URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 01 IUNIE 2016
Ediția tipărită
Părerea noastră
Folclor de Bihor
Dar, de fapt, cine nu şi-a dorit unirea? Udemeriştii au fost primii duşmani, pentru că unii din şefii lor nu judecă ce se întâmplă în Oradea decât în cheie etnică. La ei nu mai există conceptul de orădeni, ci acela de unguri orădeni şi români orădeni. Pesediştii de rând nu au nimic cu referendumul. În schimb, conducerea PSD Bihor, care este în siajul UDMR, a jucat cum i-a dictat partidul etnic...
Zic şi eu
La Universitate, porcii mănâncă nestemate. La o săptămână după ce filozoful Mihai Maci, lăsat de conducerea Sorbonicii să îmbătrânească pe un mărunt post de lector, îşi lansa concluziv, dar şi premonitoriu, tocmai la Cluj, volumul "Anatomia unei imposturi. O şcoală incapabilă să înveţe", la Medicina de pe Peţa, păstorită de "doctorul nedoctor" Florian Bodog s-a derulat încă o conspiraţie, a câta, a imposturii.
Cum a fost?
Simpaticul nostru oraş s-a şocat rău săptămâna trecută când un orădean cu o oarecare notorietate în rândul tinerilor a inaugurat o expoziţie personală în care se înfăţişează în fotografii imense masturbându-se, urinând şi pozând în travesti. Şi mai şocant este că toate acestea le-a făcut ca atac la adresa unui politician local.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Care este favoritul dvs. pentru postul de primar al municipiului Oradea?De stiut
Bihoreanul la medic
Boala Lyme este o infecţie bacteriană determinată de o spirochetă (Borellia burgdorferi). Aria de răspândire este mondială. Boala este transmisă la om prin înţepătura de căpuşă, în intervalul martie septembrie.
Avocatul Bihoreanului
În ceea ce priveşte controlul judiciar acesta este reglementat mai detaliat în urma deciziei Curţii Constituţionale prin care s-a stabilit că acesta nu poate fi instituit pe termen nederminat.
Contact

Publicaţie şi portal realizate de BIHOR MEDIA
Str. Calea Aradului Nr. 4, Bloc 3, Oradea
Tel: 0359-46.26.02, 0359-46.26.03 Fax: 0259-41.41.23
Email: [email protected]

* Campuri necesare
FOTO BIHOREANUL
TIMP LIBER
CURS VALUTAR
  • 1 USD = 4.0491 RON
  • 1 EUR = 4.5115 RON
  • 1 HUF = 0.0144 RON