URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 27 MAI 2018

Ediția tipărită

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Orice şofer care se respectă are nu un baston de mareşal în raniţă, ci o bâtă de baseball în portbagaj. Asta pentru a rezolva problemele apărute în trafic, dar mai ales în parcări. Oradea are peste 100.000 de maşini şi cam 20.000 de locuri de parcare de domiciliu. Mă şi mir că încă nu am văzut prin parcări maşini supraetajate, ca autobuzele din Londra.
Zic şi eu
Adrian Cris
Un abuz comis la o competiţie recent găzduită de Arena Antonio Alexe din Oradea şi neştiut public până acum arată că înaintăm pas cu pas spre un regim poliţienesc în care legea nu contează decât în măsura în care e interpretată samavolnic, pentru a da o aparenţă de temeinicie comportamentelor şi deciziilor discreţionare. La începutul lunii, un orădean a fost împiedicat să intre la o partidă de baschet de către nişte jandarmi. 
Cum a fost?
Lucian Cremeneanu
Street Food Fest este scump pentru că aduce în stradă preţurile din restaurante. Pereţii localurilor nu mai există, nasul nu mai este protejat de mirosurile îmbietoare, iar ochiul nu mai e protejat de preţurile din meniu. Astfel, impactul poate fi brutal. Mâncare de stradă la preţ de restaurant? Hm...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cine credeţi că are dreptate în problema sporurilor salariale ale lucrătorilor de la UPU – SMURD Bihor?

De stiut

Avocatul Bihoreanului
Mircea Ursuta
În primul rând, cei care achiziţionează un autoturism trebuie să ştie că au obligaţia să efectueze toate formalităţile de înmatriculare în termen de maxim 90 de zile de la data încheierii contractului de vânzare cumpărare. Sancţiunea pentru nerespectarea acestei obligaţii este suspendarea înmatriculării acelui autovehicul, definită de lege ca fiind operaţiunea administrativă ce constă în interzicerea temporară a dreptului de a pune în circulaţie şi a utiliza un vehicul pe drumul public.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Ulcerul gastric apare de obicei cu 10 ani mai târziu decât cel duodenal, frecvenţa maximă fiind în jurul vârstei de 60 de ani. Boala apare mai des la bărbaţi, iar numărul cazurilor este în uşoară creştere faţă de cele de ulcer duodenal care sunt în scădere.
Psihologul Bihoreanului
Razvan Coloja
Ne naştem, suntem crescuţi de părinţi, ne maturizăm, avem la rândul nostru propriii copii pe care îi creştem, îmbătrânim. Fiecare generaţie trece prin acelaşi ciclu, dar o face în perioade diferite de timp, pe măsură ce în urma noastră rămâne istoria. Aşa se face că aceia care au prins în adolescenţă începuturile comunismului în România au încă memoria vremurilor de dinainte şi au trebuit să se adapteze schimbării.

Bihoreanul tipărit

Atracţii de primăvară: Teatrul şi Filarmonica vor găzdui comedii, spectacole neconvenţionale, concerte de tangouri şi muzică de filme
Bihoreanul tipărit
În cea de-a doua parte a stagiunii 2017-2018, Teatrul Regina Maria şi Filarmonica de Stat pregătesc câteva oferte interesante, unele chiar de neratat, pentru amatorii de teatru şi melomanii orădeni. Actorii vor juca un nou spectacol inspirat dintr-o piesă contemporană, precum şi o comedie despre "arta adulterului", în timp ce orchestra Filarmonicii va interpreta lucrări celebre alături de invitaţi de seamă.
03 Februarie 2018, 18:14
Fabrică între livezi: O fabrică de pavaje ridicată în buricul satului Chişirid a revoltat localnicii, care cer să fie demolată
Bihoreanul tipărit
O fabrică de pavaje ridicată în buricul satului Chişirid a revoltat localnicii, care cer să fie demolată. La cererea sătenilor, justiţia a obligat Primăria comunei Nojorid să anuleze autorizaţia de construire şi să amendeze proprietarii halei pe motiv că, deşi aceştia au respectat procedura de avizare, au ridicat-o totuşi ilegal.
02 Februarie 2018, 10:31
Minifotbalul e mare! Un grec stabilit în Oradea a transformat minifotbalul într-un adevărat fenomen (FOTO)
Bihoreanul tipărit
Un sport "tânăr" s-a transformat în fenomen în Bihor, unde numără peste 1.100 de jucători legitimaţi. Amatori pasionaţi de fotbal şi deopotrivă foşti jucători profesionişti, între care şi campioni ai României, se întrec într-unul dintre cele mai populare şi tari campionate sportive din ţară, coordonat de un grec stabilit în Oradea, Spiridon Baltsavias.
'Organe' după organe: Cum l-au lăsat 'oamenii legii' din Bihor fără organe pe un tânăr bătut cu sălbăticie
Bihoreanul tipărit
Fostul şef al Parchetului Bihor, Vasile Popa, şi cel al Serviciului de Medicină Legală, dr. Gabriel Mihalache, riscă închisoare până la 3 ani după o prelevare ilegală de organe. La cererea dr. Carmen Pantiş, coordonatoarea programului de transplant, "presată" de secretarul de stat Raed Arafat şi de Victor Zota, şef în Agenţia Naţională de Transplant, Popa şi Mihalache au aprobat extragerea organelor unui bărbat ucis, care trebuia obligatoriu autopsiat, procedura fiind compromisă de prelevare.
Ungurul antimaghiar: Un etnic maghiar din Bihor face senzaţie pe internet cerând 'Moarte ungurilor!' (VIDEO)
Bihoreanul tipărit
Un etnic maghiar din Valea lui Mihai face senzaţie cerând exterminarea tuturor... ungurilor. Hărţuit de presa maghiară, catalogat de unii şovin, de alţii "român", potopit cu înjurături şi ameninţări cu moartea, Tóth Zoltán, alias Filmkiller Zoli, şi-a şters înregistrarea de pe YouTube şi s-a izolat în casă, familia pretinzând că s-a îmbolnăvit.
Stat pe butuci: Un bihorean nu-şi poate înmatricula o amărâtă de Dacie 1310 cumpărată de la stat deoarece în acte e sechestrată de... DNA
Bihoreanul tipărit
Un bihorean nu-şi poate înmatricula o amărâtă de Dacie 1310 cumpărată vara trecută la o licitaţie publică deoarece în acte încă e sechestrată la cererea... DNA. Deşi a plătit maşina vândută de ANAF pentru recuperarea prejudiciului produs de un funcţionar corupt al Primăriei Beiuş, ba este pus şi să achite impozit pe ea, bărbatul nu o poate folosi fiindcă Finanţele au "uitat" să anunţe Justiţiei ridicarea sechestrului.
30 Ianuarie 2018, 13:19
Mulţi chemaţi, puţini aleşi: Din cele 197 proiecte de finanţare participativă depuse de orădeni, mai puţin de un sfert vor fi votate
Bihoreanul tipărit
Din cele 197 de proiecte de finanţare participativă depuse de orădeni, mai puţin de un sfert vor ajunge să fie supuse votului concitadinilor. Peste 130 de proiecte vor fi eliminate ca neeligibile, orădenii urmând să aleagă între investiţii ce vizează, printre altele, reabilitarea intrărilor în oraş, amenajarea unei piaţete în bulevardul Magheru, iluminarea automată a trecerilor de pietoni şi monitorizarea transportului public prin smartphone.
30 Ianuarie 2018, 11:00
Parcul politrucilor: BIHOREANUL vă arată cum a fost transformat parcul Nicolae Bălcescu în 'jucăria' unei firme de partid (FOTO)
Bihoreanul tipărit
BIHOREANUL vă arată cum a fost transformat parcul Nicolae Bălcescu în "jucăria" unei firme de partid. Masacrul verde din parc a scos la iveală nu doar că Primăria Oradea îşi încalcă cu nonşalanţă propriile reguli atunci când e vorba de spaţii verzi, ci şi că politicienii locali şi funcţionarii habarnişti au transformat bunul oraşului într-o afacere privată de succes, care riscă să continue mult şi bine, căci a fost preluată, pe tăcute, de nimeni altul decât fostul subprefect Traian Abrudan, azi director adjunct la APIA.
Nu rataţi noul BIHOREANUL tipărit!
Bihoreanul tipărit
Luni, 29 ianuarie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, alături de suplimentul "Oradea noastră". Dintre subiectele noii ediţii: BIHOREANUL vă arată cum a fost transformat parcul Nicolae Bălcescu în „jucăria” unei firme de partid. Masacrul verde din parc a scos la iveală nu doar că Primăria Oradea îşi încalcă cu nonşalanţă propriile reguli atunci când e vorba de spaţii verzi, ci şi că politicienii locali şi funcţionarii habarnişti au transformat bunul oraşului într-o afacere privată de succes, care riscă să continue mult şi bine, căci a fost preluată, pe tăcute, de nimeni altul decât fostul subprefect Traian Abrudan, azi director adjunct la APIA.
29 Ianuarie 2018, 00:00
Campioana din Ştei: O tenismenă bihoreancă de 22 de ani îi ţine piept Simonei Halep
Bihoreanul tipărit
O tenismenă bihoreancă de 22 de ani îi ţine piept Simonei Halep, până acum numărul 1 mondial. Antrenată de propriul tată, şteianca Irina Bara are în palmares numeroase trofee la simplu şi la dublu, debutând recent, cu succes, în turneul de Grand Slam Australian Open.
28 Ianuarie 2018, 16:30
Vremea nostalgiei: Orădenii sunt chemaţi să petreacă alături de formaţia 'oldie' Generic şi de 3 Sud Est
Bihoreanul tipărit
Starurile din noul val mai pot să aştepte. În perioada următoare, în Oradea va fi vremea nostalgicilor, întrucât sălile de evenimente din oraş vor găzdui concerte susţinute de vedete "tradiţionale", care-i vor purta pe spectatori înapoi în anii ’80 şi ’90. Unul dintre acestea va fi show-ul pe care Dan Ciotoi, alături de formaţia Generic, îl va susţine la începutul lunii februarie, după mulţi ani, în Oradea. Spectacole vor susţine şi Mani Neumann, fostul violonist al trupei Phoenix, şi băieţii de la 3 Sud Est.
26 Ianuarie 2018, 08:07
Centenar... în aşteptare: Autorităţile se mişcă lent cu pregătirea evenimentelor pentru sărbătorirea a 100 de ani de la Marea Unire
Bihoreanul tipărit
În decembrie se vor împlini 100 de ani de la cel mai important moment din istoria României: Marea Unire a tuturor provinciilor locuite de români într-o singură ţară. Actuala generaţie are datoria morală să marcheze cu fast aniversarea, dar autorităţile se poartă... româneşte: întârzie pregătirile, lăsând parcă totul în voia sorţii. Deşi Guvernul se laudă că a pus la bătaie 150 milioane lei pentru a finanţa proiecte şi activităţi tematice, autorităţile din Bihor se arată dezinteresate. Lista solicitărilor de fonduri din judeţ cuprinde doar 11 poziţii, semn că responsabilii locali nu au realizat importanţa momentului.
25 Ianuarie 2018, 17:59
Castelul lui Rothschild: Castelul din Ciutelec a aparţinut uneia dintre cele mai bogate dinastii europene din ultimele secole (FOTO)
Bihoreanul tipărit
Celebra familie Rothschild, una dintre cele mai bogate dinastii europene ale ultimelor patru secole, a deţinut un castel în Bihor, dar nu l-a revendicat niciodată. Castelul din Ciutelec a aparţinut orădencei Rózsika Wertheimstein, fiica unui ofiţer al armatei austro-ungare, şi soţului acesteia, Charles Rothschild, un celebru bancher londonez, iar ziarele anunţau în vara anului 1937 că urma să-i aibă musafiri pe fostul rege al Marii Britanii, Eduard al VIII-lea Duce de Windsor, şi pe soţia acestuia.
Omerta lui Dottore: Ilegalităţile din transplanturi erau ştiute de ani de zile de orădenii Cseke şi Bodog
Bihoreanul tipărit
Florian Bodog cunoştea ilegalităţile din transplanturi încă de când era director în Ministerul Sănătăţii sub şefia lui Cseke Attila, dar le-a tolerat, iar acum le legiferează. În 2011, actualul ministru orădean a făcut parte dintr-o comisie care a constatat că transplanturile s-au făcut fără reguli şi că listele de aşteptare erau formale, că multe unităţi sanitare au fost acreditate „din burtă”, iar operaţiile în sine au fost monopolizate pentru centrele regionale conduse de somităţile universitare.
Aţi taxat poporul cu contorul! Asociaţiile de proprietari se plâng că înlocuirea contoarelor de apă şi de încălzire le-a crescut facturile cu până la 15%
Bihoreanul tipărit
Asociaţiile de proprietari se plâng că înlocuirea contoarelor de apă şi de încălzire cu altele, mai moderne şi precise, le-a crescut facturile cu până la 15%. Compania de Apă Oradea şi Temoficare au montat în ultimul an contoare cu ultrasunete, care permit citirea de la distanţă, depistarea consumurilor exacte, arhivarea datelor şi depistarea furturilor.
23 Ianuarie 2018, 11:05
Ne vând gunoaie! Un supermarket din Oradea vinde produse expirate, cu complicitatea Direcţiei Sanitar-Veterinare (FOTO / VIDEO)
Bihoreanul tipărit
Un supermarket comercializează produse ieşite din termenul de valabilitate, cu complicitatea funcţionarului pus să-l supravegheze, protejat la rându-i de şeful Direcţiei Sanitar-Veterinare. BIHOREANUL are dovezi că magazinul CBA de pe şoseaua de centură a Oradiei face "promoţii" cu alimente expirate pentru patronii de ABC-uri, care le cumpără cu "discount" şi le revând fără scrupule prin cartiere sau prin localităţile din judeţ, cu riscul îmbolnăvirii consumatorilor, care nu au habar ce cumpără.
Pervers în uniformă: Poliţistul din Salonta reclamat pentru hărţuire sexuală continuă să profeseze
Bihoreanul tipărit
Poliţia Bihor are propriul obsedat sexual care, deşi a recunoscut că a hărţuit cu mesaje obscene două adolescente, continuă să lucreze ca poliţist. Agent în cadrul Poliţiei Salonta, Florin Vida a fost reclamat de mai multe ori de-a lungul anilor pentru comportament necorespunzător, inclusiv de fosta soţie, pe care a bătut-o, dar a scăpat de concediere pe motiv că nicio victimă nu i-a făcut denunţ penal.
22 Ianuarie 2018, 13:41
Gata cu creşterea! Primăria Oradea propune un buget de 985,5 milioane lei, cu 6% mai mic decât anul trecut
Bihoreanul tipărit
Gata cu recordurile! Veniturile proprii s-au diminuat, contractarea finanţărilor europene întârzie, iar pentru prima dată în ultimii 3 ani municipalitatea orădeană supune dezbaterii publice un proiect de buget care prevede venituri sub un miliard de lei. "În ciuda diminuării veniturilor, intenţia noastră este de a păstra un buget de investiţii apropiat de cel de anul trecut”, susține directorul economic al Primăriei, Eduard Florea.
22 Ianuarie 2018, 09:00
Nu rataţi noul BIHOREANUL tipărit!
Bihoreanul tipărit
Luni, 22 ianuarie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit. Dintre subiectele noii ediţii: Un supermarket comercializează produse ieşite din termenul de valabilitate, cu complicitatea funcţionarului pus să-l supravegheze, protejat la rându-i de şeful Direcţiei Sanitar-Veterinare. BIHOREANUL are dovezi că magazinul CBA de pe şoseaua de centură a Oradiei face "promoţii" cu alimente expirate pentru patronii de ABC-uri, care le cumpără cu "discount" şi le revând fără scrupule prin cartiere sau prin localităţile din judeţ.
22 Ianuarie 2018, 00:00
Corigenţi la insolvenţă: A intrat în vigoare Legea insolvenţei persoanelor fizice, vezi ce prevede!
Bihoreanul tipărit
Adoptată în 2015, Legea insolvenţei persoanelor fizice a intrat în vigoare din 1 ianuarie, dar este în continuare inaplicabilă fiindcă instituţiile publice nu au personal de specialitate. Actul normativ oferă un răgaz de 5 ani celor care au acumulat datorii la bănci, la utilităţi, la întreţinere, la firme de creditare ori la Fisc şi îi fereşte de executarea silită inclusiv pe pensionari ori pe cei ajunşi în incapacitate de muncă.
21 Ianuarie 2018, 18:14
Perla Apusenilor: Întemeiată de Episcopia Greco-Catolică a Oradiei, Stâna de Vale, îşi exploatează 'la ralanti' potenţialul turistic
Bihoreanul tipărit
Întemeiată de Episcopia Greco-Catolică a Oradiei, a doua cea mai cunoscută staţiune din Bihor, Stâna de Vale, îşi exploatează "la ralanti" potenţialul turistic. Veche de un secol şi jumătate, staţiunea montană atrage anual zeci de mii de turişti, majoritatea în sezonul rece, fascinaţi de peisaj şi atraşi de apele minerale unice, dar "alungaţi" de calitatea scăzută a căilor de acces şi a serviciilor.
Filantropie în doi: Un cuplu de orădeni şi-au făcut o datorie din a-i ajuta pe nevoiaşi (VIDEO)
Bihoreanul tipărit
Înainte de Anul Nou, un tânăr orădean, Cristian Cracea, a impresionat o ţară întreagă, după ce un videoclip ce-l înfăţişa plătind cumpărăturile pentru o bătrână care stă pe străzi a ajuns pe Facebook. Pentru Cristi, gestul n-a fost deloc neobişnuit, aşa că faima dobândită îl intrigă. De trei ani, alături de soţia sa, Rebeca, face fapte bune pentru mulţi sărmani. Pe unii i-au îmbrăcat, pe alţii i-au hrănit sau le-au plătit chiria, fără să aştepte nimic în schimb. "Nu pot să văd pe stradă un om care are nevoie de ajutor şi să nu-mi pese", zice Cristi.
Schi în Bihor! Unde pot schia şi la ce preţuri iubitorii de mişcare din judeţ
Bihoreanul tipărit
An de an, tot mai mulţi bihoreni îşi descoperă pasiunea în sporturile de iarnă şi, cu schiurile în picioare, caută zăpada perfectă. Întrucât locuiesc într-un judeţ care are şi zone montane, au şansa să practice acest sport aproape de casă. În judeţul Bihor, există pârtii de schi amenajate la Vârtop şi la Stâna de Vale, unde îşi găsesc locul atât sportivi începători, cât şi profesioniştii. Ambele staţiuni au şi un "minus" comun: pe pârtii coboară şi sportivi închipuiţi. Adică cei care cred că ştiu schia, dar realizează când încep să alunece că habar nu au...
19 Ianuarie 2018, 18:59
Ne-au luat ochii! Primăria Oradea şi-a bătut joc de orădeni cu iluminatul festiv sărăcăcios de sărbători
Bihoreanul tipărit
Iluminatul festiv din iarna aceasta a fost mai sărăcăcios decât în anii trecuţi din cauza nepăsării Primăriei, care s-a mulţumit cu ornamentele din zona centrală. Potrivit contractului cu Luxten, iluminatul festiv este asigurat gratuit, fapt pentru care municipalitatea se mulţumeşte cu ce oferă compania, fără a-i pretinde îmbunătăţirea serviciului.
A doua moarte: Tatăl unui fost jurnalist de la BIHOREANUL, ale cărui organe au fost donate pentru transplanturi, se teme că acestea au fost traficate
Bihoreanul tipărit
În plin scandal al anchetării urologului Mihai Lucan, tatăl unui fost jurnalist al BIHOREANULUI, ale cărui organe le-a donat pentru transplanturi, nu primeşte nicio garanţie că acestea nu au fost traficate. La patru ani după moartea unicului fiu, tatăl lui Şerban Şerfezi cere lămuriri şefilor sistemului de transplant, lăsat voit fără reguli, pentru ca "Dumnezeii" din centrele universitare să decidă singuri cui şi chiar la ce preţuri să facă transplanturile.
18 Ianuarie 2018, 08:03
Revolta mireselor: Intenţia Primăriei Oradea de a renunţa la oficierea de căsătorii duminica a stârnit revolta orădencelor
Bihoreanul tipărit
Intenţia municipalităţii de a renunţa la oficierea de căsătorii duminica a stârnit indignarea orădencelor încă din prima zi a anului. Primăria şi-a ridicat în cap cuplurile nemulţumite de imposibilitatea de a-şi programa nunta după plac, precum şi de atmosfera sumbră a noilor săli de căsătorii încropite în grotele din Cetatea Oradea.
Fuga la Budapesta! Preşedintele Consiliului Judeţean, Pásztor Sándor, a mers pe banii bihorenilor la congresul Fidesz
Bihoreanul tipărit
Preşedintele Consiliului Judeţean, Pásztor Sándor, a mers pe banii bihorenilor la congresul partidului de guvernământ din Ungaria. După modelul vicepreşedinţilor Ioan Mang şi Traian Bodea, care au folosit fondurile publice pentru deplasări la şedinţele PSD şi ALDE, Pásztor a "onorat" reuniunea Fidesz decontându-şi transportul, cazarea şi diurna din bugetul CJ Bihor.
17 Ianuarie 2018, 08:02
'Ciobanul' Dume: Directorul ABA Crişuri, Dorel Dume, proaspăt promovat şef la Bucureşti, e acuzat de corupţie
Bihoreanul tipărit
Uite cine ne conduce: Şeful ABA Crişuri, Dorel Dume, proaspăt promovat director adjunct al Administraţiei Naţionale Apele Române, e acuzat de corupţie. Angajaţi şi foşti angajaţi ai Administraţiei Bazinale de Ape susţin că directorul PSD-ist îşi ia "taxă" în natură de la ciobanii cărora le-a închiriat digurile pentru păşunat la preţuri subevaluate, ba chiar şi-a înfiinţat propria fermă, cu zeci de oi ce rumegă pe malurile apelor din subordine, ele fiind îngrijite chiar de cantonierul plătit din banii statului.
16 Ianuarie 2018, 08:03
Mang vs BIHOREANUL: Ioan Mang a interzis accesul jurnaliștilor ziarului la conferinţele de presă ale PSD Bihor (AUDIO)
Bihoreanul tipărit
Preşedintele PSD Bihor nu mai permite jurnaliştilor să-i pună întrebări. În dispreţ faţă de legea care îl obligă să comunice cu presa, chiar şi cu cea incomodă, Ioan Mang a blocat accesul BIHOREANULUI la conferinţele de presă pe care le susţine şi unde, astfel, poate spune vrute şi nevrute.
Nu rataţi noul BIHOREANUL tipărit!
Bihoreanul tipărit
Luni, 15 ianuarie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, alături de suplimentul ecologic Oradea Noastră. Dintre subiectele noii ediţii: Uite cine ne conduce: Şeful ABA Crişuri, Dorel Dume, proaspăt promovat director adjunct al Administraţiei Naţionale Apele Române, e acuzat de corupţie. Angajaţi şi foşti angajaţi ai Administraţiei Bazinale de Ape susţin că directorul PSD-ist îşi ia "taxă" în natură de la ciobanii cărora le-a închiriat digurile pentru păşunat la preţuri subevaluate, ba chiar şi-a înfiinţat propria fermă, cu zeci de oi ce rumegă pe malurile apelor din subordine, ele fiind îngrijite chiar de cantonierul plătit din banii statului.
15 Ianuarie 2018, 00:00
  2 3 4  6  8 9 10  

FOTO BIHOREANUL

 • Bate vântul! 'Primăvara din grădină' a început vineri seară fără public în Cetatea Oradea (FOTO/VIDEO)
 • Directorul Colegiului Gojdu a făcut glume despre 'carduri' şi 'cadouri' la festivitatea de absolvire de la Teatrul Regina Maria (FOTO)
 • Totul pe față! Termoficare Oradea îşi lansează o aplicaţie prin care va anunţa avariile în timp real (FOTO)
 • Se lucrează la noul terminal al Aeroportului Oradea. Construcţia va fi gata la toamnă (FOTO)
 • Gata cu transparenţa! Ioan Mihaiu nu mai vrea întrebări din partea presei în timpul ședințelor Colegiului prefectural (FOTO)
 • Un TIR plin cu stupi cu albine, răsturnat lângă Băile Felix (FOTO / VIDEO)
 • Pompierii bihoreni 'salvează' dragostea de carte: Au donat cărţi elevilor din trei şcoli rurale (FOTO)
 • Let’s Get Green: Elevii de la Şcoala 11 au plantat 100 de puieţi de arbori (FOTO)
 • Noaptea muzeelor a atras un număr record de vizitatori în Oradea. Cozi de zeci de metri la noul sediu al MȚC (FOTO)
 • Ziua Eroilor a fost marcată cu felicitări şi diplome în Cetatea Oradea (FOTO)

TIMP LIBER

Timp liber

CURS VALUTAR

 • 1 USD = 3.8697 RON
 • 1 EUR = 4.5959 RON
 • 1 HUF = 0.015 RON