URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
13 Octombrie 2010, 08:26

Grecu şi Neguş scot sabia

Grecu şi Neguş scot sabia VICTIME ŞI NU PREA. Scandalurile interlopilor s-au mutat din beznă şi de la periferie în centrul Oradiei şi la lumina zilei. Constantin Mărie (stânga) a constatat-o pe propria piele după ce Romi Neguş (mijloc) şi amicul său Mihai Gabor (dreapta) l-au atacat în plină zi, în faţa Bisericii cu Lună. "Răspundem la fel!", a promis Mărie, semn că, în timp ce Poliţia doarme în bocanci, luptele de stradă vor continua
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Un scandal de proporţii s-a petrecut, recent, în plin centrul oraşului. Un bărbat şi soţia lui au fost fugăriţi cu săbiile, iar un altul a fost blocat şi atacat în propria maşină. Totul la lumina zilei, sub privirile terifiante ale unui grup care participa la o cununie la Biserica cu Lună.

Bătăuşii sunt dintre "greii" oraşului: patronul din umbră al firmei de pază Super Security, Mihai Gabor, zis Grecu, şi interlopul Romeo Markovici, zis Neguş. Victimele, aşijderea: luptătorul K1 Alexandru Lungu şi Constantin Mărie, unul din cei mai cunoscuţi recuperatori din oraş. BIHOREANUL a aflat şi motivul incidentului: Grecu şi Neguş voiau să răzbune bătaia trasă de trupa lui Mărie unui tânăr de la Super Security, Petru Maliţa, suspectat că a furat un Merţan de la Cornel Hoble, patronul clubului Heat.

Bătaia de la ora 5

05 Marie.jpgScandalul a izbucnit sâmbătă, 25 septembrie, în jurul orei 17, când Costi Mărie (foto) se întorcea cu soţia de la cumpărături. Cei doi locuiesc pe strada Iuliu Maniu şi, pentru că nu puteau intra cu maşina pe artera închisă pentru lucrări, au oprit în intersecţia cu Piaţa Unirii, ca să golească portbagajul.

"Soţia a plecat după sacoşe, moment în care a apărut maşina lui Romi Neguş. Au coborât Grecu, Neguş şi încă trei inşi. Neguş era cu sabia în mână şi a început să mă ameninţe că mă aranjează. Ghinionul a făcut să iasă şi soţia din casă, şi a început să fluture sabia şi către ea, strigând că ne omoară. Păreau drogaţi, nu se putea discuta cu ei, şi am fugit, de teamă să nu ne taie", povesteşte Mărie.

05 Grecu.jpgScandalul s-ar fi terminat poate aici, dacă între timp nu apărea în zonă şi Alexandru Lungu. Sportivul venise pentru o discuţie cu Costi, dar n-a apucat să coboare din maşină căci Grecu (foto) s-a năpustit asupra lui, încercând să-l lovească. Totul s-a petrecut fulgerător fiindcă, în urma unui apel primit la 112, la faţa locului au descins patru maşini de Poliţie.

Pe atacatori, ia-i însă de unde nu-s! Auzind sirenele, Grecu, Romi şi ceilalţi trei gealaţi s-au aruncat în maşină şi duşi au fost.

Răpit din parcare

De la ce a pornit scandalul? Iniţial, Mărie a lăsat să se înţeleagă că singura lui vină e prietenia cu Sandu Lungu. "S-au legat de mine probabil pentru că-s prieten cu Sandu, iar între firma lui Grecu şi Liberty sunt probleme mai vechi", declara durul.

BIHOREANUL a aflat însă că bătaia a avut un cu totul alt motiv decât vechea rivalitate, iar Lungu a fost victimă colaterală. Grecu şi Romi veniseră de fapt cu gânduri de răzbunare pentru că, pe 22 septembrie, un om de-al lui Grecu, Petru Maliţa, suspectat că ar fi fost implicat în furtul unui Mercedes de la patronul clubului Heat, Cornel Hoble, a primit o bătaie soră cu moartea de la cinci recuperatori. Iar printre bătăuşi, susţinea victima, s-ar fi aflat şi Mărie.

Maliţa fusese momit în parcarea Era Shopping Park. "Au venit mai mulţi, cu un Audi A6, şi am luat-o la fugă. Unul, Adi Preda, a ieşit cu pistolul şi a început să strige să mă opresc, că mă împuşcă, fiindcă e de la Poliţie. Am oprit", povesteşte Maliţa. Tânărul a fost urcat apoi în Audi şi dus până în satul Livada unde a fost luat la "tocat". "M-au legat de picioare şi m-au bătut cu pumnii şi cu o bâtă de baseball, ca să le spun unde-i maşina furată de la Hoble. A venit şi Hoble acolo, la ordinele lui m-au bătut!", acuză Maliţa, care a depus plângere împotriva atacatorilor.

Atât doar că, invitat la Poliţie pentru o recunoaştere din grup, tânărul a dat-o cotită. "N-am luat destul bătaie? Cum să mai fi zis ceva? Dar i-au văzut alţii care erau în parcare, care au fost citaţi ca martori, iar ăia i-au identificat pe toţi. Şi pe Mărie, şi pe Preda şi pe un al treilea, Petru Puşcaş", zice Maliţa.

"Fură la comandă"

05 Cornel Hoble.jpgDeşi recunoaşte că ştie despre incident, Cornel Hoble (foto) susţine că recuperatorii au acţionat din proprie iniţiativă, nicidecum la comanda sa. Potrivit lui, Maliţa ar face parte dintr-o grupare axată pe furturi la comandă de la firmele rent-a-car şi că membrii găştii - coincidenţă sau nu - sunt cu toţii din Sântandrei, fief-ul lui Grecu. "Nu ştiu ce fac cu maşinile. Le folosesc la furturi, le vând, treaba lor... Eu îmi vreau Mercedesul înapoi", spune Hoble.

În cazul său, adaugă afaceristul, gruparea s-a folosit de o femeie, Florica Nicoruţ, şi de băiatul ei, Marius, lăsaţi pe drumuri de cămătari. Aceştia ar fi fost trimişi să împrumute un Mercedes E Classe, trecut apoi prin mai multe mâini, până când a dispărut din ţară. "Maliţa degeaba face pe nevinovatul, că de exemplu un Matiz l-a închiriat pe numele lui şi apoi a fost găsit descompletat în Ungaria. Când l-am întrebat cui a dat maşina mea, a zis că a fost la unul Lucian Silaghi, şi apoi la un anume Ionuţ, un tip mic, gras şi chel", susţine Hoble.

Poliţia vrea să-i împace

La comandă sau nu, cert e că "interogatoriul" aplicat lui Maliţa la mijlocul lunii trecute nu a avut efectul scontat, de vreme ce Merţanul lui Hoble continuă să fie de negăsit. În schimb, incidentul a reaprins vechiul scandal dintre durii din jurul celor două firme de pază din oraş. Tensiunea pluteşte în aer. După incidentul din centru, membrii celor două grupări ies doar în grupuri, temându-se să n-o ia pe coajă, iar agenţii de pază se provoacă reciproc prin localuri.

Niciuna din grupări n-a mai ridicat, însă, săbiile. Chiar dacă, o spune răspicat Mărie, mult nu lipseşte. "Căcatu' ăla de Grecu a trimis tot felul de inşi să ne împăcăm. Ne-au chemat şi la Poliţie, că, în loc să facă anchetă, poliţaii umblă să ne împace. Dar eu nu mă împac! N-am făcut rău familiei nimănui şi nu permit nimănui să-mi ameninţe cu sabia nevasta, doar pentru că e ameţit de la trasul pe nas. Iar dacă Poliţia nu-i poate controla, o s-o facem noi. O să-i ducem în genunchi în faţa Primăriei, să-i vadă lumea cine sunt ăia care scot săbiile în centru!", promite Mărie.

Cât despre bătaia de la Livada trasă omului lui Grecu, bărbatul pretinde că nu are nicio implicare. "Am fost la recunoaşterea din grup şi victima nu m-a arătat. O fi fost unul care seamănă cu mine. Ori e o provocare şi asta, o făcătură...", susţine Mărie.

Atac la benzinărie

05 Adrian Bucur.jpgChestionaţi despre aceste ultime incidente, pe care nici măcar nu le-au dat publicităţii, şi despre motivele pentru care nu au luat măsuri împotriva bătăuşilor ieşiţi cu săbii în plin centrul oraşului, reprezentanţii Poliţiei vin cu răspunsuri bizare. "Sunt incidente minore, fără urmări. Doar se ating între ei, apoi se împacă, vin şi îşi retrag plângerea. Noi ne facem treaba, facem cercetări", susţine şeful Poliţiei Bihor, comisarul şef Adrian Bucur (foto).

Lucrurile nu stau, însă, chiar aşa. De fapt, autorităţile minimalizează pericolul reprezentat de aceste bande. Acum doi ani, de pildă, o duzină de bătăuşi ai lui Neguş jr, înarmaţi cu răngi, topoare şi cuţite, l-au atacat pe acelaşi Mărie în benzinăria Lukoil din Nufărul, unde se afla împreună cu Gabriel Tămăşdan, un alt interlop, şi cu nepotul acestuia, Bogdan Popa. Ei bine, dosarul în care atacatorii au fost puşi sub urmărire pentru tentativă de omor nu a ajuns în instanţă nici până azi! "A durat atât fiindcă a fost o anchetă complexă, dar se află spre finalizare. Din câte ştiu, se întocmeşte rechizitoriul", susţine şeful Parchetului Bihor, Viorel Gavra.

Mărie zice însă altceva. "Mi s-a spus că niciuna din camerele de supraveghere din benzinărie nu ar fi surprins atacul şi că, de aceea, nu au probe ca să-i trimită în judecată. O aberaţie!", pretinde bărbatul, care sugerează că clanul ţiganilor ar avea "pile" între oamenii legii. "Altfel nu-mi explic de ce bătăuşii sunt bine mersi. Eu nu mi-am retras plângerea, şi nu o retrag nici acum", adaugă el.

Baiul e la... camere

Întâmplător sau nu, şi acum cercetările merg la fel de greu. După conflictul din Piaţa Unirii, în afară de reclamaţia depusă de Mărie, întărită de declaraţia lui Lungu, zecile de persoane care se aflau în zonă au refuzat să dea declaraţii. "Chiar şi fetele de la ABC-ul din apropiere, deşi au urmărit scena, au refuzat să vorbească. Se tem", spune un poliţist.

În mod normal, protagoniştii incidentului puteau fi sancţionaţi dacă, de exemplu, cele două camere care supraveghează Piaţa Unirii ar fi funcţionat în sâmbăta cu pricina. Numai că ambele ar fi fost defecte, pretind poliţiştii. N-au surprins decât parţial scena, iar în imagini nu se vede taman partea în care bătăuşii îşi fugăresc victimele cu sabia. S-au stricat - culmea! - chiar în ziua respectivă, iar poliţiştii care monitorizează imaginile la dispecerat nu şi-au dat seama, susţine şeful Poliţiei. Evident, nimeni nu a fost sancţionat...

BIHOREANUL a solicitat imaginile respective, fie ele şi nerelevante, pentru a cântări dacă, într-adevăr, incidentul cu săbiile a fost unul "minor", aşa cum pretinde Poliţia. Cu toate că în numeroase alte cazuri Poliţia a făcut publice asemenea înregistrări din proprie iniţiativă, acum comisarul şef Bucur a refuzat însă categoric, pe motiv că "sunt probe la dosar, iar publicarea lor ar dăuna anchetei şi ar putea să inducă o senzaţie de teamă în rândul opiniei publice", de parcă nu s-ar fi acumulat destulă teamă până acum.

Şi oare cum se înlătură cu adevărat această teamă? Ascunzând problemele sub preş, ca şi cum nu s-ar fi petrecut, sau atacându-le frontal, pentru a nu le lăsa să crească?


05 negus_1.jpgTĂCERE
"Te pup!"

BIHOREANUL a încercat să-i contacteze pe Mihai Gabor, alias Grecu, şi pe Romeo Marcovici, alias Neguş jr, dar cei doi protagonişti ai scandalului s-au ferit de declaraţii.

Romi Neguş (foto) a promis că va veni personal "la un interviu" cu altă ocazie, după care a transmis reporterului un sms: "Nu ştiu de ce scandal vrei să vorbeşti cu mine, eu nu am făcut niciun scandal. Dacă vrei să ne cunoaştem mai bine, să ieşim să mâncăm ceva împreună sau unde vrei tu... Te pup". Mihai Gabor, în schimb, s-a ascuns după naşul şi asociatul său, Aurel Gavriş, care a vorbit în numele lui, spunând că: "Grecu nu a provocat niciun scandal. Este o bârfă a unora care vor să ne denigreze".

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
46 Comentarii
desteapte-te romane
pisatii astia tigani si restul in afara de sandu lungu nu o sa cada pana nu o sa cada politia oradeana care este pe o mana cu ei....dar mai are putin si politia...deja se stiu prea multe si mai are putin....eu astept de ani de zile momentul asta...cea mai mare mafie este politia si abia dupa aceea cand va veni persoana potrivita in politie se va ocupa in 5 minute de toata mizeria tiganeasca :))
Postat 09 Decembrie 2011, 01:32 de andrei muresean
parjoalelor
Bhai parjolitilor , Grecu , Negus , sandu , macar ei sunt cineva , reprezinta ceva nu sageata aia de costi , cel mai mare sifon de la politie
Postat 22 Iulie 2011, 13:58 de Janos
Cacatzilor
Sa-mi proptesc * si-n Marisca asta de costi si-n tomberonu ala de lungu marii smecherii is ei ca vin si cauta prin rogerius copii de 50 de kg futuva-n gura da nu va ganditzi ca aia cresc ma si o sa va bage in scaune cu rotile mancav-ar canceru de obositzi !
Postat 27 Aprilie 2011, 12:42 de Muie Lungu
CINE-I LA PUTERE
CINE-i la putere in oras?-DROGAT lui NEGUS -DROGATI LUI GRECU - DROGATI LUI GAVRIS SAU DROGATI LUI RADEANU SI MERTE ????
Postat 22 Octombrie 2010, 10:46 de CINE
abc
Ma Bucur foarte mult ca a luato in * lungu ati uitat mai demult cand liberty era la putere cum teroriza aproape pe toata lumea in oras si cate procese au pentru vatamare iar Marie la fel si * de Lungu sunt sifoane cum au o vreo problema care nu o pot rezolva merg la garda abia astept sa ne pisam incaodata pe liberty iar * de lungu si marie alta * care daca nu are cutit la el nu se descurca baieti astia 2 tot pe acasa stau mai mult iar de interventie sa numai vorbim sunt de tot rasu muritori de foame 7 milioane paznici. Or sa mai ea omoru toti bulangii astia de la liberty inpreuna cu prieteni lor.
Postat 20 Octombrie 2010, 06:42 de abc
sa mai vedem
as vrea sa il vad eu pe grecu asta fara gasca cat de stapan e pe poarta lui de la casa ca in oras nu da nimeni doi bani pe el.deocamdata costi a facut multe singur si nu numai in gasca .eu sincer nu cred ca are nevoie de sandu ca sa nu se plimbe singur pe strada.eu din cate il stiu si cate am auzit ca subiectul asta se vorbeste peste tot si de catre toata lumea care nici nu ii cunoaste peronal dar costi e o persoana foarte razbunatoare si mai mult ca sigur le va face ceva la baietii astia .cat despre sandu lumea zice ca e fricos tare si ca nu vorbeste de nici o razbunare.asa ca mai lasati cu grecu si cu alti ca vreau sa il vad fara gasca
Postat 17 Octombrie 2010, 17:26 de voichita
a nu se uita
da acu zece ani cand grecu statea la autobus langa livella si Sandu umbla cu mercedes s classe cum era?grecu umbla 7 zile din 7 cu un trening si cu o punga alba in mina asa ca MUCLES
Postat 15 Octombrie 2010, 20:03 de xxl
ce aveti cu grecu?
Ce aveti ma cu grecu ,il invidiati ca are de toate si nu e sageata nimanui , costi sa lipit de sumo asta de lungu ca sa nul nimiceasca astia ,iar astia de la liberty sa nu se creada ei jupani ,daca au un scadal direct la politie suna macar taceti , si nu radeti de grecu cand era el sefu la miraj si sub pasaj unde era costi??
Postat 15 Octombrie 2010, 17:15 de ras
verificati permisele
verificati permisele de conducere la cioroi astia sa vedeti daca au permise romanesti ca toata lumea vorbeste in oras ca au permise facute in ungaria apoi ei nu stiu sa scrie si sa citeasca.vai siamar de orasul asta si de politia asta de cacat .
Postat 15 Octombrie 2010, 10:46 de darius
.......
grecu vrea sa deie o *!!!!se ofera cineva?hahhahah
Postat 15 Octombrie 2010, 10:00 de ......
asa e
asa e,acum cativa ani erau amandoi(si grecu si tiganu ala)cu mucii la nas si acum se cred interlopi:)))traiasca praduiala:))
Postat 15 Octombrie 2010, 06:50 de ai dreptate
daca ati stii voi...
au invadat taranii si ciorile praduitoare oradea
Postat 15 Octombrie 2010, 06:46 de ANTI-TARANI SI CIORI
daca ati stii voi...
daca ati stii voi cum umbla garda pe la negus pe acasa v-ati cruci..zici ca era in vizita la o ruda apropiata...uitati ca a zbierat masa in instanta si a dat in primire toate spagile pe care le-a dat militiei si judecatorilor?!si culmea ca nimeni nu sa sesizat sa faca o verificare...asta e smecherie de oradea...poti fii taran ca te faci pazinic la o firma deasta si esti mare scula cica ca sant "gaste"care sa sara la cap cu,cascavalul sau prostesti pe una si o duci sa dea cu curu pt tine si apoi te umflii in pene ce mare scula esti tu..o sa beleasca astia pu...la intr-o zi cand adevaratii jupani ai orasului o sa vrea sa faca curatenie
Postat 15 Octombrie 2010, 06:45 de ANTI-TARANI SI CIORI
bravo
Bravo Claudia ai perfecta dreptate,as mai adauga faptul ca in toata tara au fost anhilate retelele de proxeneti si traficanti de carne vie numa in Oradea tiganii in frunte cu Kale sunt lasati in pace(platesc pretul corect)
Postat 14 Octombrie 2010, 22:10 de unu
permis auto
domnilor politisti e adevarat ca gunoaiele circula cu masina fara permis auto?
Postat 14 Octombrie 2010, 21:12 de salarii marite ?
DE CE ?
de ce sunt interlopii liberi ? de ce tokes face ce vrea ? DE CE ?
Postat 14 Octombrie 2010, 20:59 de Justice
?????/
ce tot aveti mai cu MARIE ?ba vreti sa il inpuscati ba vreti sa il bagati la puscarie ,eu il stiu bine de tot pe baiat si e foarte respectuos macar daca ar fi toti smecherii ca el dar voi il comparati cu taranu ala de grecu care nu stie nici vorbi sau ce sa mai vorbim de comportament in societate sau cu mizerabilu ala de romi negus care isi da logodnica la produs si fata aia mai crede ca asta o iubeste .nu stiu care fata din lumea asta care nu e proasta nusi da seama ca este folosita ca un animal sa faca bani pentru un om fara caracter adica un proxenet .pe oameni ca el iasi spanzura pentru ca traiesc dupa prostia unor fete naive care nu au creier .
Postat 14 Octombrie 2010, 20:32 de CLAUDIA
analfabeti
mai analfabetilor care tineti cu ciorile macar invatativa sa scrieti si nu inghititi literele ca se vede de la o posta ca santeti fara scoala si nu stiti sa va exprimati.pe MARIE SA IL PUPATI IN FUND EVENTUAL DACA VA LASA CA NICI ACOLO NU O SA II AJUNGETI COCALARI INPUTITI.
Postat 14 Octombrie 2010, 20:25 de gratian
muisty
ma pizdelor nu tot vb cai pisat romi cu grecu pisat ii costy mari si lungu 2 pizde ca numa cu garda is tari...iar costy e sageata lui si pe care il fute in gura daca nu mai are nevasta lungu si aia lo lasat gras prost
Postat 14 Octombrie 2010, 19:37 de mata
fck
grecu e un pisat,a provocat un scandal si nu-l duce mai departe,asa cum il vedeti voi pe romi negus,batausi si toate cele,el nu incepe nici un scandal fara sa fie provocat,cine il provoaca e politia si cine lucreaza cu politia,marie lungu si firma liberty!asa ca nu mai faceti voi acuzatii,iar fraierilor de la liberty nu mai colaborati voi atat cu militia ci haideti voi pe un camp si sa va vedem acolo daca va tine sa fiti baieti,nu prin cluburi si cafenele sa va vada curvele!
Postat 14 Octombrie 2010, 19:13 de ...
...
Noi vb acuma de incidentu cu rapirea si faza cu costi , sigur la comnada lui hoble lau batut pe malita petru pentru asta trebuie sa ii bage la inchisoare la fel si agresori ,grecule nu te lasa
Postat 14 Octombrie 2010, 15:51 de ras
informatie importanta
Gabor Mihai zis Grecu si-a obtinut permisul de conducere la Viseul de Sus jud.Maramures contra 3000 eur.,se stie dar NIMENI nu demareaza o ancheta,iar Romi Negus NU POSEDA permis si circula zilnic cu audi a6 negru BH 87 CRC sau BMW 650 negru cu geamuri negre(legea interzice),sub ochii blajini ai politistilor.
Postat 14 Octombrie 2010, 14:55 de cetatean model
DENUNTATII LA POLOITE
DACA AVETI TREABA CU EI DENUNTATII LA POLITIE SI ZIARE CA NUI VA ACOPERI POLITIA ASA MULT SI POLITISTILOR LE ESTE CAM SATUL DE DROGATII ASTIA NU VA FIE FRICA DE EI
Postat 14 Octombrie 2010, 13:53 de ADI
RECIDIVISTI
GRECU ARE 1,5 ANI SUSPENDARE DACA IA VREO CONDAMNARE PRIMESTE SI SUSPENDARE CARE O VA FACE ZI LA ZI DUPA CARE PEDEAPSA IAR TIGANUL ARE COADA 1 AN SI UN PIC CRED CA SINT CAM SPERIATI NU VA LASATI DENUNTATII NU VA FIE FRICA DE EI FITI CURAJOSI
Postat 14 Octombrie 2010, 13:50 de IOAN
shootemup
Prea multe "mizerii" in Oradea!
Postat 14 Octombrie 2010, 13:21 de shootemup
NICAIERI
Doar in Oradea sunt smecheri si ii stiu toti de frica pe TIGANI , adica CIORILE ne conduc pe noi , ROMANII . Vai de voi LINGAILOR SI BAGATORILOR DE SEAMA SI VAI DE EA POLITIE .
Postat 13 Octombrie 2010, 23:12 de Creieru
gushteri
Romi`..un pisshat mare de tot!!! Toata viata lui`so`batut si el cu 2 gagici...care ..daca nu era Sany`acolo ..il bateau alea:) o`bagat`hormoni de gorila`n el si ..va zic eu....fularu`de mohair ii material tare pe langa el;) iar voi care comentati...ca grecu`ii mai tare...sau ca romi sau ca mama drecu`..sunteti niste ...rame dupa ploaie...slugi..niste pissshhhati ca ei de altfel:) am citit mai jos ca ...unora le e frica sa mai iasa din casa.... :) dar`cand ies fara nici`un ban`in buzunar ....at nu le e frica?:) lasati filmele de actiune si teatru ....oradea e oras linistit pe langa ce se mai intampla`n tarra:)
Postat 13 Octombrie 2010, 21:01 de dani dvo
atentie
careva pomenea ca in gasca de drogati a lu grecu e si unu pandel mihai un gunoi care face orice infractiune ca sa-si indestuleze protectorii da politia il lasa ptr ca stie sa faca imparteala si sifoneaza bine
Postat 13 Octombrie 2010, 20:02 de dr.justice
vai s-amar
d-apoi voi nu vedeti ca politia parca nu are birou de presa,nu anunta in media centrala nimic ptr ca numa asa pot matrasi dosarele protejatilor lui Andi Feica sefu biroului violente.Alo D.N.A desteptarea.
Postat 13 Octombrie 2010, 19:53 de andreea sime
gavris
bai da nu pot sa cred ca aurel asta gavris se crede si el ceva scula in bascula .cand a participat si el la ceva vreodata?numai da din gura pe la ziare si poarta vorbe de parca el e ceva lider de cacat.mare pretenie are el cu tiganii care lau fugarit la dives .mare smecher mare caracter.
Postat 13 Octombrie 2010, 19:36 de sabrina
bomba
stati linistiti ca li se pregateste lor ceva urat de tot si o sa isi planga unu la altul de mila .
Postat 13 Octombrie 2010, 19:34 de raul
moarte la tigani
nu va este rusine la politia romana ca nu va stiti face datoria si lasati tiganii astia borati sa faca asa ceva chiar nu aveti pic de rusine si comandantu asta corupt care nu are curajul sa faca ordine in oras ca este dator vandut la cioroii astia .vai siamar de oradea.trebuie executati tiganii astia .
Postat 13 Octombrie 2010, 19:32 de sorin
unde erau mascatii
acuma unde erau mascatii si politia, de ce nu au intervenit in forta si sa-i bata. bine ca atunci cand is de batut adolescenti si batrani nevinovati pot intervenii mascatii si inca intr-un mod inuman de brutal, dar aici vad ca nici nu au auzit de acest scandal.
Postat 13 Octombrie 2010, 19:13 de orvat
stire noua
cica pe Grecu asta l-au ales consilier de razboi la sintandrei,concediati-l ca daca mai trage mult pe nas poate se crede pe front
Postat 13 Octombrie 2010, 18:05 de sinmartin
traiasca romanii
da de ce sa il inpuste pe MARIE ca nu va place de el ca nui lingau si ca nu unbla in gasca .ala e baiat de nota zece si destept ca nu da satisfactie la fraeri sa mearga la puscarie.bravo MARIE ai grija de familia ta si de fetele tale ca ele sant cele mai importante pentru tine nu magariile astea ce numai rau tiau adus si prietenia numai cu oameni care sa te bage in toate scandalurile
Postat 13 Octombrie 2010, 17:19 de sebi
niste sobolani
bai oameni voi nu vedeti ca astia is ca sobolanii nus tari numa mai multi si mai se cred baieti.de ce nu se fac ei parte in parte cu maria sau cu sandu?sa va spun de ce ca sant niste cacati la cur care nu vor fi niciodata respectati in orasul asta .
Postat 13 Octombrie 2010, 17:15 de calin
hoble a provocat bataia
Ce figurat e si costi marie , sigur hoble ia pus pe baieti sal bata pe malita ,grecule nu te lasa omoarai ,as vrea sal vad batut pe marie ,ii amentita in declaratie cai va pune in genunchi in fata primarie , inpuscatil pe costi si terminati mai repede
Postat 13 Octombrie 2010, 14:57 de ras
TOTUSI
ERAU CUM ERAU DAR I-AU FUGARIT PE LUNGU SI PE MARIE!!!!!RUSINEEE!!!!HA HA HA
Postat 13 Octombrie 2010, 14:55 de VASILE
sugiuc
romi negus s-a certat putin cu grecu,(prafurile)da cel mai prost a iesit claudiu cicatrice care trada de ambele parti,si caruia romi i-a aplicat corectura,mai precis o bataie buna dupa care l-a pus in genunchi si i-a dat sa suga asa putin ptr injosire
Postat 13 Octombrie 2010, 14:52 de altu
hahaha
se zice ca briciu ala-i asa de slab ca era mai grea sabia decit el da omu-i sandilau tare si era si prafuit
Postat 13 Octombrie 2010, 14:41 de unu
asa se vrea
cei cinci autori ai atacului asupra lui Costi Marie si a lui Sandu Lungu sint;Mihai Gabor,Mihai Pandel,Romi Markovics,Claudiu Otvos zis cicatrice si o sluga cu porecla Briciu,usor de identificat numa ca sefu de la violente ingineru Sime fost Feica are motivele lui sa-i acopere pe cei cinci
Postat 13 Octombrie 2010, 14:35 de camera video
oradea
pana acuma cea mai tare coalitie care a existat in oradea este cea de acuma adica TIGANI[droguri si curve]+GRECU si GAVRIS [firma de paza si muschi]+POLITIA = HAOS TOTAL IN ORAS!!!!!!!!!!
Postat 13 Octombrie 2010, 14:32 de anonim
Mi-e frica
Mi-e frica sa ies pe strada . Politia nu exista .
Postat 13 Octombrie 2010, 14:19 de Ianos
tara lui peste
politia e la fel cum e comandantul lor iar toti stiu ca bucur nu e politst,adevaratii politisti din bihor nu sint promovati
Postat 13 Octombrie 2010, 11:09 de misu
haha
chiar si noua ne este teama sa comentam subiectul,e lesne de inteles terroarea instalata in oras,nu avem politie.
Postat 13 Octombrie 2010, 09:59 de eucineva
romania :))
Fraza asta zice tot : Unul, Adi Preda, a ieşit cu pistolul şi a început să strige să mă opresc, că mă împuşcă, fiindcă e de la Poliţie. Am oprit", povesteşte Maliţa.
Postat 13 Octombrie 2010, 08:49 de Unu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON