URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
15 Iunie 2011, 16:02

Răsturnare de situaţie la Tribunal: şoferul vitezoman a fost arestat!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Magistraţii Tribunalului Bihor au judecat, miercuri, recursul formulat de procurori împotriva încheierii Judecătoriei Oradea, dată cu o zi mai devreme, prin care se respinsese cererea de arestare preventivă a lui Kiss Iuliu Alexandru, şoferul care, băut fiind şi cu o viteză cu mult peste limita legală, a ucis o tânără sâmbătă seara şi a băgat alte două în spital.

Arestat 29 de zile

Procurorii au atacat încheierea Judecătoriei Oradea, pe considerentul că aceasta este netemeinică. „Judecătoria Oradea a motivat respingerea cererii de arestare pe considerentul că lăsarea în libertate a inculpatului nu prezintă pericol pentru societate, argument cu care nu suntem de acord. A comis faptele în circumstanţe agravante, sub influenţa băuturilor alcoolice şi cu o viteză cu mult peste limita legală", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, procurorul Dorel Moţiu.

În faţa judecătorilor, Kiss a solicitat miercuri, la fel ca şi în ziua precedentă, să fie cercetat în stare de libertate, declarând că îşi recunoaşte şi îşi regretă faptele, şi că va face tot posibilul pentru a ajuta familiile fetelor.

„Îmi pare foarte rău. Voi încerca să repar ce se mai poate. Voi achita toate cheltuielile de spitalizare şi eventualele tratamente în străinătate, necesare pentru ca fetele rănite să se refacă", a declarat Chiş, care a mai precizat că nu a văzut indicatorul rutier care îi cerea să oprească, deoarece era mascat de crengi.

În urma dezbaterilor, magistraţii au admis, însă, recursul declarat de procurori şi au dispus arestarea bărbatului de 37 de ani pentru 29 de zile. Motivele care au stat la baza luării acestei hotărâri nu au fost redactate încă. Decizia magistraţilor este definitivă, motiv pentru care Kiss Iuliu Alexandru urmează să fie încarcerat.

„Nu-mi permit să comentez decizia unei instanţe. Instanţa este suverană. Ne aşteptam, într-un fel, având în vedere linşajul mediatic ce s-a creat. Noi organizăm în continuare strategia de apărare şi vom uza de toate mijloacele legale pentru a obţine o măsură preventivă mai puţin restrictivă. În plus, suntem încă în faza urmăririi penale, procesul penal a început luni la ora 20.15, probatoriul nu este complet", a declarat avocatul lui Kiss, Ionel Manole, după aflarea verdictului.

Pericol public sau nu?

După cum se ştie, iniţial, Judecătoria Oradea respinsese propunerea de arestare preventivă a lui Kiss. Potrivit motivării făcută publică tot miercuri, judecătoarea Anca Comşa nu a contestat că „fapta comisă de inculpat are o gravitate sporită, raportat la circumstanţele în care a fost comisă şi urmări dramatice pentru familia victimei", însă, a arătat ea, „acestea sunt aspecte care ţin de fondul cauzei şi individualizarea sancţiunii, urmând a fi stabilite de organele judiciare, pe parcursul procesului penal".

În privinţa măsurii arestării, Comşa a considerat că, aceasta fiind o măsură excepţională, „poate fi luată pentru a se asigura buna desfăşurare a procesului penal ori pentru a se împiedica sustragerea inculpatului de la urmărire penală", dar procurorii nu au reuşit să dovedească pericolul social pe care l-ar reprezenta lăsarea în libertate a lui Kiss.

„Nu se poate pune problema încălcării pe viitor de către inculpat a regulilor de circulaţie şi a comiterii unor fapte de acelaşi gen, în condiţiile în care în urma săvârşirii faptei în cauză acesta nu mai are dreptul de a conduce vehicule".

De asemenea, a arătat judecătoarea, „inculpatul nu are antecedente penale pentru fapte similare, a avut o atitudine sinceră şi de regret, nu s-a sustras urmăririi penale, nu a părăsit ţara deşi s-a aflat în libertate câteva zile după momentul comiterii faptei, s-a prezentat in faţa organelor de urmărire penală ori de câte ori a fost chemat, la fel şi in faţa instanţei,iar rezonanţa negativă a acestui gen de infracţiuni în societate se rezolvă cel mai bine prin reţinerea permisului de conducere".

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
41 Comentarii
vocile voastre poate se vor auzi
pagina MAI la care fiecare cetatean poate sa faca o petitie: http :// www. mai. gov. ro/index_r29.htm Haideti sa le scriem toti...pana nu ne vor mai putea ignora!!! sa le cerem pozitia oficiala in legatura cu ce se intampla in acest caz!!!
Postat 29 Iunie 2011, 15:34 de Dan
pt tampitul de sasa i doresc sa aiba o mama, sora omorata miseleste ca sa vezi ce inseamna
sasa sa patesti si tu asa, sa fie maicata ucisa de un tigan ce duce fete la produs in italia si olanda si cu banii din * lor sa isi cumpere o masina cu care sa iti macelareasca mama si sora si pe cine ai tu mai drag si apoi sa il ierti tu si sa spui ca nu e interlop tigan borat bronzat.STIU CA ESTI PRIETENA LUI !!!!! SI DACA TIGANUL A TRAS O LINIE DE COCA PE NAS LA STAREA CIVILA A CELUILAT CODOS-PROXENENT POMPILIU si a urcat la volan ucigand.........parintii nu au cum sa inteleaga aceasta crima....e ca si cum i-ai da o arma cu piedica trasa si cu un incarcator plin la un alcolist in mijlocul unei multimi. ACUMA DACA BCCOZ , SRI, DGIPI, STS, POLITIA VANAU TIGANII SI CRIMINALITATEA ORGANIZATA DIN ORADEA SI IL ASCUNDEAU INTR-O PUSCARIE ACUM ADRIANA JURCAN PUTEA SA FIE LA CLUJ SA ISI DEA EXAMENUL DE MASTERAT, SAU PUTEA SA FIE CU COPILASII EI DE LA GRADINITA PE CARE I IUBEA CU ATATA DRAGOSTE SINCERA SI NU LA 2 M SUB PAMANT SI UN GUNOI CA TINE SASA SA IL SCUZE CA I PARE RAU...DE CE I PARE RAU CA NU A TRAS 2 LINII DE COCA SI CA NU LE-A COMBINAT CU JACK DANIELS?????
Postat 28 Iunie 2011, 20:44 de adina toader
rautatea
apropo, nu mai il faceti criminal.criminal te numesti cand iti doresti sa omori pe cineva, el chiar nu a dorit sa omoare pe nimeni, sigur are chiar fffff mari mustrari de constiinta.nu mai fiti atat de rai oameni buni va rog frumos mai bine rugativa decat sa doriti rau la lume.
Postat 27 Iunie 2011, 23:38 de sasa
rautatea
voi nu intelegeti ca nu a avut 160 km la ora?imi pare rau pt familie, condoleante,dar nu mai fiti atat de rai, si ce interlop?sunteti invidiosi ca are bani?
Postat 27 Iunie 2011, 23:31 de sasa
dumnezeu sa le dea sanatate
Dumnezeu sa le aiba in paza pe Anca si Mihaela, sa traiasca si sa-si revina fara traume si sechele. Ideea cu contul de ajutorare este foarte buna, numai o zi in Viena am aflat de la un prieten costa 2300 de euro cu tratament. Sper sa donam cat mai multi oradeni sa ajutam familia in greutatea si cosmarul care sunt din cauza unui inconstient. Interlopul de Paprika trebuie sa plateasca cu ani multi de puscarie pentru crima produsa. O fata frumoasa si desteapta cum scrie articolul a murit din cauza lui, o viata care era in floare a fost curmata. Dumnezeu sa o odihneasca .
Postat 21 Iunie 2011, 09:36 de cititor
VAI DE VOI ROMANI CE TRAITI PE PLANTATIA DE SCLAVI ROMANIA
avocatu doseanu care doseste dreptatea mortilor ASTA ESTE ALA LA CARE A FUGIT LA NUNTA POPRICA IAR DOSARUL IN CARE A FOST CERCETAT POPRICA CARE A fost unul din traficanţii de cocaină din cunoscuta filieră “Zăvoi”, coordonată de Dorel Flonta VEZI CINE A INSTRUMENTAT CAZUL FILIERA ZAVOI SI CE A AJUNS AZI SI CU CINE ESTE PRIETEN ..........ALOOOOOOOOOO dl procuror v-ati trezit?????????? http://bihoreanul.gandul.info/saptamanal/condamnate-la-sex-3628120
Postat 20 Iunie 2011, 23:16 de JUD.ANCA COMSA
beat
sunt un conducator auto cu 2,5la mie alcoolemie daca stiti adresa judecatoarei naspete sa m-io dati va rog ca vreau sa o calc cu masina pe ea si pe prefect si sa ma elibereze pt ca nu sunt pericol public.penibila tara paprika e criminal ce mai ar trebui parasutat in jungla,unde ii e locul printre canibali sa vedem cat de smecher e acolo si el si prietenii sai.
Postat 20 Iunie 2011, 20:01 de beat
paprika
kiss asta e criminal ce mai,a omorat practic un om indiferent de viteza care o avea sa traiasca in jungla daca vrea dar in societate trebuie sa respectiniste reguli ,iar naspeta aia de judecatoare iubitoare ar trebui sa dea mana cu prefectul si sa dispara amandoi in siberia sa se racoreasca.
Postat 20 Iunie 2011, 19:55 de paprika
cum stam cu viteza?
acum ce mai spune specialista LAURA GAL de viteza ametitoare cu care circula nebunul daca politistii au stabilit ca avea in jur de 90km pe ora?a cam amutit vad.....
Postat 18 Iunie 2011, 08:48 de muiu ion
nu stiu ce sa zic...
saraku paprika...imi pare rau pt el e baiat bun cine il cunoaste stie imi pare rau si da familia fetelor doamne ajuta'i sa treaca cu usurintza peste momentele astea...daka papry s'a dus sa'i ajute cu bani nu'i baiat rau stie ca a gresit...
Postat 17 Iunie 2011, 00:49 de o cunostintza
oare de cine imi aduce aminte numele
Orade de care alt interlop imi aduce aminte numele KISS ALEXANDRU? Cred ca un interlop care a supt banii judetului ani la randul in consiliul judetean... Un interlop care a blocat activ dezvoltarea judetului doar pentru a-si pastra el si acolitii lui beneficii nemeritate. Aschia nu sare departe de trunchi...
Postat 16 Iunie 2011, 13:22 de Flash
ehh..
nu a vazut indicatorul.. ehh.. la viteza de 160 pe ora ce mai vedea? nu a comis-o cu intentie.. cine la pus sa se urce la volan beat? cine a pus-o sa mearga cu o viteza de 160 la ora in oras unde dupa normele de circulatie viteza admisa este de 50 la ora........ despre ce mai vorbim??
Postat 16 Iunie 2011, 12:50 de ella
expertize
din pacate la accidente auto ,la stabilirea vinovatiei,un rol f. imp. au expertii auto.Daca s-a blocat vitezometrul la 160 sunt sanse,daca nu o sa aiba grija expertii Urdea Molnar Lokoshazi sa-l scoata cu max 70 la ora.
Postat 16 Iunie 2011, 11:49 de doru
Nimeni nu-i de vina!!
mortul e de vina!! chiar daca era in dreapta!! si barmanul care i-a vandut bautura "stimabilului"!! si sa nu-i uitam pe ce-i de la mercedes...fiindca n-au facut masina cu sistem de decolare si aterizare! ce ziceti?? n-am dreptate??
Postat 16 Iunie 2011, 11:43 de Dan
ma intreb...
de cate ori se circula cu viteze ametitoare...pana cand intr-un moment nefericit ptr toti, cand hazardul face ca doua masini se intalnesc din greseala. cine este de vina? normal ca acel care nu-si calculeaza riscurile...viteza periculos de mare, si soferul inconstient!!!
Postat 16 Iunie 2011, 11:03 de marcell
ma rog
Ionutz ma rog sa nu fiu in locul nimanui din familia fetelor nu in locul individului care orice ar face nu isi va spala niciodata vina, oricat ar recunoaste el ca nu a vrut, ca judecatorii ar zice ca nu a fost premeditat... premeditat a fost sa se urce la volan sub influenta bauturilor alcoolice si mai mult sa mearga cu asa viteza.
Postat 16 Iunie 2011, 09:21 de coco
in locul lui
Ionutz se scrie fiti nu fi-ti.....toti analfabetii il apara pe alt analfabet care a distrus o familie si omorat o fata educata ... iti cresti copilul, il educi frumos si vine un PROST si ti-l omoara....
Postat 16 Iunie 2011, 08:12 de dana
in locul lui
Ionutz, nu trebuie sa ne rugam sa nu fim in locul lui, trebuie sa avem bunul simt sa nu mergem cu 160 km prin oras ... cred ca cei ca el se bucura ca nu au fost in locul lui, oamenii normali nu au cum sa fie niciodata in locul unui nesimitit inconstient si retardat care merge cu 160 prin oras si intersectii...fara sa se gandeasca la consecinte. e plina lumea de handicapati mintali care au masini puternice pe care nu sunt in stare sa le stapaneasca, de fapt oamenii astia nu au controlul propriei persoane darmite a masinilor pe care le conduc...
Postat 16 Iunie 2011, 08:09 de dana
ce ai cu manele ratat cerebral
voi aveti impresia ca puteti manipula la infinic cultura proprie a unei minoritati, nu va ajunge cat a ti dominat omul prin cultura impusa :)) manelel sunt viitorul restul se va uita incet incet, prostitutia va inflori legal, armele si drogurile vor fi painea noastra cea de toate zilele sau ce credeati ca pacea dureaza la infinit:))! cantati o unguresca sa se scurga veninul in ei.
Postat 16 Iunie 2011, 08:07 de dorel
.
Rugati-va sa nu fi-ti voi in locul lui si apoi mai vorbiti
Postat 16 Iunie 2011, 07:15 de Ionutz
puscarie
Sa ramana in puscarie infractorul cat mai mult posibil. Asta nu mai merita sa vada lumina zilei. Sa nenorocesti 3 fete care aveau viitorul in fata ca esti un idiot si conduci beat, cu viteza si nu respecti semnele de circulatie nu are nici 0.0000% scuze. Sa putrezeasca in puscarie.
Postat 16 Iunie 2011, 00:06 de oradean
manele
vedeti asa se intimpla cind un manelist unguresc isi poate cumpara masina cu care vrea sa-i bage in boala pe ceilalti retarzi manelisti cu care se intrece in masini, vile etc. judecatoarea aia ar trebui executata in acelasi loc cu ceilalti interlopi, da' nu-i bai ...............
Postat 15 Iunie 2011, 22:35 de ovidiu
@un oradean
Bah, avortonule sau clisma...sa-ti creasca tie ficatzii pina la gingie si sa dea pa dinafar\\' ca tare bou mai esti...Auzi: Tico e de vina! ghiolbanu\\' cu mercedesul merge regulamentar si Tico a indraznit sa-i fie in fata! Nici nu vreau sa mai pomensc ce-ti gindesc...ca e destul ! Si vezi, nu mai lua antibaby, ca nu scade temperatura care ti-a provocat aiurelile,da mah patrupedule?
Postat 15 Iunie 2011, 22:09 de doctor
Rugaciune
Sa ne rugam pentru fata care este la judetean in coma, sa o ajute Dumnezeu sa isi revina. Asta sigur o poate salva, indemnati cat mai multra lume sa faca acest lucru. Maica Domnului sa o ajute sa se faca sanatoasa!
Postat 15 Iunie 2011, 21:39 de Mihail
nu o sa ajungem
pt anda nu dumnezeu trebuie sa te fereasca sa nu bei si sa conduci in oras cu 160Km la ora...daca patesc asa ceva e doar din prostia mea si a-si merita pe putin 10 ani de puscarie ....omor din culpa dupa parerea mea e atunci cand faci un accident si tu ai respectat toate regulile de circulatie....ce a facut asta e crima pur si simplu...daca e omor din culpa (adica suspendare)de maine ma plimb toata ziua cu masina pana imi vad vreun dusman si intru in el cu 160 la ora...e corect asa?!
Postat 15 Iunie 2011, 20:54 de duhu
omul asta nu are nici o vina
TICO e vinovat dar lasati sa va cresca ficatul in voi va sta la parnaie dar aveti crija ca daca creste fiara da ti ortul popi dar asta traieste :)))) ador prostime care vegeaza ca un paznic la stana fara sa i platesti le arunci un os si gata iti pupa picioarele :)) daca le arunci carne cum intorci spatele cum te adulmeca de aceea oasele sunt recomandabile , bravoo s a facut drepate gata puteti dormi! sau vreti antibaby?
Postat 15 Iunie 2011, 20:39 de un oradean
nu o sa ajungem
pt anda nu dumnezeu trebuie sa te fereasca sa nu bei si sa conduci in oras cu 160Km la ora...daca patesc asa ceva e doar din prostia mea si a-si merita pe putin 10 ani de puscarie ....omor din culpa dupa parerea mea e atunci cand faci un accident si tu ai respectat toate regulile de circulatie....ce a facut asta e crima pur si simplu...daca e omor din culpa (adica suspendare)de maine ma plimb toata ziua cu masina pana imi vad vreun dusman si intru in el cu 160 la ora...e corect asa?!
Postat 15 Iunie 2011, 20:31 de duhu
bbbbbb
asta da
Postat 15 Iunie 2011, 20:19 de pisti tembelu'
@TELSPECTATORUL
asta explica totul. multi au fost putini au ramas. in mod normal odata cu batranetea ar trebui sa apara si intelepciune, dar... Dumnezeu cu mila...
Postat 15 Iunie 2011, 20:01 de anca
RUSINE JUDECATOAREI ANCA COMSA...A MAI DISTRUS O FAMILIE
Cererea de arestare a fost judecata de Anca Comsa, judecatoarea al carei sot, Radu Comsa, de 28 ani, a murit in urma cu cateva luni, tot intr-un accident de masina, petrecut pe soseaua dintre Oradea si Vama Bors. Accidentul l-a provocat chiar el, sub influenta bauturilor alcoolice, avand o alcoolemie de 2,55 la mie. In urma accidentului provocat de sotul magistratei si-a pierdut viata si un politist de frontiera de 36 de ani.
Postat 15 Iunie 2011, 18:26 de tu
@ANCA
Anca cati ani ai ? Uite eu am 52. Gandirea si exprimarea ta mi se par f. interesante , de studiat.
Postat 15 Iunie 2011, 17:55 de TELESPECTATORUL
in tot raul este si un bine am observat ca nu sunt doar lupi , sacali
dar acum am descoperit ca Oradea mai are si hiene preocupate de banii altora, felicitari! de cand va roade in cur ce masina si cati banii au altii te pomini ca urmeaza seria de vanatoare priviind dubiile:)) hai ca asa o facem oradea curata si luminoasa, exilati interlopi, evazionisti si mafia politica , nu va lasati maturati cu ei afara din bihor sau nunii sunt preferati! dar sa nu faceti ce a facut el, promiteti
Postat 15 Iunie 2011, 17:25 de anca
calugareanu
sa va rugati zi de zi la D-zeu sa nu fi ti sau sa ajungeti in locul lui oricata ura ai avea asa ceva sa i nu doresti nici dusmanului tau, pacat ca acest incident a avut loc eu nu ma simt bine ca oamenii sunt inchis de multe ori contata ca societatate este inconstienta cand totul pote fi usor indrpata sa se previna asemenea incidente sociale, dar sa traiesti de pe seama geselilor lor sa ti educi copii e o cruzime iesita din comun, si totul e simplu si banal de indreptat, ce cheltuieli vom avea cu acest vinovat nu le spuneti poate le mai trece pfta sa urle : la puscarie:)) daca nu sti urli daca sti te mai abti
Postat 15 Iunie 2011, 17:13 de anda
bravo
despagubiri familiei sa le plateasca ASIGURAREA (ca oricum au destui bani); felicitari Tribunalului ca mai exista si oameni cu coloana vertebrala; ma intreb ce se intimpla daca acest individ omora pe unul din cei ce l-au lasat in libertate fara nici o responsabilitate (doar e pericol public, avind in vedere agravantele)!!!!!!!!!!!! sau chiar avocatul apararii sa o pateasca (poate fiica acestuia) - daca asa usor se trateaza un accident de asemenea proportii - avocatul acestuia denunta LINSAJUL MEDIATIC - prefera mai bine sa taca toti din gura, doar la judecatorie se rezolva simplu, nu-i asa?pina la urma nu acest om e de vina singur, ci tot sistemul care permite ca acesti indivizi sa nu cunoasca o pedeapsa care o merita de fapt
Postat 15 Iunie 2011, 17:13 de nicu
A facut-o prea de tot !
Sa mergi cu 150/160 km/h prin oras, baut ca lumea...cred ca nu-i cu toate ! Ma intreb si il intreb, ce se intampla daca omora copilul unuia mai ,,smecher'' ca el ?! Si ala, pe buna dreptate, sa-i bage familia in carucioare si sa-i duca la cersit ! Si pe el sa-l puna sa impinga carucioarele ! Ei, cum suna ?!
Postat 15 Iunie 2011, 16:58 de ionel
si pentru IO
Da . S-ar putea sa ai dreptate . Si pe vremea lui nea caiuse se facea in felul asta : se aresta se condamna si la rejudecare se spal omu de toate pacatele cu amenzi administrative sau in cel mai rau caz cu suspendare . Proverbul romanesc cu lupu , blana si naravu inca mai circula , mai este valabil. Sa vedem! De urmarit !
Postat 15 Iunie 2011, 16:49 de telespectatorul
FELICITARI
Felicitari Judecatorilor de la Tribunal.Pedeapsa sa fie pe masura faptei,despagubiri familiei(daca putem vorbi despre asa ceva),av.inculpatului sa fie mai ponderat in miselie si daca se poate CSM-ul sa se autosesizeze fata de judecatoarea care a dispus cercetarea lui Chis Iuliu in stare de libertate(nu putem vorbi de inamovibilitate in cazul de fata).Astfel ne vom putea descreti putin fruntile.SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI
Postat 15 Iunie 2011, 16:45 de un barbat cu onoare
E normal in RO
ALOOOO TREZIREA!!! Normal ca l-au eliberat, pt. ca DACA victima (Doamne Iart-o) era o fiica de ministru/ militean/ doftor mare/ smecheras/ avocat/ magistrat/ deputat atunci imediat era bagat la zdup. Si faptul ca l-au retinut acum e numai datorita faptului ca nu a putut produce intr-un timp record spaga sa impinga unde trebuie.
Postat 15 Iunie 2011, 16:34 de Cetatean Impasibil
Praf in ochi
De ce am impresia e ca e doar praf in ochi pt populatia nervoasa. Totul e doar asa, pt show. Odata ce tensiunea si nervii se vor calmea, se va reveni la justitia tipic romanesca : ba ca soferita e de vina ca avea prea mult rimel la ochi, ba ca paprika a fost pe moment orbit de la expozia solara ce a avut loc saptamana trecuta, ba ca intr-o alta dimensiune accidentul nici nu a avut loc, ba ca in primul rand ce cauta de fapt tipa cu Tico-ul pe acolo?
Postat 15 Iunie 2011, 16:24 de IO
.
Bravo Procurorilor este un prim pas in lupta cu acest criminal doar ca pana la a fi condamnat mai este cale lunga iar legea are la noi in tara multe portite dar sa speram ca se va face dreptate.O rugaminte mare adresata domnuli Sava(SPR Oradea) , va rog faceti ceva cu acea intersectie si cu intersectiile de genu
Postat 15 Iunie 2011, 16:20 de alex
muki
muki, de ce naiba l-ai lasat liber in primul rand? si pe cand se autosesizeaza politia la amenintarile martorilor de catre pritenii acestui individ?
Postat 15 Iunie 2011, 16:20 de laura
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON