URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
12 Iulie 2012, 00:06

Furie între fanii Sepultura: Festivalul Rock Evolution a fost anulat!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Fanii heavy-metal au luat "ţeapă"! Festivalul Rock Evolution, care se anunţa a fi cel mai mare de acest gen organizat vreodată în Oradea, a fost anulat cu două zile înainte de start.

Mai exact, miercuri, în jurul orei 22.30, organizatorii de la firma NZS Production au anunţat oficial că evenimentul a fost anulat, după ce cu câteva ore înainte începuseră să circule zvonuri în acest sens pe site-urile de specialitate.

Atât pe pagina de Facebook a Rock Evolution cât şi pe pagina creată ca "eveniment", firma NZS Production a publicat un comunicat oficial în care se scuză spunând că motivele anulării evenimentului ar fi "alimentarea cu curent a locaţiei şi neînţelegerile între cei care trebuiau să furnizeze curentul destinat festivalului".

Organizatorii nu specifică, însă, care au fost problemele concrete legate de furnizarea energiei electrice şi nici nu explică ciudăţenia că detaliul alimentării cu curent a locaţiei - poate cel mai important din punct de vedere organizatoric - a fost lăsat pentru ultimul moment.

"Nu am reuşit să găsim sub nicio formă altă alternativă, drept urmare cu foarte multe regrete şi dezamăgiri ţinem să anunţăm că festivalul se anulează! Trupele anunţate pentru acest festival vor fi contactate pentru a nu face deplasarea şi rezilierea contractelor, iar cei care au achiziţionat deja bilete îşi vor putea recupera banii de la Eventim. Ne cerem scuze tuturor pentru acest eşec neaşteptat venit pe neprevăzute!", este singurul lucru pe care îl scriu organizatorii în comunicat.

Anunţul firmei NZS Production a stârnit furia fanilor orădeni, dar şi a celor din alte colţuri ale ţării, care şi-au cumpărat bilete şi aşteptau să-şi vadă trupele preferate live, la Oradea. Anunţul făcut de organizatori a primit sute de comentarii şi injurii, compania fiind acuzată că a premeditat ţeapa, "concertul Sepultura" fiind o păcăleală de la început.

De asemenea, fanii amintesc un episod de la sfârşitul anului 2011, când aceeaşi firmă anunţase concertul trupei Lordi la Oradea, de asemenea, anulat.

Miercuri, după ora prânzului, contactat telefonic de BIHOREANUL, Pall Deutch, unul dintre organizatori, spunea că pregătirile sunt în desfăşurare şi că festivalul va avea loc.

La Rock Evolution Oradea urmau să cânte, potrivit afişului, printre altele, formaţiile Biohazard, Three Days Grace, dar şi celebra trupă braziliană de death şi trash metal Sepultura. Festivalul ar fi urmat să aibă loc pe un teren de lângă centura oraşului aparţinând Tony Shopping Center.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
fugi si te-ascunde
Zmarando, fugi in padure !
Postat 13 Iulie 2012, 08:40 de Bill Gatej
tzeapa anticipabila
Eu bag mana-n foc ca semnatara articolului a stiut de la inceput ca e tzeapa, dar a fost cointeresata material de acest individ sa faca reclama. Ramane doar sa ne spuna cata spaga si-a luat... Caci cei care-au platit biletele nu-si mai vad banii in veci inapoi, aia-i sigur ! Asta a fost si scopul, strangerea unei sume mari, fara efort.
Postat 12 Iulie 2012, 20:47 de Tache de catifea
frajerilor, v-am spus io
ce v-am zis eu baaaai, frajerilor !? pai bai slaninoaso care scrii tu articole despre escrocul ala care isi mai da si nume fals, tu te-ai dus vreodata acolo sa vez ce balarii sunt ? daca scrii asa un articol, te documentezi din trei surse, cum ar fi trebuit sa inveti tu la scoala pe unde nu prea te-ai dus. uitati mai jos articolul postat de mine, sa vedeti cata dreptate am avut: v-ati prostit ? [30.06.2012, 23:59] ba v-ati prostit toti de cap in frunte cu slaninoasa de semnatara a "articolului" ? cine aduce Sepultura la Oradea, asta de care n-a auzit nimeni ? cum pusca mea se tine intre 13-15 iulie si locul e inca plin de balarii ? in 2 sapt. amenajeaza cineva "zone pt. spectatori, parc de distratii pt. copii, restaurant etc." ? cre ca v-a batut soarele pre tare in cap de credeti asemenea baliverne :))))))))) iar tu, smarango, nu mai promova asemenea aberatii, ca te faci de ras si mai tare decat esti :P postat de: Luminita
Postat 12 Iulie 2012, 20:36 de Luminita
e foarte bine
sa vina la pastele cailor ! aaaahahahaha................. !
Postat 12 Iulie 2012, 18:03 de oradean
e foarte bine
nu e nici o suparare ! aaaahahahaha................. !
Postat 12 Iulie 2012, 18:01 de oradean
Concertul Sepultura se muta langa Oradea
CENZURAT
Postat 12 Iulie 2012, 13:57 de Pam pam
Base!
Sper ca Basescu e multumit acum! :)))))))
Postat 12 Iulie 2012, 09:20 de giff
Nu-i nici un bai
Apoi, unii se supara, dar cred ca mai multi se bucura. Evenimente de-astea nu ne lipsesc ... Sanatate si la munca, nu la baute.
Postat 12 Iulie 2012, 01:13 de Jon
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON