URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
17 Noiembrie 2011, 23:30

În drum spre Oradea, Verestoy s-a izbit cu maşina de un TIR

0 clipuri
0 audio
0 fisiere
Senatorul UDMR Attila Verestoy a fost rănit, joi seară, după ce a fost implicat într-un accident rutier.

Senatorul a fost internat la Unitatea de Primire a Urgenţelor Cluj, iar, potrivit unor surse medicale, starea sa este stabilă. El a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, fără pierderea cunoştinţei, şi un traumatism toracic.

Accidentul s-a produs în localitatea clujeană Izvorul Crişului. Din primele informaţii de la faţa locului, se pare că senatorul se angajase într-o depăşire cu maşina pe care o conducea, fiind lovit de un TIR care circula pe sensul opus.

"Şoferul unui autoturism care circula de la Cluj-Napoca spre Oradea a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un autotren care circula din direcţia opusă. Accidentul s-a soldat cu rănirea şoferului din autoturism, care a fost transportat la UPU Cluj pentru îngrijiri medicale", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Alma Bruja-Brehariu.

Senatorul UDMR va fi internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde a fost transportat cu un avion medical. Purtătorul de cuvânt al acestei unităţi sanitare, Bogdan Opriţa, a spus că Verestoy Attila are o fractură la gambă, o fractură la o mână şi o fractură de claviculă.

El a precizat că s-a luat decizia de a-l transporta la Bucureşti la cererea acestuia, mai ales că la Cluj se afla un avion cu echipaj SMURD la bord, care a preluat şi un copil cu arsuri, ce a fost transportat la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
7 Comentarii
Fatalitate
Ghinion de precizat ati mai avut o izbitura cu o caruta ii alta tura...
Postat 19 Noiembrie 2011, 17:53 de turbanu
tu`l in barba
De-ajungea printre cei drepti...nenorocitu dracu.A luat un avion ce nu`i era destinat lui,ci unui bebelus cu arsuri.Si a lasat bebelusul sa stea in ambulanta 2 ore,f*te-ar pe masa de ****
Postat 19 Noiembrie 2011, 10:22 de mama dracu
Sanatate
Sanatatea este mai buna decat toate, bine ca altcineva no patit ceva ca bai mare mai era da luati un sofer somer care sa va conduca masina pe drumurile toate fara a mai risca sa pierdeti sanatate...
Postat 19 Noiembrie 2011, 01:13 de turbanu
Padurarul
Vai da nu bate Doamne/Doamne cu bata, ti-o da sa umbli cu ea... Ii uram domnului Erdei Rablò sa aiba nevoie de-o carja, chiar de doua, dar sa nu se gaseasca lemn pt ele. In rest numai bine si insanatosire grabnica, vb cu lucifer sa faca focul sub cazan ca poate avem noroc sa papam supa de ungur... ha-ha-ha, ha-ha-ha-ha!!!
Postat 19 Noiembrie 2011, 00:24 de Brad Pinn
dupa un hot o stat avionu cu un copil in coma !!
DA O STAT AVIONU DUPA TALHARU DE CODRII !!! aSTA O FURAT TOT LEMNU DIN HARGHITA SI LO VANDUT IN UNGARIA !!! o STAT AVIONU DUPA EL 2 ORE CU UN COPIL IN COMA !!! CA DOAR NU ERA COPILU LUI !! DUPA EL SENATORU HOTILOR O STAT!!
Postat 18 Noiembrie 2011, 18:01 de scortosul
amin, cat mai multi Doamne!
BOC si UDREA sa se lovesca si totii nebunii pusi in functie din BIHOR, ajuta ne Doamne! lasa ne sa traim dar nu cu nebuni care te sfideaza!
Postat 18 Noiembrie 2011, 08:06 de ANKA
Pacat...
...daca-l lua draqu...Aia era stire !
Postat 18 Noiembrie 2011, 06:27 de .
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON