URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
07 Iunie 2012, 08:11

După 5 ani de relaţie, Smiley şi Laura Cosoi s-au despărţit

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Laura Cosoi şi Smiley au decis să se despartă, după o relaţie care a durat peste cinci ani, dar faptul că nu mai formează un cuplu nu îi va împiedica să aibă proiecte profesionale comune.

"După o relaţie care a durat mai bine de cinci ani, Laura Cosoi şi Smiley au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au ajuns de comun acord la această decizie, fiind convinşi că aceasta este cea mai bună variantă pentru amândoi", se arată într-un comunicat citat de Mediafax.

Cu toate acestea, o colaborare este pe lista proiectelor lor profesionale de viitor.

Relaţia dintre cei doi a început acum cinci ani, pe platourile de filmare ale serialului difuzat de Pro TV, "Cu un pas înainte". După ce au flirtat o perioadă, cei doi şi-au dat seama că se potrivesc şi au renunţat la partenerii lor de atunci. Laura l-a părăsit pe Matei Strata, fiul unui milionar din Iaşi pe care, mai apoi, l-a caracterizat destul de dur: "Mă plictisea, nu ştia să glumească, în timp ce Smiley mă face să râd şi ştie să mă facă fericită", iar Smiley la Sânziana, pe atunci o studentă venită din Republica Moldova.

În ultimii ani, relaţia celor doi evoluase foarte mult, ei locuind împreună de ceva vreme. Cu trei ani în urmă, Laura şi Smiley şi-au cumpărat un teren şi, de atunci, încetul cu încetul, şi-au ridicat propriul cămin. Imobilul are 360 de metri pătraţi construiţi, etaj şi mansardă. Şi, cel mai important lucru, sunt aproape de prieteni: aici mai deţin case Andreea Bănică şi soţul ei, Lucian, Marius Moga, Cătălin Măruţă şi Andra, dar şi Inna şi iubitul ei. De altfel, zona e una foarte bine păzită, fiind printre cele mai sigure din Ilfov. Dacă mâine vila lui Smiley şi a Laurei Cosoi ar fi scoasă la vânzare, preţul de pornire ar fi situat la circa 300.000 de euro.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON