URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 16 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă suntem prea prost îmbrăcați pentru Qatar Airways? Dacă sacoșele de rafie nu cadrează cu standardul lui Turkish Airlines? Dacă poziția prea apropiată de Debrețin nu e pe placul lui Wizz Air? Dacă Ryanair e un low cost la fel de scump ca orice companie de linie, dar mult mai imprevizibil? Dacă, dacă, dacă... Atunci mai bine zburăm de la Oradea cu frații noștri moldoveni de la HiSky!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
De nu puține ori, pe meleagurile noastre veștile „de bine” se lasă cu surprinzătoare reacții adverse. Dacă trece prin Oradea o vedetă sau un turist oarecare și comite imprudența să-i remarce frumusețea, apar imediat frustrați și nefericiți gata să facă orice vizitator să se simtă, post factum, nepoftit. Îi cer intrusului aspru, cu indignare, ba și cu suspiciune, socoteală. De ce nu s-a plimbat și prin cartiere, să le vadă mizeria...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
11 Martie 2012, 14:54

Băsescu: Preşedinţia, cea mai mare umilinţă a vieţii mele

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Preşedintele Traian Băsescu a declarat duminică, la Pro Tv, că funcţia de preşedinte a reprezentat pentru el "cea mai mare umilinţă a vieţii sale".

"În prima zi în care am plecat de la Cotroceni, plec din viaţa politică. Mi-a ajuns. A fost, cel puţin în ultimii ani, din 2007 până acum, a fost cea mai umilitoare perioadă din viaţa mea, jignit de dimineaţa până seara, de tot soiul de oameni, pe televiziuni, prin adunări publice. Funcţia de preşedinte a reprezentat pentru mine cea mai mare umilinţă a vieţii mele", a spus şeful statului, răspunzând unei întrebări dacă va accepta o funcţie în guvern, după modelul rus al lui Vladimir Putin, la finalul mandatului.
Băsescu a subliniat că a fost un om demn, care nu a jignit, un bun meseriaş, un om care şi-a făcut meseria cu plăcere şi cu demnitate, iar jignirile de dimineaţa până seara de după 2007 nu au făcut decât să îl umilească.

"Am compensat totul cu ceea ce se numeşte misiunea funcţiei. Doamne fereşte, nu e o misiune sfântă. E misiunea funcţiei, un preşedinte trebuie să înghită, dar trebuie să vă spun că totul are o limită", a adăugat el.

Întrebat dacă s-a gândit vreodată să renunţe, Băsescu a răspuns că "preşedinţii nu pot să abdice".

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
13 Comentarii
coleg de celula
Base, ca orice betivan, e sentimental pe la jumatatea sticlei...dar intelege ce-i spui, deci, dom prezident, cand pleci, ia matale buldogu blaga si du-l la ecarisaj...bogdaproste!
Postat 12 Martie 2012, 20:07 de vox populi varad
IAR S-O IMBATAT BASESCU!
Iarasi s-ombatat chioru.Doar i-or plange romanii de mila...ce ****.
Postat 12 Martie 2012, 19:13 de moromete
umilinta
Si el ne umilit de citiva ani incoace...pe toti! Nu a scapat niciunul! asa ca de ce nu si reciproca?
Postat 12 Martie 2012, 18:08 de doc
Mare e gradina domnului,mica poarta raiului !
pe mine ma uimeste statutul de familie si tata pe care il are ZEROOOOOOO mai multe inveti de la cei fara scoala , rromi cum sa si apere o familie decat de la un PRESEDINTE care prefera sticla si vise demne de debili mintali :))))) vai de capul lui ! un ordinar , nimic mai mult.
Postat 12 Martie 2012, 12:55 de :)))))))
Mare e gradina domnului,mica poarta raiului !
Mare e gradina domnului,mica poarta raiului !
Postat 12 Martie 2012, 12:53 de :)))))))
va veni o vreme...
... cand veti plange dupe Base ca dupe Ceau, ca asa-s romanii, sentimentali... Pare\'ea mea, hic!
Postat 12 Martie 2012, 11:00 de betivu
puscaria sa te manace vierme social.
tot ce au facut au facut cu minciuni si NOROC sa aveti :))) il avem din plin ! IL simtim pana la OASE :)))) daca nu simteam NOROCUL tot prosty ramaneam :)))))) am invins ! sa i vedem pe ei cum vor rezista cu NOROCUL lor /:))))
Postat 12 Martie 2012, 09:55 de puscaria sa te
puscaria sa te manace vierme social.
tot ce au facut au facut cu minciuni si NOROC sa aveti :))) il avem din plin ! IL simtim pana la OASE :))))
Postat 12 Martie 2012, 09:51 de puscaria sa te
puscaria sa te manace vierme social.
asta este un ratat si jumatate alta mizerie care isi va ridica pensia in puscarie:)) cate nenorociri a adus ar merita torturat si rade,plange, rade, plange constiinta s a distrat bine sa si suporte si riscurile si atrocitatile comise, cat de prost poate fi sa creada ca este iubit :)) este deplorabil ca OM , specific PDL totii sunt asa , DEPLORABILI ca viata , calitate nu pot produce nimic pozitiv umanitatii decat sa prostesca si prostesca , sa i imbete cu ILUZI de etnobotavnice :))) daca nu triseaza nu sunt sanatosi la cap :))nu au sanse in viata asta !
Postat 12 Martie 2012, 09:50 de puscaria sa te
Epoca ”verde-portocalie”. Ep. Fumigena: ”Îngeraş” de Cotroceni.
”Funcţia de preşedinte a reprezentat pentru mine cea mai mare umilinţă a vieţii mele.” - Băsescu Traian. I. Despre adevăratele umilinţe la care este supus, pe nedrept, majoritatea poporului român: 1. ”Poverty is the worst form of violence.” - Mahatma Gandhi. De ce a crescut îngrijorător numărul de sinucideri şi de destrămări de familii, sub ”ilustrul” patronaj al tov. Băsescu? 2. Tov. preşedinte: a) Cu cât a scăzut populaţia României şi puterea de cumpărare a acesteia, în termeni reali, faţă de 1 ianuarie 2005? De adevăratul genocid la care este supus actualmente poporului român cine ar trebui să răspundă? Tot Nicolae Ceauşescu? b) Cine ar trebui să răspundă cu capul şi de tot felul de umilinţe la care este supusă actualmente majoritatea populaţiei ţării, ca urmare a proastei guvernări? Probabil că tot aceasta, pentru că nu a votat BINE! c) Care este şomajul real în România? Adică acela care include şi pe cei care nu au un loc de muncă şi care nu figurează ca şi şomeri neindemnizaţi? d) De ce atâta lume bolnavă şi fără posibilităţi de tratament (...pe la Viena ş.a.)? Pentru că au lucrat doar cinstit, profesionist, deci şi apolitic? e) Câţi ”băieţi” şi câte ”fetiţe” din sistemul: ”Ochiul şi timpanul fin” avem la zece mii de locuitori? Nu ne faceţi o comparaţie cu ţări ca: Germania, Franţa, Italia, sau Marea Britanie? f) Câte zile/ore v-aţi descurca cu actualul salar minim pe economie? g) ”România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.”. Cum vă implicaţi concret în respectarea, ad literam, a prevederilor art. 1 alin. (1) din Constituţia României, în judeţe ca: Mureş, Harghita, Covasna, Satu Mare, sau Bihor? 3. În loc de concluzii: a) ”Munţii noştri aur poartă [...încă], noi cerşim din poartă-n poartă” - Octavian Goga; b) ”Peştele de la cap se împute!”.
Postat 12 Martie 2012, 02:36 de stefan
base
la asa ceva nu am cuvinte...de as avea eu 1o la suta din ce a furat......elsi neamurile lui.....deja as pleca...dar el are 1OO LA 1OO deci nu ma mira...
Postat 11 Martie 2012, 17:41 de pip
si facut plinul si crede ca pleca :))
la puscarie sa ajungi ai distrus o tara cu evaziunea impusa unde sunt imprumuturile noastre in banii evazionistilor care ne fura taxele, rusine mizerie! ce presedinte o scursura care ne ucide constient!
Postat 11 Martie 2012, 17:22 de mizeria
De la suvita..
De la suvita spulberata de vantul londonez,faza care a generat o problema nationala la acea ora;prin epopeea rapirii jurnalistilor in Irak...si pana multtrambitata suspendare din functie -e bine de observat ca avem de-a face cu un om care are nervii tari.Termenul "umilinta" nu-i cea mai nimerita apreciere,chiar daca vine de la un barbat care,din cand in cand,lacrimeaza.
Postat 11 Martie 2012, 15:24 de gyorgy tozser
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6664 RON
  • 1 EUR = 4.9737 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON