URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 18 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
16 Iunie 2012, 16:09

Răzbunare scumpă, la Inspectoratul Şcolar

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

După ce a fost instalat la şefia Inspectoratului Şcolar Judeţean, printre primele promisiuni făcute de Daniel Negrean a fost aceea că va comanda un audit în cadrul instituţiei, astfel încât să ştie exact ce a preluat de la predecesorul său, PDL-istul Dorel Luca, cu care poartă un război personal de ani buni, de când acesta din urmă i-a luat funcţia.

Numai că, între timp, Negrean s-a cam răzgândit. În urmă cu câteva luni Curtea de Conturi a făcut un control în instituţie şi n-a scos la iveală mari probleme.

Drept urmare, lui Negrean i s-a spus că dacă vrea musai, poate să ceară încă un control, dar atunci trebuie să-l şi plătească, evident din buzunarul propriu. Concluzia: o fi răzbunarea dulce, dar nici prea scumpă să nu fie...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
9 Comentarii
Adioa dnule DIRECTOR!!!
DNULE DIRECTOR SPERAM SA PLECI CAT MAI REPEDE DIN SATUL UILEACUL DE BEIUS SI SA LASI POSTUL DE DIRECTOR CELEI CARE MERITA ACEST POST SI CARE SPERAM CA V A SALVA ONOAREA SCOLII UILEACUL DE BEIUS! TI A AJUNS CATE CIUBUCURI AI FACUT IN ACEASTA SCOALA SI DIN CAUZA TA SI A AMANTEI TALE AU PLECAT MULTI ELEVI!
Postat 23 Iunie 2012, 12:35 de uileac
DLE "PROFESOR"
Am inteles! Spune cum te cheama, inscrie-te in usl (psd sau pnl) si dl negrean te pune director! Garantez! Domnilor le plac frustratii si pupincuristii.
Postat 18 Iunie 2012, 13:59 de spiru h.
Salvati Scoala din Uileacul de Beius!
Din povestile parintilor ai caror copii sunt elevi la S08 UIleacul de Beius in aceasta scoala domina haosul, minciuna,barfele ,etc! !Cand este in scoala in timpul orelor nu prea face ore ,fiind foarte ocupata cu \\"povestirile adevarate\\" iar in timpul pauzelor este NON STOP in biroul DIRECTORULUI pt \\"meditatii\\"!Din aceste motive parintii isi inscriu elevii in alte scoli!NU LASA TI SCOALA UILEACUL DE BEIUS SA FIE MANIPULATA DE UN DIRECTOR INCOMPENTENT,CURVAR SI INTERESAT DOAR DE AFACERILE PERSONALE SI ALE AMANTEI LUI!
Postat 18 Iunie 2012, 00:01 de profesor
Agreat
Nu-i tocmai cea mai buna carte de vizita sa fii agreat de ministrul Liviu Pop sau mai-marele plagiator Ioan Mang. Denota lipsa de calciu prin vertebre,la care se adauga si o usoara anemie.(metaforic,desigur).
Postat 17 Iunie 2012, 15:41 de gyorgy tozser
Mai cautati
Fostul inspector general a cumparat doua limuzine a 80.000 eu.bucata (una pt.Bihor si una pt. Timis) din fonduri europene din care una o folosea ca pe masina proprie plus ca platea diferite persoane din aceleasi fonduri fara ca acestea sa faca ceva pt.program (ex. vreo trei profesori universitari). Pe la inspectorat mai pierdeau timpul bine platite si niste dame bine puternic proptite de catre UDMR.
Postat 17 Iunie 2012, 10:15 de Bula
Intrebare
Pe cand va avea si invatamantul primar inspector scolar ?? Oare sa nu fi gasit insp. Negrean pe niciunul ?? Sunt cam goale birourile prin Inspectorat ! Dezolant !!
Postat 16 Iunie 2012, 23:45 de Ion
vax
ce mecla !
Postat 16 Iunie 2012, 22:45 de sam
Inspectorul general trebuie sa-si permita macar atat!
Nu cred ca un control costa mai mult de 2000-3000 de euro.Ala nu-i inspector general, mai ales liberal,care nu si-l poate permite!
Postat 16 Iunie 2012, 22:38 de profesor
vezi sa nu
evident, mult zgomot pentru nimic. noi ne facem ca lucram, ei se fac ca ne platesc. sunt multe schelete prin beciurile inspectoratului, dar au atatea culori, incat nimeni n-o sa-si bata capul sa le dezgroape.
Postat 16 Iunie 2012, 19:18 de petrica
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6739 RON
  • 1 EUR = 4.9754 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON