 RON
  • 1 EUR = 4.9737 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON